Beauty

Razmišljaš o šiškama? Prije odluke trebaš si postaviti jedno jedino pitanje

  • Šiškama treba posvetiti puno pažnje kako bi dobro izgledale
  • Pri odluci hoćeš li ih nositi nije važan samo oblik lica
  • Donosimo nekoliko savjeta uz koje će uvijek biti savršene

Nitko od nas nije imun na iskušenja, pa tako ni na ono kad je u pitanje rezanje šišaka. Međutim, prije nego što se odvažiš na taj korak, trebala bi si postaviti jedno jednostavno pitanje koje glasi: "Jesam li svako jutro u žurbi?". Naime, šiške zahtijevaju redovito pranje i stiliziranje kako bi izgledale dobro i ako nemaš vremena posvećivati im dovoljno pažnje, bolje je da ih zaobiđeš u širokom luku.

Možda vas zanima Frizeri tvrde da postoji frizura koja pristaje baš svakom obliku lica - jesi li je ikad nosila? Rubrika Beauty Beauty

 Ako se, pak, odlučiš odrezati ih, donosimo ti nekoliko odličnih savjeta uz pomoć kojih će uvijek izgledati besprijekorno. Otkrij ih u nastavku: 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Oblikuj ih sušilom za kosu 

Šiške koje se osuše na zraku najčešće nisu ono što želimo od svoje frizure. Srećom, uz pomoć sušila za kosu moguće ih je srediti u svega nekoliko minuta i dati im željeni lijepo oblikovani izgled. Dovoljno je samo pravilno odrediti smjer sušenja kose i oblikovati ih po želji. Iskusni frizeri preporučuju sušenje s lijeva na desno, sve dok se šiške u potpunosti ne osuše. Osim toga, savjetuju da se poslužiš četkom od svinjskih čekinja jer će ti ona dati savršenu kontrolu nad oblikovanjem. 

Možda vas zanima Ljubiteljice šišaka pozor! Baby šiške bit će veliki hit Rubrika Beauty Beauty

Pravilno doziraj beauty proizvode

Beauty proizvodi, poput krema i seruma, pomoći će ti u oblikovanju tvojih šišaka. Međutim, imaj na umu da je za njihovo stiliziranje potrebna puno manja količina preparata. U suprotnom, tvoje će šiške izgledati masno, teško i preukočeno. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Vodi računa o šišanju

Za razliku od bilo koje druge frizure, šiške je potrebno redovito skraćivati. U slučaju da prerastu željenu duljinu, a ne stigneš posjetiti frizera, u red ih možeš dovesti upotrebom okrugle i malo deblje četke koja će ih podići i vizualno skratiti. Ili ih jednostavno počešljaj u stranu i svojoj frizuri dodaj potpuno novi izgled. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0