Beauty
Skandi valovi, frizura koju ćemo viđati ovog ljeta jer ne traži puno stiliziranja

Skandi valovi, frizura koju ćemo viđati ovog ljeta jer ne traži puno stiliziranja

  • Želiš meke, prirodne valove, ali nemaš vremena provoditi sate uvijajući kosu?
  • Skandi valovi su odlična opcija, a vole je i zvijezde poput J.Lo. i Kylie Jenner
  • Po čemu se skandi valovi razlikuju od već odavno popularne ljetne frizure beach waves?  

Beach valovi godinama su u vrhu trendova kose, ali novi stil inspiriran oceanom sve više uzima maha. Razlika? Dok su već godinama popularna ljetna frizura, plažni valovi inspirirani vjetrom u kosi i slanom morskom vodom koja potiče kovrčanje, nestašni, pomalo zamršeni i puni pokreta, skandi valovi su duži - gotovo do struka i imaju istanjene krajeve. Valovi su stoga manji i "teže padaju". Izgledaju poput kose smočene u more koja se tak ocijedila i blago posušila na suncu, ali ne do kraja. 

Foto: Instagram @kinkpeckham, valovita kosa | Autor: Instagram@kinkpeckham Instagram@kinkpeckham Foto: Instagram @kinkpeckham, valovita kosa

Možda vas zanima Sunce u kosi - trend sezone koji najavljuje popularan zagrebački salon Vikler i ruž Rubrika Beauty Beauty

Trebaš inspiraciju? Ne traži dalje od J.Lo, čiji nam dugi valovi daju žlju da ovu frizuru isprobamo, a mnogim djevojkama skandi valovi već i jesu omiljena frizura. A J.Lo nije jedina koja obožava i već dugo nosi ovaj stil. Lizzo, Kim Kardashian, Shay Mitchell i Kylie Jenner velike su obožavateljice skandi valova. Zendaya je čak pokazala ovaj stil na crvenom tepihu Oscara prošle godine.

 | Autor: Instagram@kaydiamondtattoos Instagram@kaydiamondtattoos

Iako se skandi valovi mogu postići lako ako ti je kosa prirodno valovita, spavanje s pletenicama može dati djelomičan izgled skandi valova. Ako nijedna od tih opcija nije za tebe, ne moraš se bojati, oni se također lako mogu postići korištenjem alata kao što su pegla za kosu, kao i stvarni skandi waver ili električni uvijač s tri cijevi. "Što je cijev manja, to je val čvršći", kaže ambasador BaBylissa i stilist za slavne Syd Hayes.

 | Autor: Instagram@kyliejenner Instagram@kyliejenner

Trend "tekuće kose" posvuda je na Instagramu, evo kako i tvoja kosa može biti tako sjajna i meka

"Radi se o alatu za stvaranje nježnih, ravnijih valova oko lica i na nasumičnim dijelovima kose, na najlakši i najbrži način, samo stisnite uvijač i gotovi ste", kaže Syd. Samo je važno zadržati volumen u korijenu - ne želiš da ti kosa previše "legne" na tom dijelu. Završi frizuru sprejem za teksturu, a zatim nježno iščetkaj valove.

 | Autor: Instagram@zendaya Instagram@zendaya

Chris Appleton, frizer slavnih ima drugu tehniku: "Radim s peglom za kosu počevši nekoliko centimetara od tjemena i radim valove u naizmjeničnim smjerovima", kaže. " Uklonite peglu s kose prije uvijanja u novom smjeru. Tako će vaši valovi trajati cijeli dan." Valovi će tako djelovati prirodnije. 

 | Autor: Instagram@markhayhurst_hair Instagram@markhayhurst_hair

Sada kad si opremljena svim uputama za 'skandi wave', imaš sve što ti je potrebno da postigneš izgled od kuće ili da odneseš fotografije ravno frizeru i uživaš u trendi ljetnoj frizuri.

 | Autor: Instagram@kaydiamondtattoos Instagram@kaydiamondtattoos

Možda vas zanima Pariški bob, sjajna frizura za ljeto koju ju je nevjerojatno lako održavati! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@kinkpeckham
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    sve prepuno umjetne kose i ekstenzija.....prirodnost 0 bodova