Beauty

Želiš li ošišati šiške? Prije toga odgovori na ovih 10 pitanja kako bi vidjela jesi li stvarno spremna

  • Nekad se poželimo promjene, a to često završi s promjenom frizure 
  • Šiške su dosta velika promjena i većini žena pristaju sjajno, no prije nego ih ishitreno odrežeš, odgovori na 10 pitanja koja ti donosimo u nastavku
  • Tako ćeš otkriti jesi li uistinu emocionalno spremna na svakodnevni život sa šiškama

Mnoge žene su sklone promjenama frizure te rado posežu za škarama. Nerijetko se u želji za nečim novim odlučimo odrezati šiške, a toj odluci najčešće prethode dani intenzivnog razmišljanja. Sve žene koje su barem jednom imale šiške znaju kako se one ponašaju poput svojevrsnog kućnog ljubimca te ih je potrebno maziti i paziti. Ma koliko nas naživcirale i ma kako se zaklinjale da ih nikada više nećemo odrezati ipak smo im sklone pružiti drugu (treću, četvrtu...) priliku.

Možda vas zanima Evo zašto sam se zaljubila u ovu maskaru i zbog čega me odmah "kupila" Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Posebno nam je u tom slučaju draga zima jer smo sklone utješiti se činjenicom da ako sve krene po krivu moći ćemo te nesretne šiške sakriti ispod pokrivala za glavu gdje će uspješno prezimiti skrivene od očiju javnosti sve do dolaska toplijih dana. U nastavku ti donosimo upitnik koji će otkriti jesi li emocionalno dovoljno stabilna da se odlučiš na šiške ili je bolje pričekati s tom odlukom.

1. Žudiš li za životnom promjenom?

2. Jesi li došla na ovu ideju nakon što si vidjela fotografiju na Instagramu djevojke sa savršenim šiškama i pomislila: "Da, mogla bih to i ja učiniti"?

3. Jesi li umorna od čupanja obrva i zato želiš šiške?

4. Jeste li već nosila šiške i bila nezadovoljna njihovim izgledom pa se nadaš kako će druga prilika biti sretnija i uspješnija?

5. Prolaziš li kroz prekid?

 

6. Osjećaš li se kao da će šiške prikriti tvoje nesigurnosti, poput visokog čela, akni, bora i ostalih nepravilnosti na koži?

7. Da li ti je netko rekao kako ti šiške ne bi pristajale s obzirom na izgled lica pa ga želiš uvjeriti u suprotno?

8. Voliš li duže spavati ujutro?

9. Smeta li ti kada ti kosa dodiruje lice?

10. Ne voliš česte odlaske frizeru?

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Ovu pogrešku s frizurom rade mnoge žene u 40-ima, a rješenje su dvije frizure koje pristaju svima Rubrika Beauty Beauty

Jesi li spremna na brigu o šiškama?

Ukoliko je odgovor na bilo koje od ovih pitanja DA, onda ne bih trebala odrezati šiške. Ako se ipak odlučiš na taj korak zaviri u naše dosad objavljene tekstove te saznaj koje su idealne šiške za svaki tip i dužinu kose te kako ih pravilno njegovati, posebice ako si u žurbi. Promjena izgleda definitivno može biti korisno i pozitivno iskustvo pa nema potrebe da u startu odustaneš od svoje želje. Upitnik je ovdje kako bi te podsjetio da to radiš iz pravih razloga na temelju promišljene odluke, a ne trenutačnog hira. Sretno!

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0