Beauty
čokoladni nokti

7 manikura kojima stručnjaci predviđaju mjesto u trendovima 2024.

  • Nokti su jedni od prvih područja na kojima se ocrtavaju trendovi, a stručnjaci su već krenuli s nagađnjima kakvi će se nokti nositi ove godine 
  • Prošle smo godini svjedočili nekim epskim manikurama upečatljivih imena poput: glazed donut, cherry mocha, lemonade nails... 
  • U nastavku donosimo trendove za koje Cosmopolitan predviđa da će vladati društvenim mrežama ove godine

Već su krenula nagađanja trendova u ovoj godini pa ni manikure nisu izbjegle pretpostavke oko toga koje će boje, dizajni i detalji preplaviti društvene mreže. Cosmo predviđa da će se ovogodišnje manikure isticati elegantnim završnim obradama, minimalističkim dizajnom, kraćim duljinama i sofisticiranim ažuriranjima klasičnih stilova, poput francuske manikure. Predviđa sljedeće stilove kao apsolutne trendove, a samo vrijeme će pokazati jesu li bili u pravu. 

Manikura prema horoskopu Možda vas zanima Ovo je najbolji trend manikure u 2024. godini za svaki horoskopski znak Rubrika Beauty Beauty

"Plutajući" French 

"Floating French Tips" nama izgleda kao moderno izdanje klasične francuske manikure, razlika je što se tipična french linija spustila malo niže tako da je ovaj look sofisticiranosti pridodao dozu otkačenosti. 

Ultra sjajni nokti 

Hailey Bieber popularizirala je sjajne nokte donut glazed manikurom, stoga ne čudi da će se trend sjajnih noktiju proširiti i na ostale boje u 2024. 

Kratki nokti u obliku kvadrata 

Clean girl estetika uzela je zamah prošle godine, a ovakvi jednostavni nokti predstavljaju njen "starter pack". Oblik kvadrata, koji djeluje jednostavno i precizno, mogao bi biti hit ove godine!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mikkel (@mikkelz_nails)

Nokti boje čokolade  

Znaš ono kada želiš tamne nokte, ali ne pretamne, odnosno "dark academia" crne? Nokti boje čokolade idealna su opcija i dokaz da jednostavno i minimalistički ne mora uvijek biti samo beige!

Aura nokti

Za one koje se vole malo poigrati s noktima, "aura" manikura čini se kao zanimljiva opcija. Pogodna je za kombiniranje različitih boja ili nijansa iste, vjerujemo da neće proći neprimijećeno!

Manikura s detaljem dijamanata 

Sitni dijamanti mogli bi biti odlična opcija za one koje žele malo osvježiti klasičnu manikuru, a ne vole se posebno igrati dizajnima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

Mašne na noktima 

Čini se da će mašne biti jedan od najvećih trendova ove godine, stoga ne čudi da ćemo ih nositi i na noktima. Ovakva manikura savršeno se uklapa u ballet core i jednostavno djeluju preslatko!

Plamteći narančasti nokti Možda vas zanima Zbogom šljokice! Zagasito narančasta boja manikure ovdje preuzima. Evo nekoliko primjera Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @londontownusa

Komentari 0