Stars

Massimo oduševio sjajnim nastupom u Gavelli, ali su gledatelji i njega ugodno iznenadili u nečemu...

  • U četvrtak, 21. studenog Massimo Savić je u kazalištu Gavella održao prvi u nizu zagrebačkih koncerata
  • Njegov nastup predstavlja vrhunac "Vještina Boutique" turneje koju je u nekim od najljepših dvorana kontinentalne hrvatske priredio u suradnji s miss7 
  • Razdragana publika s pjevačem je uglas pjevala neke od najpoznatijih domaćih hitova, a sjajna atmosfera nagoviješta kako je koncert polučio sjajan uspjeh

Proslavljeni pjevač Massimo Savić sinoć je u kazalištu Gavella održao prvi u nizu zagrebačkih koncerata koje s miss7 priređuje u sklopu "Vještina Boutique" turneje. Massimo je u intimnoj atmosferi karakterističnoj za teatre uz pratnju sjajnog trija u sastavu Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović publiku proveo kroz magiju svoje "Vještine". Ovaj  kvartet renomiranih glazbenika javnosti je predstavio opus koji su marljivo uvježbali na zajedničkim druženjima u Lovranu. Na samom početku koncerta Massimo je publici priznao kako je sretan što ponovno ima priliku s njima dijeliti pozornicu, baš kao prije trinaest godina kada je po prvi puta stao na pozornicu kazališta Gavella. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Novi zvuk poznatih stihova

U nešto više od dva sata koncerta, publika je mogla uživati u Massimovim interpretacijama nekih od najpoznatijih hitova proizašlih iz pera renomiranih domaćih tekstopisaca, poput Arsena Dedića i Zrinka Tutića. Također, na repertoaru su se naše i pjesme za koje je pjevač priznao kako imaju značajno mjesto u njegovoj karijeri te su mu odredile glazbeni put. Na samom koncertu pozvao je publiku da se ne libi zapjevati, premda se nalaze u kazalištu koje ih čini ogoljenima te neka zaborave vanjski svijet i uživaju u magiji trenutka.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Publika koja izaziva divljenje

Publika je ovaj zahtjev s radošću prihvatila te su uglas zapjevali uspješnice poput "Bacila je sve niz rijeku", "Mi nismo sami", "Sve je to od lošeg vina", "Libar"... Pjevanje okupljene publike razgalilo je i samog Massima koji je priznao kako uživa u ovoj interakciji te ih je pohvalio zbog zavidnih glasovnih vještina. "Uistinu divno pjevate, samo tako nastavite. Ima publika u nekim krajevima Hrvatske koje nemaju sluha pa ih ja zamolim da prestanu jer me bune. Ipak, ni na smrtnoj postelji vam neću otkriti o kome se radi" - kazao je. Na veliko oduševljenje obožavatelja, Massimo je otpjevao i svoje uspješnice "Iz jednog pogleda" i "Stranac u noći".

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Sjajan nagovještaj narednih koncerata

Posebnost ovog nastupa bila je u tome što je izveden bez pratnje bubnja te je tijekom nastupa glavnu ulogu imao zvuk gitare. Premda je javnosti prvenstveno poznat kao pjevač, Massimo je karijeru započeo kao gitarist te je sa zagrebačkom publikom rado podijelio svoju vještinu muziciranja.U ovom sjajnom glazbenom spektaklu zagrebačka publika će imati priliku uživati još dvije večeri. I vjerujte nam, bit će to uistinu večer za pamćenje.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0