Beauty

Sunce u kosi - trend sezone koji najavljuje popularan zagrebački salon Vikler i ruž

„Ništa bolje ne najavljuje ljeto od osunčane kose, a upravo je to trend sezone.“- poručuju stručnjaci iz salona Vikler i ruž koji su nam objasnili koja je tajna ovako obojene kose.

Sigurno žudite za malo sunca u svom životu, a mi imamo rješenje kako postići izgled kao da ste se upravo vratili iz neke tropske oaze i zadržali zrake sunca u vašoj kosi.

 | Autor: Vikler i ruž Vikler i ruž

„Postoje različite vrste pramenova no ove sezone traže se nježno osunčani i diskretni, a karakterizira ih tehnika kolorista koji potezima kista nanose boju slobodnom rukom, umjesto tradicionalne tehnike provlačenja češlja kroz dijelove kose, prije nanošenja boje od korijena do vrha.

 | Autor: Vikler i ruž Vikler i ruž

Sa 'Sun kissed' pramenovima dobivamo vrlo različite rezultate, personalizirane i uklopljene u vašu frizuru koju će ovakvi pramenovi osvježiti i stvoriti efekt voluminoznije kose. Bitno je da se kod ove tehnike naglasak stavlja na područje oko lica, a pramenovi kose, na koje se nanosi boja moraju biti vrlo tanki kako bismo dobili općenito mekšu, suptilnu završnicu, s efektom highlightera na vaše lice. 'Sun kissed' pramenovi omiljeni su i jer imaju anti- age učinak koji svi priželjkujemo."- objašnjavaju stručnjaci iz Viklera i ruža.

 | Autor: Vikler i ruž Vikler i ruž

Dok se prirodno osunčana kosa najčešće viđa na plavušama, imamo dobru vijest i za sve ostale. Pomoću 'Sun kissed' pramenova željeni efekt može se stvoriti na gotovo svim bojama kose i svim dužinama.

Photo: Vikler i ruž