Stars

Massimo ekskluzivno za miss7: "Želio sam oživjeti tu magiju i dati joj jedan novi život, stvoriti novu uspomenu!"

  • "Vještina Boutique" turneja, koju proslavljeni pjevač Massimo Savić organizira u suradnji s miss7, polako se bliži svome kraju, a vrhunac je upravo u tijeku - na zagrebačkim koncertima
  • Prvi koncert održan u kazalištu Gavella je već za nama, a tom prilikom glazbenik je s nama podijelio svoja razmišljanja o aktualnoj turneji
  • Također, rado se prisjetio dogodovština iz vlastite pjevačke karijere i specifičnog odnosa koji je gajio s Arsenom Dedićem

Vještina se nakon trinaest godina ponovno vratila u Gavellu! Proslavljeni pjevač Massimo Savić na repertoaru upravo ima zagrebačke koncerate koji su uslijedili nakon sjajnih nastupa u nekim od najljepših dvorana kontinentalne Hrvatske. Razlog zbog kojeg je upravo kazalištu Gavella pripala čast ugostiti jednog od najcjenjenijih domaćih glazbenika jest taj što za Massimovu karijeru ono ima poseban značaj. Naime, upravo je ondje prije trinaest godina promovirao album "Vještina II" kojega smatra svojevrsnom prekretnicom svoje karijere.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Provjereni glazbeni recept

Na pozornici su mu se pridružili ugledni glazbenici Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović, a pjevač je u prigodnom govoru ovako opisao njihovu suradnju: "Ovi momci su ona tajna svega! Trenutak u stvari kada je moj tonac rekao ma ti bi trebao ipak osim Ive razmišljati i o Elvisu Staniću i o ljudima koji jesu radili na "Vještini" i to je bilo to. Gdje mi je bila pamet, o čemu sam to uopće mislio. Trebam raditi s ljudima s kojima sam to i snimao. I predivna je bila avantura vježbanja u Lovranu".

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Pjevač treba biti instrumentalist!

Osim pjevačkih sposobnosti, Massimo je publiku sinoćnjem koncertu oduševio i vještinom sviranja gitare. Priznao je kako je u profesionalnom bavljenju glazbom iznimno važna naobrazba te je potrebno da pjevači budu instrumentalisti. "Moraš se obrazovati, moraš poznavati instrumente jer inače ne možeš biti dobar suradnik u studiju. Ja želim kontrolu u studiju, a kontrolu možeš ostvariti samo svojim znanjem." - otkrio je.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Koncert kao film

Svoje koncerte Massimo je usporedio s filmom. "Svaki koncert ima uvod, zaplet, rasplet i nije svaki puta onako fantastično kako ljudi misle, ali uglavnom neki koncerti za koje ja mislim da su bili očajni  publici su povijesni i obrnuto, normalno da se to dogodi." - kazao je. Osim sjajnim zvucima, radnja njegova filma ispunjena je zanimljivim dijalozima u kojima pjevač rado iznosi svoja razmišljanja o životu i svakodnevici.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Prisjećanje na Arsena

Također, u svojim izlaganjima rado se prisjetio dogodovština iz svoje dugogodišnje pjevačke karijere. Tako je priznao kako gaji posebno divljenje prema Arsenu Dediću te kako je bio polaskan što je on pohodio njegov privi nastup u Gavelli. "Sjećam se Gabi i Arsena u prvim redovima dok mi je njihov sin Matija bio gost na pozornici. S nama je pjevala i makedonska pjevačica Kaliopi. Pamtim tu atmosferu i čaroliju koja se dogodila tamo prije toliko godina, zato sam želio oživjeti tu magiju i dati joj jedan novi život, stvoriti novu uspomenu." Sebi za dušu otpjevao je i svoju najdražu Arsenovu pjesmu - "Razgovor s konobarom". 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Na samom kraju, pjevač je zahvalio miss7 na medijskoj podršci i velikoj pomoći koju su mu pružili u organizaciji "Vještina Boutique". Massimov veliki ekskluzivni intervju još uvijek možeš pročitati u aktualnom izdanju miss7 magazina. Nama je bila uistinu velika čast sudjelovati u realizaciji ove ekskluzivne boutique turneje.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Marie

    Marie

    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao ... prikaži još!