Beauty
Manikura prema horoskopu

Ovo je najbolji trend manikure u 2024. godini za svaki horoskopski znak

  • Ako si još uvijek neodlučna oko svoje sljedeće manikure, vrijedi pogledati u zvijezde
  • Tvoj horoskopski znak savršena je inspiracija za dizajn noktiju
  • Evo kakvu manikuru ti preporučuju zvijezde za 2024. godinu

Bliži se tvoja sljedeća manikura? Onda ovaj puta poslušaj zvijezde. Tvoj horoskop će ti otkriti koji trend noktiju je stvoren za tebe u 2024. godini. Od razigranih mješavina boja do svijetlih tonova i šljokica, pa sve do jednostavnih nijansi: Evo koji dizajn noktiju najbolje odražava tvoju osobnost.

Vodenjak: Oblaci

Ovaj horoskopski znak predstavlja kreativnu, ali i sanjarsku prirodu! Što bi bilo bolje od finog dizajna oblaka na tvojim noktima, koji je razigran, ali ne previše ekstravagantan?

Ribe: Nijanse plave

Dizajn noktiju koji ide uz ribe zapravo je očit. Naime, osvježavajuća i optimistična priroda ovog horoskopskog znaka najbolje se dočarava dizajnom noktiju u nijansama plave - u skladu sa vodom. Različite nijanse također se mogu međusobno miješati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeena Shah (@heartzeena)

Ovan: Mješavina boja

Koliko god ovan bio samouvjeren i pustolovan, ne želi da mu se nešto diktira kada je u pitanju ljepota. Dakle, možeš malo više eksperimenti kada je u pitanju dizajn noktiju - na primjer, odabirom ne samo jedne boje za svoju manikuru, nego nekoliko boja istovremeno.

Bik: Svjetlucavi detalji

Bik je pun ljubavi, ali racionalan i stoji s obje noge čvrsto na zemlji. Kada je riječ o modi i ljepoti, ovaj horoskopski znak preferira praktične i klasične stilove s faktorom ugode. Za to je prikladna jednostavna manikura sa svjetlucavim efektom, koja djeluje suptilno, ali ima određeni pomak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Violette (@violette_fr)

Blizanci: Duga

Kao blizanac po horoskopu, vjerojatno si vrlo razigrana i izražajna - naravno, dizajn noktiju mora odgovarati tome – po mogućnosti živahan. Što kažeš, primjerice, na 'Rainbow Nails' koji dvostruko privlače pažnju zahvaljujući svojim cut-out detaljima?

Rak: Crvena i ružičasta

Rak je odan, emotivan i intuitivan karakter koji puno razmišlja. Ali, više ne mora brinuti o dizajnu noktiju. Preporučujemo nježno ružičaste i tople crvene boje koje su savršen izbor za ovaj horoskopski znak.

Lav: Kromirani sjaj

Snažni, samouvjereni lav je sve, samo nije dosadan. Naravno, to ne bi trebala biti ni manikura ovog horoskopskog znaka. Njegova velika karizma može se naglasiti posebnim sjajnim dizajnom noktiju.

 

siva manikura Možda vas zanima 'Dosadna' siva boja sve je samo ne dosadna manikura - mogla bi postati nova nude opcija! Rubrika Beauty Beauty

Djevica: Obrnuti francuski nokti

Ako netko voli detalje i organiziran je, to je vjerojatno djevica. Možda najviše perfekcionistički nastrojena od svih horoskopskih znakova, ona treba dizajn noktiju koji je precizan i izgleda vrlo uredno i šik - poput obrnutih francuskih noktiju, koji su apsolutno u trendu.

Vaga: Pola i pola

Svatko tko je rođen u znaku vage vjerojatno zna tu želju za harmonijom koja uvijek leži u njima. Ovaj šarmantni horoskopski znak može postići savršenu beauty ravnotežu s manikurom koja se sastoji od dvije boje, a svaka se nanosi na jednu polovicu nokta.

Škorpion: Munje

Škorpion ima osjetljivu i emocionalnu stranu, ali također može biti vrlo odlučan i čvrst. Što bi to moglo bolje izraziti od dizajna noktiju sa sjajnim munjama? Zajamčeno ćeš privlačiti pažnju! 

Strijelac: Zvijezde

Voliš neobične ideje za nail art? To i nije veliko iznenađenje, jer si kao strijelac vrlo živahna i voliš isprobavati nešto novo. Stoga predlažemo ekstravagantne dizajne noktiju sa zvijezdama i uzbudljivim bojama.

Jarac: Cut-outs

Jarac želi razmisliti o svim mogućnostima prije nego što donese odluku. Ali sigurni smo da ne mora puno razmišljati o ovom dizajnu noktiju: Elegantni, bezvremenski lakovi za nokte s cut-out detaljima su prava stvar.

Plamteći narančasti nokti Možda vas zanima Zbogom šljokice! Zagasito narančasta boja manikure ovdje preuzima. Evo nekoliko primjera Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @paintedby.lucy

Komentari 0