Horoskop

Ova 3 horoskopska znaka vjerojatno se uopće neće držati svojih novogodišnjih obećanja

  • S novom godinom obično dolaze i nove odluke
  • Više vježbanja, manje mesa, bez alkohola, manje mobitela…
  • Dok se neki horoskopski znakovi drže svojih odluka barem neko vrijeme, drugi niti ne počnu - disciplina je strana riječ za ova tri horoskopska znaka

Svake je godine ista stvar: Nakon što smo se u prosincu jako dobro gurmanski zabavili uz medenjake, razne kolače, pečenja i slične delicije, možda je posjet teretani bio malo zanemaren između odlaska na štand s kuhanim vinom i božićni domjenak. Kako započinje nova godina, mnogi od nas odlučuju ponovno živjeti uistinu zdravim životom. Neki imaju 'Dry January' i odriču se alkohola, drugi izbjegavaju meso, a treći žele prestati pušiti ili napokon više vježbati. 

Dok neki horoskopski znakovi počinju vrlo motivirano i mogu se držati svojih odluka uz određenu disciplinu barem prvih nekoliko tjedana, drugi odustaju nakon prvog dana. Disciplina im jednostavno nije jača strana.

Ali, to nije važno, jer imaš puno drugih izvrsnih, dragih kvaliteta! Međutim, možda se ipak možeš poštedjeti razočaranja u budućnosti i jednostavno prestati donositi odluke za koje unaprijed znaš da ih nećeš ispuniti - osobito ako si jedan od ova tri horoskopska znaka

Ribe

Koliko god ribe bile romantične, empatične i pune razumijevanja, one su također i nedisciplinirane. Dakle, ako si rođena u znaku riba, svoj popis dobronamjernih odluka možeš baciti u smeće. Obveze te često opterećuju, a ne voliš ni odgovornost. Radije bi se osjećala ugodno u svom svijetu snova, nego radila na razini svoje kondicije u teretani - barem ne pod pritiskom. Općenito se ne osjećaš ugodno pod pritiskom zadataka, pa ćeš ih se radije odreći, nego nastaviti agoniju. 

Godišnji horoskop Možda vas zanima Horoskop za 2024.godinu: Velike promjene i pozitivne stvari čekaju sve u godini kojom vlada Sunce Miss7 Horoskop

Strijelac

Kad je riječ o spontanim strijelcima, duh avanture je kod njih daleko bolji od discipline. Na novogodišnje odluke vjerojatno ćeš se samo umorno nasmiješiti. Dok će drugi raditi na problemima s disciplinom prehrane, ti ćeš radije planirati svoj sljedeći godišnji odmor. Krute zadaće i procesi pokreću u tebi instinkt za bijegom umjesto da ti pruže sigurnost. Stoga ćeš se držati neke odluke i ciljano je slijediti jedino ako od toga imaš odmah opipljive koristi. I ne treba ti nova godina da se to dogodi, jer tvoj unutarnji optimistični duh će to sam urediti. 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Vodenjak je neukrotiv i ne može se vezati ni za što, pa vjerojatno nećeš moći dugo prihvaćati krute smjernice koje dolaze s mnogim novogodišnjim odlukama. Vodenjak voli nepoznato i uvijek je u potrazi za novim avanturama. Ne voliš se obvezivati i preuzimati odgovornost, pa ćeš brzo odustati od svojih novogodišnjih odluka, ako ih uopće imaš.

5 znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji se lako zaljube u pogrešnu osobu, dok ih prava ljubav čeka Miss7 Horoskop
Photo: Unsplash
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    hehe