Beauty
lagani tekući puder

9 tekućih pudera s laganijim formulama koji na licu stvaraju savršeno prirodan look

  • Tekući puder je jedan od temeljnih dijelova svakog makeup looka, no ponekad su neke formule jednostavno preteške za kožu
  • Beauty industrija usavršila je stoga mnoge laganije formule, koje i prirodnije izgledaju na koži
  • Danas donosimo primjere baznih proizvoda koji izgledaju svježe na licu te koži daju prirodan, glatki i sjajni finiš

Tekući puder mnogima je nezaobilazan korak kod stvaranja makeup lookova jer prekriva nesavršenosti na koži te ujednačuje ten. No, nisu svi jednaki ljubitelji baznih proizvoda za kožu s maksimalnim prekrivanjem, jer se ne upijaju u kožu te ponekad mogu izgledati neprirodno.

lagani tekući puder | Autor: Instagram @clairerose Instagram @clairerose

Stoga su njihov izbor  tekući puderi s laganijim, prozirnijim formulama, koji se lakše upijaju u kožu te izgledaju prirodnije. Ovakve formule, s manjim prekrivanjem, no koje svejedno ujednačuju ten te koži daju predivan sjaj i glatkoću sve su češće na tržištu baznih proizvoda za lice. 

Danas donosimo izbor devet različitih tekućih pudera s prirodnim, glowy finišem i brzoupijajućim formulama koji se vode frazom "tvoja koža, ali bolja".

1. Summer Fridays Sheer Skin Tint

Novi proizvod brenda Summer Fridays, poznatog po učinkovitim maskama za lice, savršen je bazni proizvod za lice za one koji ne vole nositi klasične tekuće pudere. S blagim prekrivanjem, idealan je za svakodnevnu upotrebu, a kožu hidrira te ne stoji na površini. Njegova formula omogućuje i ujednačavanje tena te smanjenje vidljivosti crvenila.

lagani tekući puder | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Summer Fridays, Sheer Skin Tint tekući puder, (340,45 kn)

2. Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Tint 

Kremasta, hidratantna i osvježavajuća tekstura ovog laganog pudera također ima mogućnost blagog prekrivanja. Na koži ostavlja poseban sjaj koji traje cijeli dan, što će posebno pogodovati suhom tipu kože.

lagani tekući puder | Autor: Douglas Douglas Shiseido, Synchro Skin Self Refreshing Tint tonirana krema, (375,00 kn)

3. Charlotte Tilbury Beautiful Skin

Ovaj tekući puder ima impresivnu moć prekrivanja, koja se može i nadograditi, a koži pruža predivan sjaj. Formula sadrži mnoštvo hidratizirajućih sastojaka za dugoročnu njegu kože, a koži će dati gladak i sjajan izgled.

lagani tekući puder | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury, Beautiful Skin tekući puder, (331,41 kn)

Trepavice Možda vas zanima 5 trikova s maskarom uz pomoć kojih će prirodne trepavice izgledati savršeno guste i duge Rubrika Beauty Beauty

4.  Westman Atelier Vital Skincare Complexion Drops

Ovaj posebno lagani puder na koži izgleda gotovo nevidljivo te ostavlja predivan sjajan finiš, savršen za one s dehidriranom i suhom kožom. Za one s masnom kožom, ipak će biti potrebno preko ovog pudera nanijeti puder u prahu ili kamenu kako bi koža imala zdravi, a ne mastan sjaj.

lagani tekući puder | Autor: westman-atelier.com westman-atelier.com Westman Atelier, Vital Skin Complexion Drops tekući puder, (436,86 kn)

5. Chanel Les Beiges Water-Fresh Complexion Touch

Inovativna formula na bazi vode, koja sadrži antioksidanse i hidratantne emolijense, koži će pružiti upravo ono što joj treba u tom trenutku. Sa skupljenim kuglicama pigmenta, pomiješanih u gelastom spoju vode i spomenutih učinkovitih sastojaka, ovaj je Chanel puder savršen izbor za postizanje sjaja i tijekom zimskih mjeseci.

lagani tekući puder | Autor: Notino Notino Chanel, Les Beiges Water-Fresh tekući puder, (650,41 kn)

6. Clé de Peau Beauté Radiant Cream 

Ovaj tekući puder ima srednje prekrivanje koje se lako nadograđuje te se predivno upija u kožu i ostavlja ju zdravijeg izgleda tijekom cijelog dana. Svilenkasta i hranjiva formula njeguje kožu i ujednačuje ten za blistavi i zdravi izgled!

lagani tekući puder | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Clé de Peau Beauté, Radiant Cream tekući puder, (918,92 kn)

7. Dior Forever Natural Nude

Natural Nude tekući puderi iz Diora posebna su formula koja pruža prikrivanje, no svejedno je laganija od uobičajenih formula Dior pudera te na koži ostavlja prirodan finiš i oživljava prirodni ten.

lagani tekući puder | Autor: Douglas Douglas Dior, Diorskin Forever Natural Nude Foundation tekući puder, (435,00 kn)

8. Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint

Vrlo suptilan sjaj ovog tekućeg pudera na koži ostavlja prirodan finiš, a ima mogućnost srednjeg prekrivanja. Puder koži osigurava prirodan, zdravi sjaj i besprijekoran izgled bez osjećaja težine i ljepljivosti.

lagani tekući puder | Autor: Douglas Douglas Yves Saint Laurent, Touche Éclat Le Teint tekući puder, (465,00 kn)

9. Clinique Even Better Clinical Serum 

S finišem između satenskog i mat izgleda, ne ostavlja masni trag na koži te naglašava prirodni sjaj kože. Prekrivanje se može prilagoditi te će s korištenjem manje količine proizvoda, na licu izgledati prozirnije. Ovaj tekući puder sadrži tri vrste seruma koji njeguju i hidratiziraju kožu.

lagani tekući puder | Autor: Douglas Douglas Clinique, Even Better Clinical Serum, tekući puder, (469,00 kn)

Možda vas zanima Kako odabrati najbolje rumenilo prema tonu kože objašnjavaju stručnjaci Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @valerialipovetsky

Komentari 0