Horoskop
Znakovi koje očekuje najbolji siječanj

Ova će tri horoskopska znaka maziti zvijezde u siječnju na svim životnim područjima

  • Nova godina, novi počeci, novi životni izazovi! 
  • Godina 2024. svima će nam, tvrde astrolozi, donijeti puno novih prilika i trebala bi biti znatno bolja od prošle
  • Otkrit ćemo ti pred kojim je znakovima jako sretan mjesec i koji će, prema horoskopu, izvrsno započeti godinu 

Iz astrološke perspektive, pred nama je doista predivna 2024. godina: Godina Sunca. Svi horoskopski znakovi imaju dobre šanse za razvoj i rast u nadolazećim mjesecima. Sunčeva godina predstavlja prijelaz u novu eru i nakon prilično iscrpljujućih posljednjih nekoliko mjeseci, 2024. trebala bi biti lakša. 

Uostalom, Sunce ima utjecaj na svaki horoskopski znak, jer je u trenutku našeg rođenja bilo u istom znaku koji nam je sada pripisan. Prema astrologiji, Sunce je u velikoj mjeri odgovorno za naše individualne osobine. Stoga jedva čekamo vidjeti što nam svima spremaju nadolazeći mjeseci. 

Za tri horoskopska znaka će ova godina početi osobito dobro i mogu se već sada veseliti fenomenalnom siječnju.

Jarac

Jarci u novu godinu ulaze puni energije i entuzijazma. Bilo na poslu ili u sportu, tvoja će snaga biti vidljiva. Pogotovo zato što ćeš u siječnju sebe staviti na prvo mjesto. Tvoja dobrobit bit će ti glavni prioritet. To će ti osigurati da se osjećaš ugodno i opušteno. Nemoj se shvaćati previše ozbiljno i moći ćeš se divno nasmijati svojim malim hirovima. Neka te ne bude briga što drugi misle, jer znaš da je najvažnije ostati vjerna sebi. Ovakvim ćeš stavom privući prave ljude. Za samce to čak može uključivati i 'onu pravu' osobu. Imaj oči širom otvorene! 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Rak

Rakovi će imati sjajne trenutke na poslu. Uran je uz tebe i podržavat će te ustrajnošću. Stvorit će se dobri uvjeti za iskorak na poslovnom, ali i privatnom planu. Jednom kad si postaviš cilj, bit ćeš odlučna i nezaustavljiva da ga postigneš. Kreni puna samopouzdanja i zvijezde će ti pomoći da ti se to isplati. Krajem mjeseca pridružit će ti se i Mars koji će ti dati novu motivaciju i svježi poticaj za posljednjih nekoliko metara.

Manikura prema horoskopu Možda vas zanima Ovo je najbolji trend manikure u 2024. godini za svaki horoskopski znak Rubrika Beauty Beauty

Ovan

Ljubav, požuda i strast: Nova godina teško može započeti iskričavije. Ovan se može veseliti intenzivnim emocijama i vatrenim osjećajima. Osobito bi se mogli zaljubiti samci, dok postojećim vezama pogoduje Merkur koji osigurava otvorenu komunikaciju i međusobno razumijevanje. Ali, neće ti ići dobro samo u ljubavi - profesionalni projekti i prilike za napredovanje na poslu također su ti naklonjeni. Ako već neko vrijeme razmišljaš o promjenama, sada je pravo vrijeme za to.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Možda vas zanima 6 horoskopskih parova za koje će 2024. biti ultimativna godina ljubavi Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0