Beauty
Shullet

Jesi li dovoljno odvažna za 'shullet'? Evo zašto društvene mreže obožavaju ovu upečatljivu frizuru

  • Spremna si za drastičnu promjenu frizure? U tom slučaju trebala bi isprobati 'shullet'
  • Riječ je o kombinaciji fudbalerke i shag frizure, popularnih stilova iz 80-ih i 90-ih
  • Ovaj upečatljiv rez iznimno je raznovrstan, a omogućava drastičnu transformaicju

Bliži nam se Europsko nogometno prvenstvo, a u žižu se vratila frizura s nogometnim imenom. Doduše, njegovom inačicom! Naravno riječ je o fudbalerki, no njezin povratak nije vezen uz održavanje nogometnog prvenstva. Štoviše, još smo u prognozama za 2021. najavili kako će Fudbalerka 2.0 postati jedna od hit frizura koja će osvojiti dame širom svijeta. I bili smo u pravu!

Možda vas zanima Najbolje frizure za tanku kosu - pokaži ovo svom frizeru i opusti se! Rubrika Beauty Beauty

 

No, trenutno je vrlo tražena jedna njezina inačica. Društvene mreže preplavile su fotografije dame koje nose 'shullet' - kombinaciju fudbalerke iz osamdesetih i shag frizure koja je vladala devedesetima. Popularnost ovog križanca uvelike je određena željom žena diljem svijeta da ovo ljeto obilježe drastičnom promjenom frizurom.

Super popularna frizura iz 90-ih koju obožavaju svi tipovi kose ponovno se vratila u modu

 

Možda vas zanima Jesu li ovo najgori promašaji koje smo vidjeli ili samo otkačene i fora frizure? Rubrika Life&style Life&style

Za razliku od klasičnih rezova, poput boba ili pixie cut-a, privlačnost ove frizure ne leži samo u buntovništvu, već i ležernosti. Naime, zahvaljujući mekanim rezovima ona uvijek ostavlja dojam opuštenosti i nonšalantnosti. Naravno, upotpuniti ju možeš šiškama različite dužina. Također, varirati može i dužina samog "shulleta", a moguće ga je formirati kako na ravnoj, tako i na valovitoj kosi.

Photo: Instagram

Komentari 0