Stars

Pogledaj prve fotografije Margot Robbie kao Barbie! Film izlazi sljedeće godine, a u ulozi Kena je Ryan Gosling

  • Margot Robbie utjelovit će Barbie u nadolazećem filmu o najpopularnijoj lutki na svijetu
  • “Barbie” bi svoju premijeru trebala doživjeti u srpnju 2023.
  • Uz Margot kao Barbie, u ulozi Kena gledat ćemo Ryana Goslinga!

Kompanija Warner Bros. Pictures na CinemaConu održanom ovog tjedna, objavila je prvu fotografiju glumice Margot Robbie koja će utjeloviti Barbie u nadolazećem filmu o najpopularnijoj lutki na svijetu. Zajedno s fotografijom, objavili su i datum izlaska filma.

31-godišnja australska glumica utjelovit će legendarnu Mattelovu lutku u filmu koji režira Greta Gerwig, koja je i redateljica Oscarima nagrađenog filma Lady Bird. Film Barbie trebao bi izaći 21. srpnja 2023., prema objavi Warner Bros. Pictures na Twitteru.

Fotografija objavljena i na Instagramu Warner Bros. Pictures prikazuje Robbie, zvijezdu filmova “Odred otpisanih” i “Vuk s Wall Streeta” odjevenu u stilu 60-ih godina prošlog stoljeća. Glumica nosi bijeli top i traku na glavi s plavim točkastim uzorkom dok sjedi u ružičastom kabrioletu Chevrolet Corvette.

Uz Margot Robbie, uz filmu će se kao Ken pojaviti Ryan Gosling, ali i drugi slavni glumci poput Isse Rae, Willa Ferrella, Kate McKinnon, Americe Ferrere i drugih.

Za britanski Vogue, Margot Robbie prošle je godine izjavila: “Kad čuju “Barbie” ljudi obično pomisle da znaju kakav će film biti, no onda promijene mišljenje kad saznaju da ga režira Greta Gerwig". Priznala je i kako uloga dolazi s dosta neriješenih stvari iz prošlosti, s obzirom na povijesne kontroverze vezane za ovu lutku. “Ali i s mnogo nostalgičnih poveznica”, dodala je Margot.

Margot Robbie uloga Barbie zapravo nije bila namijenjena od početka, već ju je trebala utjeloviti glumica i komičarka Amy Schumer, no ona je početkom 2017. odustala od uloge. Nedavno je otkrila kako je razlog njenog izlaska iz filma bio kreativno neslaganje s producentima. Za Hollywood Reporter je rekla: “Oni definitivno nisu željeli film napraviti kako sam to ja željela i na jedini način na koji sam željela.”

Nakon njenog odustajanja od uloge Barbie, a to mjesto prvo je navodno razmatrana Anne Hathaway, dok na kraju Margot Robbie nije preuzela. Film se trenutačno snima u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Možda vas zanima Na svoj 96. rođendan kraljica Elizabeta II. dobila je i vlastitu Barbie lutku Rubrika Stars Stars

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0