Beauty

Evo zašto sam se zaljubila u ovu maskaru i zbog čega me odmah "kupila"

  • Proslavljeni pjevač Massimo Savić u suradnji s miss7 ovog studenog održao je ekskluzivnu boutique turneju "Vještina"
  • Naše novinarke jedva su dočekale koncert, a kako bi pronašle savršeni make up look za tu priliku zaputile su se u Douglas gdje su se prepustile rukama vješte vizažistice
  • Koja je od njih osmislila najbolji jesenski make up look u kojem i sama možeš zablistati, odlučuješ upravo ti pa nemoj zaboraviti dati svoj glas u anketi koja se nalazi na kraju teksta

Ovog studenog imali smo priliku prisustvovati ekskluzivnoj boutique turneji "Vještina" koju je proslavljeni pjevač Massimo Savić organizirao u suradnji s miss7. Naše novinarke jako su se veselile odlasku na koncert na kojem su mogle uživati u taktovima i stihovima njegovih pjesama. Odlučile su međusobno si postaviti jedan izazov. Naime, svaka od njih osmislila je jesenski make up look za odlazak na koncert, a kako bi ovaj troboj bio što ravnopravniji zaputile su se u Douglas gdje su se prepustile rukama profesionalne vizažistice, koja je njihove zamisli nastojala pretočiti u djelo. Kako je cijeli proces izgledao i kakva su to tri make up looka zamislile možeš provjeriti u nastavku. Također, tebi je pripala čast da odrediš pobjednicu, odnosno novinarku koja je po tvom mišljenu osmislila najbolji make up za Massimov koncert. Ne zaboravi dati svoj glas u anketi koja se nalazi na kraju teksta!

 | Autor: miss7 miss7

Magdalena

Baš sam se radovala odlasku na Massimov koncert u kazališnu dvoranu Gavella, a za taj izlazak poželjela sam make up inspiriran zlatnom jeseni. Zamolila sam vizažisticu da mi naglasi oči i da u kreiranju mog izgleda izbjegava crvene nijanse jer vjerujem kako mi ne pristaju. Na očima su mi zasjale zlatne jesenske nijanse uz malo narančaste boje koja je još više naglasila plavetnilo u mojim očima. No, jedan je proizvod dao poseban "wow efekt". Riječ je o Giorgio Armani Eccentrico maskari, koja je razdvojila moje trepavice i dala im izniman volumen. Ono čime me je ova maskara posebno kupila jest to što je uopće nisam osjećala na trepavicama i vrlo se lako skida. Usne su mi bile u laganoj bež nijansi koja ih je osvježila i dala im besprijekoran sjaj. Željela sam doživjeti tu značajnu promjenu izgleda. Svidjelo mi se kako je to vizažistica napravila i moram priznati da sam bila izuzetno zadovoljna postignutim rezultatom. 

 | Autor: miss7 miss7  | Autor: miss7 miss7

Žene obično najviše muke imaju u pronalasku pravog pudera, a i ja se godinama borim s time, pa nisam mogla odoljeti kupovini Armani Designer Lift pudera, koji se tako savršeno stopio s mojom kožom. Inače imam vrlo suhu kožu i izraženu pigmentaciju kod desnog oka, ali ovaj puder je sve to uspješno prekrio. Pronašla sam i svoju idealnu nijansu zahvaljujući kojoj nisam imala vidljive prijelaze između lica i vrata. A tek malena paleta Eyes To Kill Eye Quattro Eyeshadow br. 8B! Bila je to apsolutno ljubav na prvi pogled. Paleta sadrži četiri sjenila: smeđe, narančasto, zlatno i bijelo. Kombinacija tih jesenskih boja dodatno je istaknula moje plave oči, a kada sam se prvi puta ugledala u ogledalu, imala sam dojam kao da svjetlost izvire iz njih.

 | Autor: miss7 miss7

Proizvodi korišteni za postizanje ovog make upa: Maestro UV primer, puder Designer Lift, Power Fabric korektor br. 2, Armani Neo Nude A-Contour, High Precision Brow Pencil br. 2, Eccentrico Mascara, Smooth Silk Eye Pencil br. 4, Armani Lip Maestro, Eyes To Kill Eye Quattro Eyeshadow br. 8, Armani tuš Eyes to kill, Eye Tint Liquid Eyeshadow br. 39, Eye Tint Liquid Eyeshadow br. 24

Martina

Boutique turneja održala se u jednoj od najljepših dvorana kontinentalne Hrvatske i presretna sam što sam imala priliku koncert poslušati u intimnoj atmosferi kazališta Gavella. No, za svoj izlazak na ovaj dugoočekivani koncertni spektakl nisam se odlučila na teatralni make up, već sam se okrenula svijetu filma i poželjela izgled koji će evocirati ljupkost Audrey Hepburn s primjesama neopterećenog francuskog šika. Pritom mi je osnovna ideja bila stvoriti jednostavan, a efektan look u kojem je glavni naglasak stavljen na usne dok su oči tek neznatno urešene decentnim sjajem. Naizgled vrlo specifičan zadatak naišao je na sjajan prijem kod vizažistice koja ga je uspješno realizirala i ugodno me iznenadila krajnjim ishodom.

 | Autor: miss7 miss7

 | Autor: miss7 miss7

Posebno oduševljenje izazvala su dva proizvoda korištena u realizaciji mog zamišljenog izgleda. Prvi je Armani Luminous Silk koji je svojim zavidnim performansama uistinu opravdao status ikone među puderima. Lagane i prozračne strukture na bazi vode izvrsno hidratizira i zaglađuje lice te se uspješno stapa s kožom dajući joj svilenkastu strukturu. Pruža srednju razinu prikrivanja, što ga čini idealnim kako za večernje tako i za dnevne varijante. Drugi proizvod je tekući ruž Armani Lip Maestro broj 408 ugodne kremaste strukture koji je mojim usnama podario prekrasan baršunasti završetak. Koraljna crvena boja osvježila je moje lice, istaknula bademaste oči i uspješno pridonijela kreiranju željenog izgleda.

 | Autor: miss7 miss7

Proizvodi korišteni za postizanje ovog make up-a: UV Master Primer, Puder Luminous Silk 6,5, Fluid Sheer Beige, Color Sketcher br. 7, Neo Nude A-Blush br. 50, Eye Tint Liquid Eyeshadow br. 11, br. 23 i br. 33., Smooth Silk Eye Pencil br. 12, High Precision Brow Pencil br. 1, Eccentrico Mascara, Lip Maestro br. 408

Kim 

Za skrivanje od jesenskih kiša nema boljeg mjesta od neke koncertne dvorane u kojoj glazba čini magičnu atmosferu. Kada sam saznala za Boutique turneju, odmah sam se ugrabila mjesto u kazalištu Gavella. Sljedeći korak bio je odabir odjevne kombinacije i make up looka za koji sam otpočetka znala da želim da bude u bojama jeseni. Kako nisam vješta u šminkanju, odlučila sam se prepustiti rukama stručnjaka. Crvenkasti su mi tonovi jeseni najdraži pa sam se za takav look i odlučila. S obzirom da su mi kosa i oči tamno smeđe, a put ipak malo bljeđa, ovaj look ispostavio se kao pun pogodak jer je ispao pomalo dramatičan što odgovora prostoru u kojem se koncert održava. Vizažistici se svidjela moja ideja, a meni njezina realizacija.

 | Autor: miss7 miss7

Svi proizvodi koje je nanijela na moje lice kako bi postigla željeni look bili su fantastični jer nisam imala osjećaj težine na licu. Ne koristim puder svakodnevno, ali često na lice stavljam samo rumenilo kako bi dala malo živosti obrazima i zato me Armanijevo rumenilo Neo Nude A - Blush pozitivno šokiralo svojom teksturom, nijansama i načinom na koji se upija u kožu. Ovo tekuće rumenilo može se koristiti za obraze, ali i za kapke ili čak i usne, a najbolje od svega je što daje "no make up make up". Uz rumenilo, osvojio me i Eye & Brow Maestro, vodootporni, višenamjenski gel za oblikovanje obrva koji se još može koristiti kao tuš, sjenilo za oči ili gel za prikrivanje izrasta. Giorgio Armani posebno ga je kreirao za svoje modele koje nose njegove revije jer je zaključio da su svi preparati za obrve mat, a naše prirodne obrve nisu, nego su raskuštrane i sjajne.

 | Autor: miss7 miss7

Proizvodi korišteni za postizanje ovog make up-a: Lumino Silk Primer, Power Fabric br. 5,5, I Contouring br. 20 iz Neo Nude kolekcije, Power Fabric Corrector br. 3,5, Sher Fluid br. 2, Lip Maestro  br. 201, Neo Nude A - Blush br. 50, Eye & Brow Maestro br. 4, Eye Tint Smoke br. 24, i Silk br. 27, Smooth Silk Eye Pencil br. 27 i br. 9, Eye To Kill Stellar br. 6

 

 

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    kim je najljepša prirodno i normalno da je njezin look najbolji