Beauty
Frizura za 2024. prema horoskopskom znaku

Otkrivamo koja će frizura savršeno odgovarati svakom pojedinačnom horoskopskom znaku u 2024. godini

  • Razigrana, opuštena ili elegantna? Kakva ti frizura najbolje stoji?
  • S novom godinom, kad mnogi priželjkuju i rade promjene, nova frizura je često debelim slovima označena u kalendaru
  • Tvoj horoskopski znak može ti otkriti koja frizura će ti najbolje odgovarati u 2024. godini 

Tvoj horoskopski znak može ti otkriti doista puno toga. Na primjer, možeš saznati koja bi ti odjeća, koji film ili serija, pa čak i koja bi ti frizura mogla najbolje pristajati. Jesi li znatiželjna? Otkrit ćemo ti kakvu bi frizuru trebala nositi, prema svom horoskopskom znaku, u 2024. godini.

Najbolje frizure za svaki horoskopski znak 

Vodenjak: Opuštene frizure bit će pun pogodak

S jedne strane, vodenjaci su vrlo promišljeni i vole promatrati, ali, s druge strane, razigrani su i apsolutno slobodne duše. Opuštena, stilizirana, ali raspuštena frizura, pravi je izbor za tebe.

Ribe: Romantični detalji u repovima i punđama

Ribe imaju puno empatije, vole brinuti o drugima i imaju smisla za romantiku. Stoga je uobičajena frizura za ovaj horoskopski znak romantični rep koji izražava eleganciju i snagu.

Ovan: Pristajat će ti neobične i razigrane frizure

Budući da su ovnovi puni energije, impulzivni i pustolovni, prirodno im je potrebna frizura koja je sve, samo ne uobičajena. Pa, što bi moglo biti bolje od 'space buns' frizure (dvije punđice na vrhu glave)? Otkvačene su, razigrane i stoga točno odražavaju karakter ovog horoskopskog znaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Polko (@laurapolko)

Bik: Igraj na sigurno kada je tvoja kosa u pitanju

Kao bik po horoskopu, mogli bi te opisati kao prizemljenu, predanu i pouzdanu. Tvoja bi frizura trebala odražavati te karakteristike s opuštenom punđom, na primjer. Ima nešto delikatno, praktična je - i tvoj savršen odabir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ash K Holm (@ash_kholm)

Blizanci: Poželjni su eksperimenti s frizurom!

Blizanci su vjerojatno manje poznati po tome što su sramežljivi i rezervirani. Umjesto toga, imaju razigranu stranu, pametni su i ležerni. Zato nas ne bi iznenadilo da među svojim prijateljima baš ti voliš eksperimentirati s bojama. Što kažeš na 'Golden Peach Hair' (kosa narančasto breskvaste boje)?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Polko (@laurapolko)

 

Možda vas zanima Ovaj stil šišanja kosi daje volumen i strukturu - nije čudno što mu predviđaju veliku popularnost Rubrika Beauty Beauty

Rak: Frizure koje zrače lakoćom

Rak je obično osjetljiva, odana i suosjećajna osoba koja može uhvatiti tuđe vibracije kao nitko drugi. Koja je frizura ovdje prikladna? Boho bun (punđa) koja utjelovljuje lakoću.

Lav: Više je više!

Kada se spominju riječi samouvjeren, ponosan i snažan, naravno da govorimo o lavu koji se svakako ne gubi u masi. Lav uvijek želi nešto posebno – naravno, i frizuru. To znači da slobodno upotrijebiš puno privlačnih dodataka kako bi poboljšala svoj izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nawel (@soblushing)

Djevica: Elegantne i jednostavne frizure

Uz djevicu lako možemo zamisliti jednostavnu punđu koja je elegantna i šik. To će se svakako svidjeti ovom horoskopskom znaku koji je poznat kao kreativan, savjestan i marljiv.

Vaga: Frizure s pletenicama 

Tko se prepoznaje u karakteristikama ljubaznog, uravnoteženog, diplomatskog i razumnog horoskopskog znaka? Zasigurno vaga. Za ovaj horoskopski znak preporučuju se simetrične pletenice koje stvaraju ležeran ili romantičan izgled, ovisno o stajlingu.

Škorpion: Klasične frizure pretvori u nešto novo

Škorpioni se drugima mogu činiti nepredvidljivima, ali imaju vrlo ljubaznu stranu, odani su, strastveni i tajanstveni. Pronašli smo i savršenu frizuru za ovaj horoskopski znak: 'Flicked ponytail' (zaokrenuti konjski rep), koji je nježan i 'strog' u isto vrijeme.

Strijelac: Neka frizure nastaju spontano

Raspoloženje strijelca je zarazno. Oni su optimistični, duhoviti i prilično spontani. Ova se osobnost može izraziti i kroz oblikovanje kose. Savjet je: 'Halfie Hair', hvaljeni trend frizure koji izgleda razigrano i opušteno.

Jarac: Jednostavno, ali sofisticirano

Kao ciljno orijentirana i odlučna osoba, jarac donosi samo dobro promišljene odluke u kojima su uzeti u obzir svi važni aspekti. Bezvremenska, jednostavna pletenica koja se spušta nisko na glavi idealan je odabir za ovaj horoskopski znak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLAIR BADGE (@blairbadge)

Možda vas zanima Društvene mreže su složne, bob frizure će dominirati i godinom pred nama. Ali kakve? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @ash_kholm
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    jarci the best