Life&style

Massimo upoznao pobjednice 'missVještine': Moj koncert je kao film, hvala vam na podršci

  • Massimo Savić održao je sinoć u Gavelli prvi u nizu atraktivnih zagrebačkih koncerata te se potom pridružio brojnim fanovima na posebnom partyju
  • Popularni pjevač obožavateljima je otkrio kako mu je svaki koncert kao - film
  • Tijekom druženja s pjevačem održana je i dodjela nagrada pobjednicama natječaja "missVještina" koje su tom prigodom dobile priliku upoznati svog idola 

U intimnoj atmosferi kazališta Gavella, proslavljeni pjevač Massimo Savić sinoć je održao prvi u nizu zagrebačkih koncerata koje s miss7 priređuje u sklopu "Vještina Boutique" turneje. Priliku da uživaju u koncertu dobile su i pobjednice nagradnog natječaja "missVještina". Premisa održanog natječaja bila je pronaći talentirane djevojke koje se ne libe javnosti pokazati svoju iznimnu vještinu. Potraga za najboljima podijelila se u tri rubrike: missClean, missBeauty i missVoice, a glasovima čitateljica pobjedu su odnijele Lucija Vekić, Edina Fajković i Sara Schmidt.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic Maddimo sa Lucijom Vekić, Edinom Fajković i Sarom Schmidt

 | Autor: Pixell/PIXELL Pixell/PIXELL

Vidno uzbuđene, pobjednice nisu skrivale oduševljenje činjenicom da su upravo one odabrane kao najbolje u svojim kategorijama. Tako je Sara Schmidt pokazala zavidnu vještinu šminkanja koja joj je osigurala titulu "missBeauty", dok je Edina Fajković svojim inspirativnim stavom vezanim uz zaštitu okoliša oduševila glasače i ponijela titulu "missClean". Nebeski glas i sjajna izvedba osigurali su mladoj Luciji Vekić pobjedu u glazbenom segmentu natjecanja te se sada može pohvaliti i titulom "missVoice". Pobjednice natječaja uz ulaznice za koncert, osvojile su i bogati poklon paket sponzora Douglasa, Salvea i Rosala te priliku da se široj javnosti predstave i putem promo videa.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic  | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Također, pobjednice su se priključile odabranom društvu na druženju nakon koncertu, tijekom kojeg su dobile i priliku upoznati svog idola. Okupljenima se na samom početku druženja obratila glavna urednica svih izdanja miss7 Tonkica Zlački, a priliku za zahvalu svojoj vjernoj publici nije propustio ni sam Massimo.

"Svaki koncert je kao film, mora imati uvod, zaplet i rasplet. I nije svaki put onako fantastično kako ljudi misle, ali uglavnom neki koncerti za koje ja mislim da su očajni, publici su povijesni i obrnuto. Ali to je normalno. I hvala vam svima. Hvala miss7 na medijskoj podršci i velikoj pomoći koju su nam pružili u organizaciji" otkrio je Massimo.

Osim u ugodom društvu, uzvanici su imali priliku uživati i u odličnom Beefeater ginu koji je pridonio sjajnoj atmosferi.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic  | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

A kako je cijela večer izgledala možeš provjeriti u videu: 

 

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0