Beauty
kremasto rumenilo

Najbolja kremasta rumenila za svjež i prirodan ljetni make up!

  • Moć odgovarajućeg rumenila i što sve može učiniti za izgled tvog make upa nikako se ne smije zanemariti, pogotovo ljeti kad većinom nosimo i manje šminke
  • Uz pomoć lijepe boje rumenila koja pristaje tvom tonu kože, u trenu možeš transformirati svoj izgled, a kremasta rumenila posebno se ističu u tom pogledu jer nude svjež i prirodan izgled na tvojoj koži koji može potrajati cijeli dan!
  • Uz to, za razliku od rumenila u kamenu, lakše se nanose i upijaju u kožu

Kremasta rumenila mnogima su prvi izbor kad žele postići svjež, sjajni i prirodan izgled kože. Kremaste formule ovih rumenila olakšavaju nanošenje te daju prirodniji izgled boje koja se stapa s tvojom kožom, a uz to su i hidratantna, a često i hranjiva za tvoju kožu.

Zbog svojih pigmentiranih  formula koje se lako nanose i upijaju u kožu, kremasta rumenila pogodna su za baš svaku priliku, a ljeti će ti posebno dobro doći kako bi postigla lijep, svjetlucav izgled svojeg make upa. 

kremasto rumenilo | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou kremasto rumenilo

Kojem tipu kože kremasta rumenila najbolje pristaju i kako odabrati boju kremastog rumenila?

Suhi tip kože najviše će imati koristi od hidratantnih, kremastih formula ovih rumenila, no kremasta rumenila možeš nositi i ako imaš mješoviti ili normalan tip kože. Masnom tipu kože ipak se savjetuju formule koje su nešto više mat.

Boju kremastog rumenila najlakše ćeš odabrati prema podtonu kože. Ako imaš hladan podton, najbolje je da izabereš nježno ružičaste ili svijetlo ljubičaste nijanse, dok će toplijem podtonu kože najbolje pristajati breskvaste i narančaste nijanse te tople nijanse ružičaste.

Kremasto rumenila najbolje je nanijeti nakon što si već na lice nanijela bazu, odnosno kremu, primer i puder, a najlakše ćeš ga nanijeti prstima, a tako će se i najbolje stopiti s tvojom kožom.

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle kremasto rumenilo

Ovo kremasto nemasno rumenilo iz Fenty Beauty linije pogodno je za korištenje na svim tipovima kože te su sve nijanse, kojih ima sve ukupno 10, vrlo pigmentirane tako da ćeš ovog rumenila morati nanijeti vrlo malo za postizanje predivnog efekta.

Nudestix Nudies Matte kremasto rumenilo

Ovaj proizvod, koji se zbog svoje mat formule može koristiti i na masnoj koži, ima ultra kremasti finiš te se 10 nijansi savršeno stapa s kožom te se lako kombinira s ostalim proizvodima.

Illamasqua Color Veil kremasto rumenilo

Ovo kremasto rumenilo brenda Illamasqua tvojoj će koži dati prirodan, zdravi sjaj te savršeno naglasiti jagodice te istaknuti crte lica.

kremasta rumenila | Autor: fentybeauty.com/nudestix.com/illamasqua.com fentybeauty.com/nudestix.com/illamasqua.com Najbolja kremasta rumenila S lijeva na desno: Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle, 210 kn; Nudestix Nudies Matte, 230 kn; Illamasqua Color Veil, 181,46 kn

neonski make up Možda vas zanima Neonski makeup: 9 odvažnih lookova za ljeto puno boja! Rubrika Beauty Beauty

NYX Professional Makeup Sweet Cheeks kremasto rumenilo

Ako si ljubiteljica laganih, ali pigmentiranih formula, ovo kremasto rumenilo NYX kozmetike pravi je izbor za tebe! Tekuće-kremasta formula dolazi u šest nijansi koje daju predivnu boju tvojim obrazima, ali i preciznost nanošenja zbog praktičnog aplikatora.

Bobbi Brown Crushed Creamy Colour kremasto rumenilo za obraze i usne

Ova lagana, kremasta formula može se koristiti na obrazima, ali i na usnama za postizanje predivne roze boje. Boja se može nadograđivati, a kremasto rumenilo dostupno je u četiri predivne nijanse.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear kremasto rumenilo u sticku

S Lancômeovim Teint Idole Ultra Wear dugotrajnim rumenilom u sticku zarumenit ćeš svoje obraze prirodnim ili odvažnim, sofisticiranim izgledom bilo gdje i u bilo koje doba dana. Njegova lagana kremasto-puderasta tekstura lako se nanosi te je jako pigmentirana.

kremasta rumenila | Autor: notino.hr/douglas.hr notino.hr/douglas.hr Najbolja kremasta rumenila S lijeva na desno: NYX Cosmetics Sweet Cheeks, 68 kn; Bobbi Brown Crushed Creamy Colour, 295 kn; Lancôme Teint Idol Ultra Wear, 369 kn

Možda vas zanima Top lista 12 Maybellineovih maskara koje obožavaju i vizažisti Rubrika Beauty Beauty
 

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0