Beauty
najbolje cc kreme

6 novih BB i CC krema: izabrali smo najbolje pomagače za savršen ten ovog ljeta!

  • Ljeti, kad nastupe vrućine i ne želimo se zamarati nanošenjem teške šminke, BB i CC kreme odlična su alternativa puderu!
  • Njihovo svojstvo laganog prekrivanja te dodani benefiti njegujućih sastojaka, savršena su kombinacija
  • Proteklih mjeseci u beauty svijetu pojavilo se nekoliko odličnih novih formula BB i CC krema, no prisjetili smo se i starih favorita

Iako klasičan puder uvijek ima svoje mjesto u našoj torbici s makeupom, lagano prekrivanje, SPF zaštita i prirodni finiš koje nam pružaju BB i CC kreme nikako se ne može zanemariti.

Posebno preko ljeta, zbog vrućine, većina nas voli nositi manje šminke koja lijepo naglašava ten i daje našoj koži prirodan sjaj! BB i CC kreme, hibridi između pudera i njegujućih krema za lice lako se nanose i upijaju u kožu te ju čine blistavom, bez težine formule klasičnog pudera.

Za što je namijenjena CC krema?

CC krema mješavina je pudera, kreme za zaštitu od sunca, hidratantne kreme za lice i anti-aging seruma spojenih u jednu formulu. Uljepšava i ujednačuje prirodni izgled tena te će ti olakšati svakodnevnu make up rutinu. CC u njenom imenu znači “color-correcting”, odnosno ispravljanje, ujednačavanje boje na licu te ima nešto jače svojstvo prekrivanja od BB krema.

CC krema može targetirati više vrsta kože pa ju tako možeš koristiti neovisno o tome imaš li suhu, masnu ili problematičnu kožu ili osjetljivu kožu. Može djelovati na nesavršenosti na koži poput bora i tamnih mrlja.

Možda vas zanima BB ili CC krema: otkrij koja je bolja za tvoj tip kože Rubrika Beauty Beauty

Koji su benefiti korištenja BB kreme?

BB krema ili beauty balm, slična je CC kremi po svojim svojstvima, no uz lagano prekrivanje, koži pruža vrlo hidratantni učinak i predivan, zdravi sjaj. BB krema prekrit će sve tvoje sitne nesavršenosti na licu te će ujednačiti i posvijetliti tvoj ten.

Izrazito su lagane za nanošenje, a BB kremu savršenu za tvoju kožu izaberi prema tipu kože i problemima koje imaš, poput finih linija, prištića ili crvenila kože. BB krema će ti svojom bojom pružiti lagano prekrivanje i izjednačavanje tena, a njegujućim sastojcima istodobno nahraniti i zaštititi tvoju kožu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Erborian (@erborian)

Donosimo ti izbor nekoliko odličnih novih BB i CC krema, ali i prijedloge provjerenih klasika!

Erborian Super BB

Ovaj inovativan proizvod brenda Erborian, Super BB krema, kombinira njegujuća svojstva s učinkom savršene moći prekrivanja, još većom od klasične Erborian BB krema, koju mnogi obožavaju. Super BB krema zahvaljujući laganoj teksturi, ostavlja prirodan, baršunast i ujednačen ten te uspješno prekriva sve nepravilnosti na koži, crvenilo i tamne mrlje.

Sadrži dva korejska super sastojka, bijeli ginseng i fermentirani cvijet ginsenga, koji zajedno kožu čine glatkijom i hidratiziranom. Super BB sadrži i zaštitu od sunčevog zračenja SPF 20.

najbolje bb kreme | Autor: erborian.hr erborian.hr Erborian bb krema Erborian Super BB, 172, 90 kn

Jane Iredale Glow Time Pro BB krema

Jane Iredale, brend poznat po mineralnoj kozmetici ima novu mineralnu BB kremu koja je već postala favorit u beauty svijetu. Jane Iredale Glow Time Pro BB krema gusta je BB krema s najvećom moći prekrivanja među Jane Iredale puderima.

Na licu će prekriti crvenilo, suziti pore i umanjiti vidljivost bora te će ujedno osigurati prozračan i ujednačen ten sa zdravim sjajem i zaglađenom teksturom. Ova BB krema s poboljšanom formulom namijenjena je prvenstveno suhoj i dehidriranoj koži koja ima vidljive znakove starenja.

najbolje bb i cc kreme | Autor: dermacare.hr dermacare.hr Jane Iredale bb krema Jane Iredale Glow Time Pro BB, 299 kn

Erborian kozmetika Možda vas zanima U ljetnom ambijentu predstavljen je Erborian, brend poznat po vrhunskim CC i BB kremama Rubrika Beauty Beauty

Maybelline Instant Perfector 4-in-1 Glow Makeup

Iako nije tipična BB krema, novi Instant Perfector 4-in-1 Glow Makeup inovativan je proizvod koji zapravo spaja čak četiri proizvoda u samo jedan korak. Primer, korektor, highlighter i BB krema proizvodi su čije ćeš učinke vidjeti na svojoj koži nanošenjem Instant Perfector 4-in-1 Glowa.

Njegova lagana formula ima učinak osvjetljivanja te će ujednačiti i predivno naglastiti ten blagim prekrivanjem. Zbog svojstava nekoliko proizvoda spojenih u jedan, ubrzat će tvoju makeup rutinu, što ovaj proizvod čini savršenim za dane kad nemaš puno vremena za šminkanje.

najbolje bb i cc kreme | Autor: Maybelline Maybelline Maybelline bb krema Maybelline INstant Perfector 4-in-1 Glow Makeup, 117,90 kn

It Cosmetics CC+ Nude Glow Lightweight Foundation + Glow Serum SPF 40

It Cosmetics nova CC+ Nude Glow Lightweght Foundation + Brightening Glow Serum s SPF faktorom 40 najnovija je formula u liniji svima poznatih i obožavanih It Cosmetics CC+ krema koje dolaze u tri formule, mat, Illuminating i klasičnoj.

CC+ Nude Glow tvojoj će koži pružiti predivan zdravi sjaj i učiniti ju blistavijom i svijetlijom. CC+ Nude Glow nova je generacija pudera sa svojstvom ujednačavanja i s aktivnim sastojcima za njegu kože poput 2% niacinamide, hijaluronske kiselina i ekstrakta zelenog čaja koji trenutno djeluju na kožu i daju joj zdravi sjaj i hidrataciju. Lagana, fluidna tekstura CC+ Nude Glow kreme pruža srednje prekrivanje koje se može i nadograđivati. 

najbolje bb i cc kreme | Autor: It Cosmetic CC+ Nude Glow, 305 kn

IsaDora BB Cream Beauty Balm hidratantna BB krema SPF 30

BB krema za toniranje IsaDora BB Cream Beauty Balm koži će pružiti svu potrebnu dozu hidratacije i u isto vrijeme će prikriti sve eventualne nepravilnosti. Lagane je teksture te se jednostavno nanosi i upija u kožu kojoj ujednačava ten uz prirodan izgled, a SPF 30 pruža prijeko potrebnu zaštitu od sunčevog zračenja.

najbolje bb i cc kreme | Autor: notino.hr notino.hr Isadora bb krema

IsaDora BB cream Beauty Balm, 111,95 kn

Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator krema za njegu lica

Ova Clinique CC krema jedan je od klasika kojem se uvijek vraćamo te je jednostavan način za postizanje sjajne kože uz hidrataciju, ujednačavanje te SPF zaštitu. Lagana formula ove kreme prekrit će i ispraviti sve nepravilnosti tvog tena poput crvenila i neujednačenosti te istodobno kožu učiniti blistavom i sjajnom.

najbolje bb i cc kreme | Autor: Clinique cc krema Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator, 115 kn

kremasto rumenilo Možda vas zanima Najbolja kremasta rumenila za svjež i prirodan ljetni make up! Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: Instagram @itcosmetics

Komentari 0