Moda

'Zvjezdane vjenčanice' trend su koji mladenke sve češće biraju. Posebno ako pripadaju generaciji milenijalki

  • Vjenčanja se vraćaju, nakon dvije godine zabrana zbog pandemije, sve raskošnija i sjajnija
  • Veliki trend su kozmička vjenčanja odnosno kozmičke vjenčanice koje su inspirirane ljepotama svemira
  • Od onih suptilnijih ukrašenih tek nježnim sjajem do onih raskošnijim posutim zvijezdama, izabrali smo one najljepše

Kada su trendovi u svijetu vjenčanja u pitanju, vidjeli smo ih sve, ili smo barem tako mislili.  Od vjenčanica u boji pistacija do onih crnih poput noći i mikrovjenčanja koja su po završetku pandemije doživjela vrhunac popularnosti. Najnoviji trend diktiraju milenijalci koji sve češće biraju toalete kojima u cijelu priču unose čaroliju iz dalekog svemira. Generacija koja je malčice više od ostalih opsjednuta svime što ima veze s astrologijom — znakovima zodijaka, horoskopom i retrogradnim Merkurom, ovu je ljubav podigla na jedan viši nivo, opraštajući se od konvencionalnih vjenčanica i odlučivši se za malo više svjetlucanja i sjaja.Da, kozmičke vjenčanice ogroman su trend kojem se nazire kraj!

 | Autor: Instagram @eveofmilady Instagram @eveofmilady

Možda vas zanima Evo kakvo vjenčanje u detalje najbolje pristaje svakom horoskopskom znaku Miss7 Horoskop

Kozmičke vjenčanice u osnovi su vjenčanice ukrašene detaljima koje vezujemo uz svemir pa su tako satkane ili od tila lepršavog poput oblaka, ili obogaćene mjesecima, zvijezdama ili pak mnoštvom kristalića koji neodoljivo podsjećaju na noćno nebo. 

 | Autor: Instagram @emmaroyofedinburgh Instagram @emmaroyofedinburgh

 | Autor: Instagram @chebirchhayes Instagram @chebirchhayes

I fascinacija nebom ovdje ne staje jer su milenijalci, osim kozmičkim vjenčanicama, jednako ludi i za baby showerima i rođendanskim proslavama inspiriranim suncem, ali i svim drugim mogućim tematskim zabavama na kojima nebeska tijela igraju glavne uloge. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Ova haljina slavi svemir i njegovu ljepotu na najnježnjiji mogući način. Naglašena slojem svjetlucavog tila, ova pjenasta haljina balskog kroja ima nježna, suptilan sjaj i idealna je za sve mladenke koje u vjenčanje žele unijeti samo dašak kozmosa.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Ručno vezeni biseri i nježne cvjetne aplikacije krase ovu haljinu od prozirnog tila, dajući joj zvjezdanu iluziju. Gusto su naneseni na steznik, a zatim se dajući nešto prozračniji izgled spuštaju niz mekanu suknju.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Možda nije odabir iz snova za hodanje do oltara, ali je divan odabir za ples do jutra. Ukrašena zlatnim šljokicama, ova haljina podsjeća na savršenu ljetnu noć u kojoj je nebo vedro, a zvijezde su svijetle. 

Možda vas zanima Vjenčanje u Bijeloj kući: Unuka Joea Bidena zablistala u vjenčanici slavnog dizajnera koja jako podsjeća na onu Grace Kelly Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Za mladenke koje nebesku temu žele implementirati na najraskošniji mogući način, teško da postoji bolja haljina od ove, umirujuće  sive nijanse i s odvojivim remenom sa zvijezdama, za slučaju da želimo stegnuti struk i istaknuti punu dramatičnost A-siluete.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Ova nebeska haljina izgleda kao da ju je Asteria, grčka božica zvijezda, sama izradila. Ostavlja dojam neba punog zvijezda, prozračna otvorena leđa spajaju tanke naramenice koje se mogu pretvoriti u prekrasnu vrpcu, a duboki dekolte daje dašak seksipila za kakvim svaka mladenka traga. A tek šlep...

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Ova zvjezdana vjenčanica oduševit če sve svojom ženstvenošću i šarmom. Prošivena mrežastim tilom od šifona i prekrivena višestrukim tankim slojevima šifonske tkanine, pružit će svakoj mladenki osjećaj kao da je ukrašena predivnim nježnim oblakom.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Možda izgleda kao standardna vjenčanica, ali vjenčanica Estelle zapravo se sastoji od dva dijela - korzetiranog gornjeg dijela s elegantnim dugačkim rukavima i suknje A kroja, pune svjetlucavih srebrnih i zlatnih šljokica. Korzet je u divnoj boji slonovače, a suknja ima dva sloja - saten kao donji prekriven krem ​​tilom sa srebrnim i zlatnim zvjezdicama. Jednostavno božanstveno!

Photo: Instagram @@thewildloveclub

Komentari 0