Beauty
puder Charlotte Tilbury

Predstavljamo 5 novih makeup proizvoda koji obećavaju predivan sjaj kože

  • Uskoro nam kreće blagdanska party sezona, a s njima i mnogobrojni blistavi makeup lookovi
  • Temelj svakog dobrog makeupa su bazni proizvodi, koji će koži dati potreban zdravi sjaj i blistavost
  • Sjajni rezultati su zagarantirani uz nove bazne proizvode za lice, koje beauty influencerice već obožavaju

Pronalazak baznih proizvoda za kožu koji će savršeno odgovarati našem tenu i potrebama naše kože ponekad može biti izazovan zadatak. Bazni proizvodi poput tekućeg pudera ili pudera u kamenu, temelj su svakog dobrog makeupa te svojim formulama mogu stvoriti savršenu podlogu za blistav izgled tena.

Iako se mnogi od nas ne vole odvajati od isprobanih proizvoda koji im odgovaraju, ponekad možemo i među novim beauty proizvodima, koji stižu svakog mjeseca pronaći novi favorit s kojim će naša koža zablistati!

Možda vas zanima Kako odabrati najbolje rumenilo prema tonu kože objašnjavaju stručnjaci Rubrika Beauty Beauty

U nastavku donosimo nekoliko prijedloga novijih proizvoda koji su se pojavili proteklih mjeseci za predivno sjajan izgled kože!

Hourglass Ambient Soft Glow tekući puder

Novi dugoiščekivani puder brenda Hourglass nije razočarao beauty influencerice. Poznata Ambient Lighting kolekcija brenda poslužila je kao inspiracija za novi proizvod, čija formula koži daje mekani sjaj, s dovoljno prekrivanja da sakrije male nepravilnosti i nedostatke na koži.

novi puder | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Hourglass, Ambient soft glow tekući puder, (391,84 kn)

Fenty Beauty Eaze Drop'Lit All-Over Glow Illuminator

Ovaj višenamjenski proizvod za povećavanje sjaja kože savršen je dodatak u svakom makeupu. Lagana formula ovog glowy proizvoda može se nositi i bez drugih baznih proizvoda ili se nekoliko kapi može dodati u tekući puder za dodatnu hidrataciju i sjaj. Također, može se koristiti i kao primer, kako bi pomogao da šminka na našem licu ostane postojana tijekom cijelog dana.

novi proizvod za sjaj kože | Autor: Fenty Beauty Fenty Beauty Eaze Drop'Lit All-Over proizvod za povećavanje sjaja, (340,00 kn)

YSL Beauty All Hours tekući puder

Obožavani puder brenda YSL Beauty dobio je svoju poboljšanu verziju, s dugotrajnom formulom omogaćenom brojnim njegujućim sastojcima za kožu. Ima veliku moć prekrivanja, no nije 'težak' na koži te ju s nošenjem i hidratizira.

novi puder | Autor: YSL Beauty YSL Beauty All Hours Foundation tekući puder, (422,59 kn)

Charlotte Tilbury Airbrush Brightening Flawless puder u kamenu

Namijenjen posebno za delikatnu kožu ispod očiju te donošenje dodatne svjetlosti i budnosti tenu, ovaj fini puder u trenu će zagladiti i usavršiti make up look.

novi puder | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Airbruch Brightening Flawless Finish puder u kamenu, (331,62 kn)

Summer Fridays Sheer Skin Tint

Ovaj lagani tekući puder mnogi vole zbog specifično prozračne formule koja koži daje poseban sjaj u svakodnevnim make up lookovima, a prekrivanje na koži može se i nadograditi dodavanjem više proizvoda!

novi puder | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Summer Fridays, Sheer Skin Tint tekući puder, (340,66 kn)

Haus Labs puder Možda vas zanima Ovaj novi puder divno hidratizira kožu, a izgled je savršen. Od lansiranja skuplja same pohvale Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @charlottetilbury

Komentari 0