Beauty

Lomljivi nokti postat će snažniji u rekordnom roku zahvaljujući ovom hranjivom i njegujućem ulju

Imati krhke i lomljive nokte koji pucaju i listaju se nije samo neugodno nego može biti i uistinu bolno. Možemo puno toga zaključiti o nekome na temelju njihovih noktiju, zar ne? Od osjećaja za stil, boja koje voli do toga kakvu osobnost ta osoba ima. No, što je još važnije, nokti također mogu ukazivati na opće stanje našeg zdravlja. Kad su nam nokti slabi i lomljivi, što je čest problem koji pogađa gotovo 20% populacije, mogli bismo iskusiti listanje i pucanje. Uzrok tome može biti nekoliko stvari, od nedostatka vlage do nepravilne ili nedovoljno njege. No, na sreću, ovaj problem ne samo da se može liječiti, već i spriječiti.

Manikura prema horoskopu Možda vas zanima Ovo je najbolji trend manikure u 2024. godini za svaki horoskopski znak Rubrika Beauty Beauty

Prednosti L’Occitane karite hranjivog ulja za nokte i zanoktice

L’Occitane hranjivo ulje za nokte i zanoktice je vrlo moćan saveznik u njezi noktiju i borbi protiv njihovog pucanja. Prepuno esencijalnih hranjivih tvari i vitamina, ovo ulje pruža dubinsku njegu noktima i zanokticama. Njegova izuzetno bogata formula sadrži čak 30% karite ulja te uspješno pomaže omekšati kožicu oko noktiju i nahraniti nokte kako bi oni rasli zdraviji i snažniji.

26 volontera testiralo je proizvod i nakon četiri tjedna korištenja zaključili su sljedeće - 100% njih reklo je da nokti izgledaju ljepše odmah nakon nanošenja, 81% volontera tvrdi da nokti izgledaju jače, 88% njih da su manje lomljivi, 96% je reklo da kožica izgleda intenzivno njegovano te da je kutikula fleksibilnija na dodir. Redovito korištenje ovog ulja ne samo da će noktima pružiti potrebnu hidrataciju, već će i poboljšati njihovu fleksibilnost te spriječiti da postanu lomljivi i skloni pucanju. Osim toga, ulje pomaže omekšati i nahraniti kutikule, što potom potiče zdrav rast noktiju.

tamnoplava manikura Možda vas zanima Ova otmjena anti-trend manikura savršena je protuteža klasičnim zimskim bojama lakova Rubrika Beauty Beauty

Kako koristiti L’Occitane karite hranjivo ulje za nokte i zanoktice?

Za najbolje rezultate, potrebno je svakodnevno koristiti ulje, po mogućnosti prije odlaska na spavanje, kako bi ono djelovalo preko noći. Njegova lagana i nemasna formula brzo se upija, tako da ne moraš brinuti o masnom osjećaj na rukama ili tragovima po posteljini. Na vrhu tube nalazi se kistić koja uvelike olakšava precizno nanošenje ulja, osiguravajući da svaki nokat i zanoktica dobiju potrebnu njegu. Dovoljno je nanijeti kap ulja na korijen nokta i kružnim pokretima nježno umasirati u kožicu svakog nokta. Redovitim korištenjem nokti će postati jači i manje lomljivi.

Karite maslac u ovom ulju bogat je omega 6 masnim kiselinama, vitaminima i molekulama koje pomažu nahraniti i zaštititi kožu. U njegovoj formuli nalazi se i ulje sjemenki suncokreta koje je bogato masnim kiselinama te pomaže nahraniti i omekšati kožu.
Ako se oduvijek boriš s lomljivim i slabim noktima, L’Occitane hranjivo ulje za nokte i zanoktice moglo bi biti onaj proizvod koji si čekala. Cijena mu je 15,60 eura, a možeš ga nabaviti ovdje. Ovo hranjivo ulje opskrbit će tvoje nokte esencijalnim hranjivim tvarima i hidratacijom koja im je potrebna kako bi postali jači, zdraviji i otporniji, a tvoje manikure ljepše no ikad prije.

čokoladni nokti Možda vas zanima 7 manikura kojima stručnjaci predviđaju mjesto u trendovima 2024. Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @harrietwestmoreland

Komentari 0