Beauty

TikTokeri su otkrili prednosti bijelog eyelinera. Evo 8 najboljih u koje se isplati uložiti

  • Bijeli eyeliner obožavaju mnogi zbog njegove sposobnosti da oči učini izražajnijima i manje umornima
  • Upravo su ovaj proizvod i sve njegove supermoći počeli otkrivati TikTokeri pa bi lako mogao postati jedan od najpoželjnjih proizvoda godine
  • Za sve one koji ne znaju otkud bi uopće krenuli i koji doista vrijede svakog novčića, sastavili smo popis onih najboljih

Iako ima onih koji bez bijelog eyelinera u svojoj kozmetičkoj torbici nikada nisu mogli zamisliti život, mnoštvo TikTokera ovaj je svestrani i vrlo korisni proizvod tek počelo otkrivati. A ako je suditi prema sve većem broju TikTokova i oduševljenih reakcija u njima, upravo bi bijeli eyeliner mogao biti idući veliki beauty trend.

@esrakochan

simdiye kadar neden almamısım dedirtti🥴 nyx beyaz kalem bundan sonra senciyiz….

♬ Rich Flex - Drake & 21 Savage

Nanošenje bijelog eyelinera na unutarnju liniju oka otvara pogled, čineći oči vizualno većima i manje umornima, a k tome i bjeloočnice djeluju svjetlije i izražajnije. No, osim na unutarnju liniju oka, bijeli eyeliner možemo nanositi i na cijeli kapak i zatim ga izblendati kako bismo ga koristili kao bazu za svijetle boje sjenila ili ga pak koristiti kao highlighter blendanjem na onim točkama lica koje želimo istaknuti. 

Možda vas zanima Ove četiri pastelne nijanse nagovorit će te da ovog proljeća isprobaš eyeliner u boji! Rubrika Beauty Beauty
@viktoriakjartans Replying to @mkb11 😘 #makeup #fyp #pillowtalk #eyeliner #bun #whiteeyeliner #charlottetilbury #rarebeauty ♬ Succession Main Theme (From "" Succession"") - Geek Music

Svatko tko se upusti u kupnju jednoga, brzo će shvatiti da je na tržištu moguće pronaći bezbroj opcija pa za sve one koji ne znaju otkud bi uopće krenuli i koji doista vrijede svakog novčića, sastavili smo popis onih najboljih. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Notino, Dior Diorshow On Stage Liner (38,00 €)

Diorov Diorshow On Stage Liner osvojio je nagradu Best of Beauty Award 2018. zbog svoje iznimno pigmentirane palete nijansi. Njegova nijansa Matte White nije tipična olovka ili eyeliner koji bismo nanosili na unutarnju liniju oka, ali je zato odličan odabir za sve one koji se žele igrati s bijelim mačkastim linijama.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Notino, Nyx Professional Makeup Jumbo Eye Pencil (8,70 €)

Nyx Professional Makeup Jumbo olovka za oči u Milk nijansi odličan je odabir kako zbog pristupačne cijene, tako i zbog svoje kremaste formule koja se lako koristi. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Notino, Maybelline New York TattooStudio Gel Pencil Eyeliner (6,40 €)

Maybelline New York TattooStudio Gel Pencil Eyeliner u Polished White nijansi savršen je i cjenovno pristupačan odabir za sve svijetlog i srednje tamnog tena.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design charlottetilbury.com, Charlotte Tilbury Rock 'N' Kohl Eyeliner Pencil (25,02 €)

Charlotte Tilbury Rock 'N' Kohl Eyeliner Pencil u nijansi Eye Cheat poput svih je ostalih proizvoda ovoga brenda vrhunske kvalitete, a zbog svoje će prljavo bijele nijanse najbolje pristajati osobama tamnije puti. 

Možda vas zanima Nevidljivi tuš za oči - kako naglasiti pogled ovim softiciranim makeup trikom Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Pr Pr

Pakiranje na navijanje čini Anastasia Beverly Hills Norvina Chroma Stix eyeliner jednostavnim i praktičnim proizvodom za sve one koji su stalno u pokretu i vole imati makeup pri ruci. Nijansa je čista, svijetla, a njezina formula kremasta, a posebno je privlačna i blijedo nude Apricot nijansa koja će u trenu osvježiti svaki look.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design makeupforever.com, Make Up For Ever Artist Color Pencil (15,36 €)

Make Up For Ever Artist Color Pencil najsvestranija je od svih koje se može pronaći na tržištu jer se svaka od 21 mat nijanse može koristiti za gotovo sve, uključujući usne i obrve. Nijansa All Around White odlično će posvijetliti oči, ali i poslužiti kao highlighter.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design colourpop.com, ColourPop Crème Gel Liner (15,31 €)

ColourPop Crème Gel Liner u nijansi Exit prava je svijetlo bijela nijansa koja se može koristiti i na unutarnjoj liniji oka, kao i duž cijelog kapka za razne razigrane lookove. Lako se blenda i dugotrajan je, a što ga čini dobrim odabirom ako smo previše lijeni za kasnije popravke.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Notino, Urban Decay 24/7 Glide-On Waterproof Eyeliner Pencil (26,90 €)

Urban Decay 24/7 Glide-On vodootporna olovka za oči još je jedna opcija jednako savršena i za kapke, ali i unutarnju liniju oka koja dolazi u mnogim zabavnim nijansama. Za spomenute lookove predlažemo biserno bijelu nijansu Yeyo.

Photo: Instagram @allisimpson

Komentari 0