Beauty 29. lipnja 2022.

U ljetnom ambijentu predstavljen je Erborian, brend poznat po vrhunskim CC i BB kremama

Erborian kozmetika
PR. Romana Jurić, Dijana Ljubanović i Dajana Pajkić
  • U urbanom ljetnom ambijentu predstavljena je kozmetika Erborian Korean skin therapy, koja spaja najbolje od korejske i francuske beauty filozofije
  • Najtopliji dan u godini, dodatno je začinio Welcome Party brenda u ambijentu urbanog gradskog bara
  • Erborian proizvode, brojne poznate osobe i ljubiteljice kozmetike, kao i influenceri i influencerice te beauty novinari, imali su priliku na svojoj koži isprobati proizvode te se i sami uvjeriti u njihovu učinovitost

Na Welcome Partyju brenda Erborian u razigranom ambijentu urbanog gradskog bara, predstavljena je kozmetika koja spaja najbolje od korejske i francuske beauty tradicije specifična po modernosti, visokoj tehnologiji, sofisticiranosti i bilju iz tradicionalne korejske farmakoterapije.

Erborian kozmetika | Autor: PR PR Erborian kozmetika

Tisućama godina duga tradicija uljepšavanja bazira se na prirodnim sastojcima poput yuze (agruma koji kožu osvježava i pruža joj boost vitamina C), ginsenga (koji obnavlja i dubinski njeguje kao izvrstan anti-age sastojak), bambusa (koji umiruje i hidratizira). Ovo sočno voće i bilje obogaćeno je visoko tehnološkim dostignućima laboratorija iz Seula i pretočeno u proizvode koji pružaju vidljive rezultate sada i odmah.

Erborian kozmetika | Autor: PR PR Mirna Maras

Erborian proizvode, hrvatske influencerice i influenceri, beauty novinarke i novinari te ljubiteljice kozmetike iz javnog života, imali su priliku isprobati na svojoj koži te se uvjeriti u wow efekt na prvu.

Erborian kozmetika | Autor: PR PR Gabrijela Pilić, Josipa Hadrović, Lucija Lugomer i Ana Ude

Od glumice Petre Cicvarić, voditeljice Mirne Maras, plesačice Gabriele Pilić, pjevačice Nele Đinđić do influencerica Slađane Ostić i Lucije Lugomer, svi su pronašli svoj idealan proizvod koji će savršeno nadopuniti dnevni riual uljepšavanja.

Erborian kozmetika | Autor: PR PR Nela Đinđić

Posebno ih je privukla činjenica da kao užurbane žene s brojnim obvezama, sada mogu nanijeti neke od Erborian hibridnih proizvoda kao što su BB i CC kreme, posebno osmišljene za različite potrebe kože i tijekom cijelog dana imati hidratantnu njegu sa SPF zaštitom, a u isto vrijeme i postojan makeup koji ujednačava i prekriva sve nepravilnosti na koži.

Erborian kozmetika | Autor: PR PR Erborian kozmetika

U odabiru idealnih proizvoda za svoj tip i stanje kože pomogle su im Erborian stručnjakinje specijalizirane za njegu kože. Njihove je savjete dodatno oplemenila poznata make up artistica Dajana Pajkić, koja je uz razgovor o makeupu, otkrila trikove nanošenja CC i BB krema za besprijekoran ten te je sve koji su za to bili zainteresirani, našminkala i omogućila da zablistaju više puta u jednoj večeri.

Erborian kozmetika | Autor: PR PR Dajana Pajkić i Mateja Dujić

Osim uživanja u kozmetici, posebna je pažnja usmjerena na važnost prihvaćanja sebe i drugih, na poticanje i osnaživanje te na ljepotu različitosti. Afirmativne poruke o ljubavi prema sebi i ljudima koji nas okružuju, skladno je uklopio u ambijent studio Eventastic priredivši čaroliju za estete koji uživaju u detaljima.

Erborian kozmetika | Autor: PR PR Erborian kozmetika

Proizvodi bez sulfata i parabena, nisu testirani na životinjama te su podsjetili sve na važnost odgovornog pristupanja ritualima uljepšavanja koji mogu u isto vrijeme biti raskošni, ali i odgovorni.

Erborian kozmetika | Autor: PR PR Petra Cicvarić

Posebno je dobra vijest za ljubitelje Erboriana da je sada ova kozmetika dostupna i na prvoj web trgovini specijaliziranoj i ovlaštenoj za sve novitete, ali i voljene kozmetičke klasike iz Erboriana.

Erborian kozmetika | Autor: PR PR Erborian kozmetika

Ove proizvode možete pronaći i u odabranim Müller poslovnicama u Zagrebu, Varaždinu, Trogiru, Rovinju, Makarskoj i Omišu. Više informacija potražite na web stranici brenda te na Facebook i Instagram profilima. 

Komentari 0