Horoskop

4 horoskopska znaka mogla bi dobiti bračnu ponudu ove godine: kome zvone svadbena zvona?

  • Svi želimo ljubav kao iz bajke i "pravu" osobu s kojom smo kompatibilni u svim pogledima
  • Kada i ako je pronađemo, mnogi od nas željet će zapečatiti svoju sreću brakom...
  • A to će ove godine, prema zvijezdama, doživjeti ova 4 horoskopska znaka

Pripremi se za 2024. godinu, jer će to biti vrlo čarobna godina na polju ljubavi i romantike. Za, uglavnom, sve, a za neke horoskopske znakove posebno. Naime, četiri su horoskopska znaka koja bi mogla biti dovoljno sretna da otiđu pred oltar s voljenom osobom u ovoj godini. Ili barem počnu dogovarati vjenčanje, nakon što su zapečatili dogovor...

Ovi znakovi zodijaka konačno bi se mogli vjenčati 2024. godine

Jarac: Čeka te vrlo kreativna prošnja

Neki ljudi sanjaju o pompoznoj bračnoj ponudi, dok drugi žele demonstraciju ljubavi u svoja četiri zida. Možda to ni ne očekuješ, ali u 2024. imat ćeš izvrsnu priliku da se vjenčaš. Kada te tvoj partner ove godine zaprosi, to će biti upravo u skladu s tvojim željama i savršeno će spojiti avanturu i romantiku.

Prosidba će biti i uzbudljiva i slatka i puna ljubavi! Bit će kreativnija i spontanija nego što možeš zamisliti. Uvidjet ćeš da ova odluka može još dublje ojačati vašu vezu. Razvit ćete bolje međusobno razumijevanje i vaša će ljubav biti jača nego ikada. Raduj se uzbudljivoj godini i budi otvorena za novi korak u vašoj vezi.

 | Autor: Unsplash/Beatriz Pérez Moya Unsplash/Beatriz Pérez Moya Foto: Unsplash/Beatriz Pérez Moya

Škorpion: Početak prekrasnog braka

Težit ćeš dugotrajnoj i stabilnoj vezi u ovoj godini i nećeš se bojati uložiti potreban trud da to postigneš. Tvoj cilj je iz godine u godinu produbljivati vezu. A 2024. mogla bi biti posebna...

Tvoji dugogodišnji snovi konačno će postati stvarnost. Možda misliš da su ovi ciljevi daleko, ali moguće je da si već spremna učvrstiti svoju vezu kroz brak. Imat ćeš sreću da ćeš pronaći pravu ljubav u obliku svog životnog partnera. Tvoj partner će ti pripremiti nevjerojatno slatku bračnu ponudu i izmamiti veliki osmijeh na lice.

Jesi li spremna prošetati do oltara? To bi mogao biti početak prekrasnog braka između tebe i tvoje voljene osobe. Raduj se tom uzbudljivom događaju i zajedničkom vremenu!

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka vjerojatno se uopće neće držati svojih novogodišnjih obećanja Miss7 Horoskop

Lav: I brak i djeca

Žudiš za ljubavlju i dugotrajnom, stabilnom vezom, čak i ako si stalno u potrazi za avanturom. U vezi si pažljiva, puna ljubavi i povremeno čak pomalo ljubomorna. Međutim, tvoje pozitivne kvalitete pomoći će ti da u 2024. otpustiš neke svoje brige i istinski vjeruješ voljenoj osobi. 

U svoju ćeš vezu unijeti intrigantnu mješavinu strasti i povjerenja, što će navesti partnera da te zaprosi. Zvijezde su ti naklonjene, a svemir će ti pomoći da se još više posvetiš stabilnoj vezi. Pripremi se za zvonjenje svadbenih zvona! Jedan si od četiri sretna horoskopska znaka koji bi u nadolazećoj godini mogli čuti pitanje svih pitanja.

Premda si nepredvidive osobnosti, život će ti se tijekom ove godine malo stabilizirati i uživat ćeš u njemu. Čak bi moglo dogoditi da ćete vas dvoje zasnovati obitelj. Budi otvorena i uživaj u ljubavi. Osjećat ćeš se ispunjeno i sigurno – nešto za čime već dugo čezneš.

Znakovi koje bi se mogli vjenčati u 2024. | Autor: Unsplash/Victoria Priessnitz Unsplash/Victoria Priessnitz Znakovi koje bi se mogli vjenčati u 2024.

Blizanci: Iznenađenje koje će te oduševiti

Poznata si po tome što rijetko donosiš spontane odluke u ljubavnom životu. Potrebno ti je dosta vremena da razmisliš o velikim potezima i sklona si polako napredovati u stvarima srca. Ali, 2024. godine će sve okrenuti naglavačke, jer će u tvoj život ući čudna i impulzivnija energija.

Mogla bi se iznenaditi koliko ćeš lako prihvaćati iznenadnu promjenu. Tvoja svakodnevica postat će spontanija i brže ćeš donositi važne odluke. Pripremi se da ljubav tvog života izreče iznenadnu bračnu ponudu. Možda to nije baš ono što si željela, ali ćeš se svejedno oduševiti.

Tvoja novootkrivena fleksibilnost olakšat će ti da bez oklijevanja pristaneš i padneš u zagrljaj voljene osobe. Tvoje povjerenje je dublje nego ikad u ovom trenutku. Zvijezde su se posložile kako bi vašu vezu podigle na višu razinu i produbile vašu ljubav. Napokon si spremna srušiti svoje emocionalne barijere kako bi izgradila uspješan brak. Uživaj u pažnji koju ćeš dobivati od partnera. Kao da se ponovno zaljubljuješ…

Manikura prema horoskopu Možda vas zanima Ovo je najbolji trend manikure u 2024. godini za svaki horoskopski znak Rubrika Beauty Beauty
Photo: Unsplash / Drew Coffman

Komentari 0