Beauty

Pronašle smo najslađe minimalističke manikure za isprobati povodom nadolazećeg Valentinova

  • Čim pomislimo na Valentinovo, neizbježno nam na pamet padaju srca u crvenim i ružičastim bojama, zar ne?
  • Nije čudo što upravo te boje i oblici krase većinu manikura svako Valentinovo, a mi smo izdvojile one najljepše - minimalističke - kako bismo ti pružile inspiraciju za sljedeće lakiranje noktiju ili odlazak manikerki
  • U nastavku ti donosimo sve najljepše manikure koje smo našle na Instagramu, u klasičnim, ali i manje klasičnim bojama i dizajnima koje možeš kreirati ovo Valentinovo
  • Pročitaj više: Mateja, nail artistica iz Hrvatske s impresivnom karijerom u Londonu rekla nam je sve o trendovima za nokte u 2024.

Valentinovo nam se bliži i vjerujemo da je to odlična prilika za isprobati neku novu, preslatku manikuru koju možda tijekom ostataka godine ne bismo bile dovoljno odvažne kreirati ili tražiti od svoje manikerke. Ove smo godine pretražile Instagram kako bismo pronašle najslađe minimalističke manikure koje su savršene za tu priliku. Bez obzira na to voliš li klasične crvene, ružičaste i bijele boje ili želiš eksperimentirati s tamnijim nijansama, imamo za svakoga ponešto.

Također, ako voliš i dozu sjaja, imamo nekoliko prijedloga s glitter detaljima. Ako ovih dana planiraš obnoviti svoju manikuru kod kuće ili imaš dogovoreni termin kod svoje manikerke, u nastavku se možeš inspirirati nekima od najljepših manikura s Instagrama pa možda i kreirati svoj jedinstveni nail art.

Možda vas zanima Šuška se o još jednom minimalističkom trendu u svijetu manikura koji će svi htjeti isprobati Rubrika Beauty Beauty

Klasične crvene, ružičaste i bijele nijanse evociraju ljubav

Kada je u pitanju Valentinovo, ove tri boje definitivno dominiraju u raznim nijansama. Kombinacija crvene, ružičaste i bijele nije samo klasična već i vrlo svestrana. Bilo da se odlučiš za jednobojnu manikuru, color blocking ili french u jednoj od ovih boja na milky bijeloj podlozi, one s lakoćom kreiraju suptilni mood romantike i ljubavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli OPI (@opi)

Neizbježni detalji u obliku srca

Što je Valentinovo bez detalja u obliku srca? Umjesto dizajna koji su optočeni bojama, možeš odabrati clean manikuru s jednostavnim, malim detaljima u obliku srca. Možeš napraviti jedno srce na svakom noktu ili se odlučiti za još minimalniji pristup sa samo jednim srcem na jednom noktu. Da bi kreirala ovu manikuru kod kuće, dovoljno je tankim kistom ili alatom za točkanje nacrtati obris srca i zatim ga ispuniti odabranom bojom. Rezultat će biti nenametljiva, ali preslatka manikura u duhu Valentinova.

Manikure za Valentinovo u tamnijim i pastelnim tonovima

Ako nisi obožavateljica klasičnih crvenih i ružičastih nijansi, postoji mnogo manikura za inspiraciju u tamnijim i pastelnim bojama. Prekrasne tamno crvene i crne također s lakoćom mogu prenijeti osjećaj romantike i strasti. S druge strane, pastelni detalji će biti suptijniji, ali jednako lijepi i u duhu ljubavi. Razmisli o odabiru crne manikure sa srcima na jednom noktu kao alternativu tradicionalnoj shemi boja za Valentinovo. Također, jako nam se sviđa ideja ispisivanja slova na svakom noktu u crnoj boji, na milky bijeloj ili ružičastoj podlozi. Ove kombinacije su savršene za one koji vole pomalo edgy i nekonvencionalnije manikure.

Francuska manikura s pomakom

Francuska manikura klasičan je izbor za svaku prigodu, a ni Valentinovo nije iznimka. Ove godine svojoj francuskoj manikuri pruži romantični štih koristeći crvenu i ružičastu umjesto tradicionalne bijele na vrhovima noktiju. Ova jednostavna zamjena u trenu pretvara klasični look u manikuru koja je savršena za Valentinovo. Također, možeš eksperimentirati s različitim oblicima noktiju, poput bademastog oblika, kako bi svojoj manikuri dodala dašak dramatičnosti. Svojoj french manikuri također možeš dodati koje srce ili čak sami french na vrhovima oblikovati u srce za malo drugačiji look.

Možda vas zanima Lomljivi nokti postat će snažniji u rekordnom roku zahvaljujući ovom hranjivom i njegujućem ulju Rubrika Beauty Beauty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Amy Le (@amyle.nails)

Glitter i metalik detalji za malu dozu sjaja

Oni koji vole malu dozu sjaja, mogu dodati glitter ili metalik detalje svojoj minimalističkoj manikuri ovo Valentinovo. To možeš napraviti nanošenjem svjetlucavog nadlaka na jedan, dva ili sve svoje nokte ili možeš kreirati svjetlucave naglaske (poput već spomenutih srca) uz metalik lak na određenim mjestima na svojim noktima. Također, ako kreiraš french, jedan od noktiju može imati glitter vrhove. Suptilni svjetlucavi dodatak svakoj manikuri može dati glamurozan i svečani štih, a da pritom ne naruši minimalističku estetiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DRYBY (@drybylondon)

Manikura prema horoskopu Možda vas zanima Ovo je najbolji trend manikure u 2024. godini za svaki horoskopski znak Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @cameleonebox

Komentari 0