Beauty

Nova godina, nova ja! Donosimo pet prijedloga za frizure koje će osvajati 2021.

  • S dolaskom nove kalendarske godine sklone smo razmišljati o uvođenju određenih promjena u naše živote
  • Nerijetko se među prvima na listi nađe i promjena frizure, a danas ti donosimo pet sjajnih prijedloga ako se i ti odlučiš na posjet frizerskom salonu
  • Među navedenim opcijama tu su one koje zagovaraju drastične promjene, kao i one koje donose tek neznatno osvježenje izgleda

Premda smo svjesni kako to nerijetko nije tako, ipak smo sklone vjerovati kako će dolazak nove godine pokrenuti i neke nove, pozitivne vibracije. A što je bolje nego novu kalendarsku godinu započeti i promjenom vlastitog izgleda. U ovom slučaju osvrnut ćemo se na kosu, a ako si u potrazi za novom frizurom donosimo ti pet sjajnih prijedloga koji će te vrlo lako motivirati na posjet frizerskom salonu.

Možda vas zanima 5 načina pomoću kojih ćeš svaki mjesec uštedjeti više novca Rubrika Life&style Life&style

 

1. Guste šiške

Duge šiške lagane poput perca bile su jedna od najtraženijih frizura godine na izmaku. Po svemu sudeći te zloslutne šiške će biti itekako popularne i dogodine. Ipak, slavni frizeri napominju kako će takozvane zavjesa šiške svoje mjesto ustupiti gustim, bogatim šiškama. No, ono što im je zajedničko je opuštenost te podatak da i dalje zaziremo od strogih ravnih rezova.

2. Tupi bob

Nadalje, pravilo o odstupanju od strogih ravnih rezova primjenjujemo i kada je jedna od najtraženijih frizura u pitanju. Riječ je naravno o kratkom bobu, a poznati frizeri sugeriraju da pri izvođenju takozvanog tupog boba cijela kosa treba biti iste dužine. Asimetrija ovoga puta nije željena opcija!

Možda vas zanima Ove 3 boje kose bit će posebno tražene 2021. godine. Jedna je nadahnuta popularnom serijom Rubrika Beauty Beauty

3. Fudbalerka 2.0

Slavni frizeri nerijetko se vole poigrati s novim inačicama dobro poznatih frizura. Jedna od njih zasigurno je i fudbalerka, koja je poslužila kao inspiracija za kreiranje novih upečatljivih formi. Može li fudbalerka biti ženstvena? Sukladno fotografijama koje su preplavile društvene mreže čini se da može. Ako ništa, riječ je o doista nesvakidašnjoj transformaciji.

4. Pixie

A kad smo kod dramatičnih promjena ne čudi što se na našem popisu našla i neprikosnovena kraljica kratkih frizura. Doista, ovo nije rez na koji će se mnoge od nas odlučiti, ali ponekad valja biti hrabar i riskirati. Primjerice, ove dame su odlučile skratiti drastično kosu, a ispostavilo se kako je ta odluka za njih pun pogodak.

Možda vas zanima S dugom kosom možeš sjajno izgledati i u 50-ima! Ovih 8 frizura to dokazuje! Rubrika Beauty Beauty

5. Pramenovi koji uokviruju lice

Za sve dame koje vole dugu kosu, no ipak joj žele udahnuti malo živosti, ovo je idealna solucija. Postepeno ošišani pramenovi koji uokviruju lice unijet će željenu dozu opuštenosti i razigranosti. One odvažnije mogu se odlučiti i prednje pramenove obojiti u drugu boju, no to je opcija koju će prihvatiti tek one najhrabrije koje ne zaziru od eksperimentiranja s kosom.

 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?


 

Photo: Pinterest
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lihim

    Making every month extra $ 15k or more just by doing very simple j0b 0nl! Ne from home. previous month i have easily made $ 14839 by doing this 0nl! ne j0b in my spare time for only 2 hrs ... prikaži još!