Beauty

Prema pretragama na Internetu ovo je trenutno najtraženija frizura. Na iznenađenje mnogih...

  • Mogla bi se iznenaditi informacijom koja je to najpretraživanije frizura za žene ove godine. Riječ je naime o fudbalerki
  • Može li fudbalerka biti ženstvena? Sukladno fotografijama koje su preplavile društvene mreže čini se da može
  • Obožavaju je brojne poznate dame, a predvodnica ovog trenda pjevačica je Miley Cyrus. Bi li se i ti odvažila na ovakav rez?

Zaboravi Bennifer, okupljanje postave serije 'Prijatelji' i traperice niskog struka - kada je riječ o neočekivanim povratnicima 2021. godine fudbalerka definitivno zauzima prvo mjesto. Prema izvješću Cosmetifyja, fudbalerka je prema internetskim potragama trenutno najtraženija frizura na svijetu! 

Ovaj uspon je započela još prošle godine kada je zasjela na vrh s kojeg ne silazi! Prema iznesenim podatcima, više od 15,5 milijuna ljudi je protekle godine pretraživalo fudbalerku, a to je impozantan porast od 142% u odnosu na prethodnu godinu.

Možda vas zanima Osvojila nas je na prvu: ova inačica bob frizure idealna je za ljetne dane! Rubrika Beauty Beauty

Na iznenađenje mnogih ovo je prema pretraživanju trenutno najtraženija frizura | Autor: Press Association/PIXSELL Press Association/PIXSELL Miley Cyrus

Što se fudbalerke kao ženske frizure tiče, mišljenja su podijeljena. Velika zagovornica ovog otkačenog trenda je pjevačica Miley Cyrus, koja je mnoge dame nadahnula da se zapute frizeru i odvaže na šišanje. Fudbalerki nisu odoljele ni glumice Debbie Ryan i Maisie Williams te pjevačice Halsey i Rihanna. Na istu se nedavno odlučila i mlada uzdanica domaće glazbene scene - Nika Turković.

Ella Dvornik pokazala da je kraljica transformacija, novu ljetnu frizuru i boju kose nosi fantastično

Na iznenađenje mnogih ovo je prema pretraživanju trenutno najtraženija frizura | Autor: Instagam Instagam Debby Ryan, Halsey i Nika Turković

Možda vas zanima Ljetni "coconut hair", trend bojenja kose, izgleda jednako dobro kao što zvuči Rubrika Beauty Beauty

Na spomen fudbalerke mnogim će čitateljicama na pamet pasti, složit ćete se, grozomorne inačice ove frizure koje su vladale osamdesetim godinama prošlog stoljeća. Ipak, inačica iz 2021. je suzdržanija, nešto mekša i "pernatija" u odnosnu na modele iz prošlosti. Uz fudbalerku 2.0 u frizerskim salonima je sve popularnija i njezina mlađa sestra - shullet. O ovoj frizuri više možeš saznati upravo ovdje.

Photo: Instagam

Komentari 0