Beauty

Više nije Barbie plavuša! Nova boja kose Margot Robbie odličan je spoj smeđe i plave

  • Uz novi film 'Amsterdam' glumica Margot Robbie debitirala je i novu boju i dužinu kose
  • Australska glumica potamnila je svoju prepoznatljivu nijansu plave kose u neodoljivu bronde
  • Njeno novo izdanje jako nam se sviđa i totalna je jesenska inspiracija

Kad pomislimo na glumicu Margot Robbie obično nam na pamet padaju slike plavokose bombe čemu je je svakako pridonijela i njezina posljednja uloga Barbie. Ali čini se da je sve to prošlost otkako se australska glumica pojavila s novom bojom kose na premijeri filma 'Amsterdam' u Londonu.

Možda vas zanima Novi kandidat za Oscara: Brad Pitt i Margot Robbie u skandaloznoj priči o zlatnom dobu Hollywooda Rubrika Life&style Life&style

Margot se na crvenom tepihu pojavila u Celine haljini s izrezima i ogrtačem, a njeni pramenovi izgledaju znatno tamnije i duže nego inače. Prepoznatljivu svijetlu nijansu meda potamnila je u toplu bronde (brown blonde), baš na vrijeme za hladnije mjesece - i jako nam se sviđa.

 | Autor: Pixsell Pixsell Margot Robbie na premijeri filma 'Amsterdam'

Najpoželjnija jesenska nijansa istovremeno je suptilna i privlačna te je idealan odgovor na ljetnu platinsto plavu. Naime, ako tražite savršenu sredinu između plavuše i brinete, smatrajte bronde vašom novom omiljenom bojom kose. Bronde, ili "smeđa plavuša", mješavina je tamnih i svijetlih nota koje rezultiraju dimenzioniranom nijansom koju nije potrebno previše održavati.

6 odličnih frizura s kojima će tanka kosa izgledati bujnije - sve je u načinu šišanja

Iako je Margotina nova boja svakako jesenski hit, duljina njezine kose također je nešto što treba spomenuti. Postoji nešto u vezi ljeta zbog čega poželimo odsjeći svoje vrhove i s jeseni početi ispočetka, no s druge strane, također želimo dugu kosu i valove koji prianjaju uz tijelo i odišu glamurom, a istovremeno daju neki udoban i topli osjećaj.

Dakle, što je ključno za postizanje ove novosezonske boje? Sumnjamo na balayage. To je omiljena tehnika bojanja kose koju obožavaju mnoge slavne osobe, uključujući JLo i Beyoncé, a mi donosimo još nekoliko primjera i inspiracije za jesenski bronde balayage.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0