Beauty
Margot Robbie

Sezona vjenčanja je tu! Imamo najljepše duge, poluduge i kratke frizure za kume i gošće

  • Uplovljavamo u još jednu sezonu vjenčanja, a što znači da će nam ideje za najljepše frizure i makeup lookove itekako dobro doći
  • Bilo da smo u ulozi mladenke, kume, djeveruše ili gošće, jedno je sigurno - želimo zablistati u punom sjaju
  • Od duge kose do pixie frizura, izdvojili smo najljepše ideje prema vodećim ovogodišnjim trendovima

Osim što su dani duži, priroda šarmantnija, šarenija i veselija, a noći nježnije i toplije, proljeće nas raduje i zbog sezone vjenčanja koja je za njega u punom jeku. Bilo da se i sami spremamo izreći sudobonosno 'da' ili da je taj, kako ga zovu, najljepši dan u životu već iza nas, velika je vjerojatnost da je pred nama kakvo vjenčanje na kojem ćemo se pojaviti u ulozi kume, djeveruše ili gosta, a koja god uloga bila u pitanju, jedno je sigurno - želimo zablistati u punom sjaju.

Važni događaji poput vjenčanja redovito idu ruku pod ruku s izvjesnom dozom stresa, što zbog straha hoće li sve ići po planu, što zbog nedostatka ili pak prevelike količine ideja, a za sve one koje brine za kakvu se frizuru odlučiti, izdvojili smo najljepše ideje utemeljene na vodećim ovogodišnjim trendovima. Usredotočili smo se na one koje će najbolje pristajati toaletama u kakvima se najčešće može vidjeti upravo kume i djeveruše, no ne vidimo razloga zašto bilo tko drugi tko će prisutvovati nekom vjenčanju ne bi posudio neku od ideja.

 | Autor: Instagram @theballoonland Instagram @theballoonland

Vjenčanje Možda vas zanima Svadbeno šišanje novi je trend. Umjesto da presvuku haljinu, mladenke promijene friuzru usred vjenčanja Rubrika Beauty Beauty

A evo i nekoliko divnih ideja koje smo posudili s crvenih tepiha!

Najbolje svečane frizure za dugu kosu

Duga je kosa uvjerljivo najsvestranija i najzahvalnija za sve ideje. Može se nositi podignuta ili spuštena pa nudi kudikamo više opcija nego bilo koja druga dužina. Od feniranja na velike četke, napola podignutih frizura do svečanih punđi, žene s dugom kosom najdražu će opciju odabrati bez puno muke. 

Margot Robbie

Margot Robbie | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Margot Robbie

Nemarno podignuta frizura s pramenovima koji uokviruju lice laska gotovo svima pa ne iznenađuje što je ovo školski primjer jedne od najpopularnijih frizura za djeveruše i kume. 

Jessica Chastain

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Duga, potpuno ispeglana, ravna kosa s "twistom". Zanimljivom ju čini natapirani dio na stražnjoj strani glave. Istovoremeno priziva 60-te godine prošlog stoljeća i vrlo popularnu "old money" estetiku.

Ana De Armas

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Svečani dodaci za kosu uvijek su izvrsna opcija za vjenčanje. Baršunasta mašna poput Anine savršeno će upotpuniti naizgled vrlo jednostavnu, ali izrazito ženstvenu frizuru.

Sienna Miller

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Siennina zalizana plava punđa apsolutni je klasik i savršena frizura za vjenčanja. Jednom kada je složena, obavezno ju je potrebno obilno pošpricati lakom za kosu kako bi svaka dlaka ostala na svom mjestu.

Možda vas zanima 'Zvjezdane vjenčanice' trend su koji mladenke sve češće biraju. Posebno ako pripadaju generaciji milenijalki Rubrika Moda Moda

Najbolje svečane frizure za poludugu kosu

Apsolutni klasik za poludugu kosu je pomalo neuredna punđa koja izgleda senzualno, ali ne previše uglađeno, a za sve one s vječno trendy i chic bob frizurom dobra je ideja dodavanje mekih valova u priču ili mogu pak hvatanje par pramenova iza uha kakvom lijepom ukosnicom ili češćljićem. 

Zendaya

 

 | Autor: Instagram @zendaya Instagram @zendaya

Kombinacija tankih pramenova u boji karamele i živahnih, mekanih kovrča izrazito je ženstvena i sofisticirana opcija koja će odlično pristajati uz svaku toaletu. Samo podsjećamo da je za zavidan volumen pjena za kosu obavezan korak. 

Laura Harrier

 | Autor: Instagram @lauraharrier Instagram @lauraharrier

Laurine frizure uvijek su odlična inspiracija za najrazličitije prigode. Ova sjajna, uglađena i maksimalno zalizana opcija najbolje će pristajati uz 'stroge' outfite poput odijela. 

Florence Pugh

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Mlada glumica zablistala je u posljednje vrijeme na crvenim tepisima s maštovitim frizurama - od njezine poluduge kose napravljene su različite "konstrukcije". Od repa koji glumi ravne šiške, nadalje. Za ljubiteljice drukčijeg...

Najbolje svečane frizure za kratku kosu

Kratke, pixie frizure možda ne nude gomilu različitih mogućnosti kao što je to slučaj s dugom kosom, no zato će na malo kojoj drugoj dužini razni dodaci u tolikoj mjeri doći do izražaja. Biserne kopčice, svečane ukosnice i baršunaste mašnice savršen su način kako cijelom stylingu dodati dašak glamura, a svi oni koji bi kratku kosu barem za tu jednu priliku rado zamijenili dužom varijantom uvijek se mogu odlučiti i za ekstenzije.

Zoe Kravitz

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Zoe kojoj kratka kosa predivno stoji, inspiracija je mnogim ženama da drastično skrate kosu. Ovo je primjer kako se i s vrlo kratkom kosom i puno gela može napraviti ultraelegantna frizura. I kao što smo rekli, jako će je podići blistavi nakit ili ukrasi za kosu.

Michelle Williams

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Nedavna dodjela Oscara bila je prilika za Michelle Williams još jednom dokaže kako kratka kosa može biti elegantna, lijepa i seksi. Glumica često nosi pixie frizure i dokaz je kako nekim ženama kratka kosa bolje stoji od duge. Pa ako je tako, treba to prigliti.

Halle Berry

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Halle trenutačno nosi kratku kosu, ali s vrlo dugim šiškama što otvara mnogo mogućnosti za stiliziranje. Kako je iz kojeg kuta pogledate, dojam je različit, je li kosa kratka ili je duga?

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0