Beauty

Tako jednostavna, a tako efektna! Ova "neuredna" punđa je pravi spas u ljetnim mjesecima

  • Takozvana neuredna punđa slovi za jednu od najsvestranijih frizura, koje je ujedno vrlo lako složiti
  • Bilo da je u pitanju čišćenje stana, preuzimanje hrane, odlazak na posao, teretana - ona uvijek funkcionira
  • Uvijek si se pitala kako na brzinu od raščupane kose složiti neku frizuru u kojoj možeš i izaći van iz kuće? Otkrij u nastavku

Dobro poznata istina je da samo zato što nešto izgleda "bez napora" ne mora nužno značiti da je to i napravljeno bez napora. Možda je sasvim druga priča. Oblikovati punđu pravog omjera opuštenosti i uglađenosti uistinu je oblik umjetnosti, ali jedna frizura koja se neprestano pojavljuje po cijelom Instagramu uvjerava nas da je opuštenu punđu lakše postići nego što bi moglo izgledati.

Možda vas zanima Super popularna frizura iz 90-ih koju obožavaju svi tipovi kose ponovno se vratila u modu Rubrika Beauty Beauty

Ovaj čvor ćeš postići tako da na pola presaviješ svoj niski rep i provučeš ga kroz traku za kosu kako bi se stvorio oblik punđe, a zatim upotrijebiš polovicu koja je izostavljena da je omotaš oko trake za kosu i prikvačiš na mjesto. Zvuči zbunjujuće, ali očaralo nas je koliko su jednostavni koraci u praksi.

Želiš skratiti kosu? Probaj ovu popularnu ljetnu inačicu bob frizure, nećeš požaliti!

Šminkerica i frizerka, Emma Chen pokazuje nam kako se to radi u svojim videozapisima. Ovdje frizerku možemo vidjeti u akciji. "Ozbiljno najljepši stil u trajanju od dvije minute", napisala je na svom Instagramu.

Kao i kod svih dobrih stvari, ključ je u pripremi. "Moj najveći savjet pri stvaranju nadogradnji bez napora jest da kosi date pravu količinu volumena jer se tada kosa prilično lako oblikuje", napomenula je. U pogledu proizvoda to možeš postići uporabljujući sprej za kosu, suhi šampon ili čak baby puder.

Možda vas zanima Pripreme za more: Uz ove super savjete tvoja će koža zablistati u trenu Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Ako imaš kovrčavu kosu pa misliš kako je ovu punđu nemoguće napraviti, varaš se. Vidjeli smo ju i na kovrčavoj kosi. I savršeno izgleda. Ako pak želiš uglađeniji stil, koji možeš nositi i za posao ili neku svečaniju priliku, možeš oblikovati ovakvu uglađenu punđu.

Možda vas zanima Najbolje frizure za tanku kosu - pokaži ovo svom frizeru i opusti se! Rubrika Beauty Beauty

Ako si zapela razmišljajući o frizuri i želiš nešto šik, pokušaj ovo. "Čak sam ovo uspjela s jednom gumicom za kosu i nijednom ukosnicom", priznala je Emma. Zvuči kao nešto što bismo voljele isprobat!

Photo: Instagram@vickynatascha

Komentari 0