Beauty

Top lista 12 Maybellineovih maskara koje obožavaju i vizažisti

  • Maybelline maskare su sastavni kozmetičke torbice brojnih žena, a zvjezdanu reputaciju duguju kvaliteti u kombinaciji s pristupačnim cijenama
  • Formule za poboljšanje trepavica, četkicama praktična oblika... Jedna Maybelline maskara proda se svakih sedam sekundi 
  • Vole ih i visažisti i koriste kao i one skupljih brendova, a mi ti donosimo najbolje od najboljih

Kada je riječ o pristupačnim maskarama, Maybelline jedan je od najuspješnijih drogerijski brandova. Prije 50 godina dao nam je legendarnu Great Lash maskaru u prepoznatljivoj ružičasto-zelenoj tubi pa nastavio je inovirati svoju ponudu maskara donoseći nove formule i visokotehnološke četkice za postizanje različitog izgleda trepavica.

Brend je izgradio  dobru reputaciju te postao popularan kako među zaljubljenicama u makeup tako i mešđu profesionalnim vizažistima. Međutim, s obzirom na broj različitih formula, može biti teško odlučiti koja je prava za tebe. Slavna vizažistica Keiti Moore podijelila je stručno mišljenje o tome koje su Maybellineove formule najbolje od najboljih.

S ovim trikom ti se neće više mrljati maskara Možda vas zanima Uz ovaj trik nikada ti se više neće onako iritantno razmazati maskara Rubrika Beauty Beauty

Kad biraš maskaru, imaj na umu vrstu četkice uz koju dolazi, koliko pigmenta i kakav efekt želiš. Što se tiče cijene, srećom nijedna od ovih maskara neće ti izbiti više od 100 kuna iz džepa. Ovo su vrhunske Maybelline maskare na tržištu. 

Najbolja ukupno: Maybelline Great Lash vodootporna maskara

Maybellineova legendarna Great Lash maskara prvi put je lansirana 1971. godine, a 50 godina kasnije i dalje je jedna od najpopularnijih maskara. Zapravo, marka navodno prodaje tubu svakih pet sekundi. Obožavamo ovu vodootpornu iteraciju klasične formule koja istovremeno zgušnjava i njeguje trepavice. Ima učinak udvostručavanja trepavica i otpornost na vodu te će trajati cijeli dan.

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Maybelline Great Lash 50,90 kn

Najbolja ukupno, drugo mjesto: Maybelline Lash Sensational maskara

Vizažisti  smatraju ovu maskaru jednom od najdražih svih vremena. Četkica je nevjerojatna, a formula je glatka i kremasta što pomaže da se bolje nanese na trepavice. Četkica je dizajnirana s deset slojeva dlačica koje dodaju duljinu i volumen za puni efekt bez grudanja. Formula, koja sadrži mineralne pigmente, oblaže i odvaja trepavice bez da ih opterećuje. Rezultat? Senzacionalne trepavice koje su voluminozne, ali prirodnog izgleda. 

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Maybelline Lash Sensational maskara 78,90 kn

Nisi sigurna koju nijansu odabrati? Razmisli o "Midnight Black", najnovijoj koja je prožeta uljem šipka kako bi trepavice bile dodatno zdrave i njegovane.

Najbolje uvijanje: Maybelline Lash Sensational Curvitude maskara

Kada je u pitanju ova maskara koja intenzivno uvija, sve je do četkice. Ova verzija Lash Sensational maskare ima inovativnu zakrivljenu četkicu koja oblikuje i izdužuje trepavice za ozbiljan wow faktor. Dizajnirana je tako da pristaje uz liniju trepavica, kako bi došla do korijena, dok lučni oblik omogućuje pomicanje trepavica prema gore za stvaranje savršene krivulje bez korištenja uvijača za trepavice.

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Maybelline Lash Sensational Curvitude Mascara 57,90 kn

Najbolji volumen: Maybelline Lash Sensational Sky High maskara

Maybelline je poznat po svojim inovativnim kčetkicama, a ova ne razočarava. Ekskluzivna Flex Tower četkica Lash Sensational Sky High Mascara savija se kako bi produžila i dodala znatan volumen svakoj dlaci trepavice. Osim toga, formula je prožeta ekstraktom bambusa i vlaknima kako bi se stvorio potpuni učinak, a da pritom ne opterećuje trepavice.

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Maybelline Lash Sensational Sky High 93,90 kn

Kada je riječ o odabiru prave maskare za individualni tip trepavica, Moore predlaže da posegneš za formulama za volumen poput ove ako imaš prirodno duže, ali tanje trepavice koje treba malo pojačati.

Neonski makeup: 9 odvažnih lookova za ljeto puno boja!

Najbolje produljenje: Maybelline Lash Stiletto Ultimate Length maskara

Ako tražiš izgled što dužih trepavica, ne traži dalje od Lash Stiletto Ultimate Length maskare. Ova maskara čini za trepavice ono što štikle čine za tvoje noge zahvaljujući svojoj "grip and extend" četkici koja prekriva svaku trepavicu, iz svakog smjera, elastičnom formulom za rastezanje trepavica. Osim toga, formula je prožeta vitaminom B5 kako bi poboljšala stanje i zagladila svaku dlačicu, a svi znamo da su zdrave trepavice ključ za pun izgled.

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Maybelline Lash Stiletto Ultimate Length 85,90 kn

Najbolja vodootporna: Maybelline Total Temptation vodootporna maskara za volumen

Ponekad ti treba nešto malo trajnije, a tu na scenu stupaju vodootporne maskare. Budući da su vodootporne maskare napravljene da traju, stvarno su izvrsne za događaje koji izazivaju suzne oči ili mokre trepavice. Vodootporna maskara Total Temptation ima kremastu formulu obogaćenu ekstraktom kokosa za meke, pahuljaste trepavice koje se neće promijeniti, bez obzira u kojoj se situaciji nalaziš. 

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Maybelline Total Temptation 78,90 kn

Najbolji efekt lažnih trepavica: Maybelline The Falsies Lash Lift maskara

Ako voliš izgled umjetnih trepavica, ali muku mučiš s njihovim nanošenjem, ovo je maskara za tebe. Ona doista radi sve, pružajući volumen, duljinu i podizanje zahvaljujući svojoj formuli za zgušnjavanje vlakana i dvostruko zakrivljenoj četkici koja hvata trepavice od korijena. Rezultat? Trepavice koje donose svu dramu bez muke oko nanošenja lažnih. Osim toga, formula se neće nakupljati, razmazati ili ljuštiti, tako da možeš postići ubojit izgled trepavica koji traje cijeli dan. Moore predlaže ovu formulu za svakoga tko ima guste, ali kratke trepavice jer pruža ultra-produženje.

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Maybelline The Falsies Lash Lift 85,90 kn

Najbolja četkica: Maybelline Illegal Length Fiber Extensions 

Kada je u pitanju postizanje optimalne duljine, potraži maskaru koja sadrži četkicu poput Illegal Length Fiber Extensions maskare. Njegova formula za rastezanje trepavica sadrži nastavke koji se lijepe na trepavice bez lomljenja ili ljuštenja, isporučujući do 4 mm mjerljive duljine. Ipak, još jednom, sve je u četkici. Fiber-Fix četkica doseže svaku trepavicu pod šest različitih kutova za besprijekorno nanošenje i hrabar, dramatičan izgled.

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Maybelline Illegal Length Fiber Extensions 78,90 kn

Najbolji raspon boja: Maybelline Snapscara maskara

Bilo da tražiš jednostavnu boju ili završni dodir, maskare u boji zabavan su način da poboljšaš prirodne trepavice. Snapscara formula bez voska omogućuje ultra-bogate pigmente, a iako dolazi u osnovnim crnim i smeđim nijansama, sviđa nam se što raspon nijansi također uključuje tri prekrasna tona: Deja Blue, Ultra Violet i Black Cherry. Za razliku od nekih maskara u boji čiji pigment zna biti prejak, ove nijanse su živahne, ali ipak relativno suptilne. Osim toga, formula koja se ne skuplja glatko klizi po trepavici i volumen se lako gradi.

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Maybelline Snapscara 64,90 kn

Najbolji prirodni izgled: Maybelline Full 'N Soft maskara

Iako volimo dramatičan pogled, ponekad osjećamo da nam odgovara nešto diskretnije. Zato volimo Full 'N Soft maskaru, koja stvara prirodno guste, svilenkasto meke trepavice koje odaju prirodan i zdrav izgled. Formula je obogaćena hranjivim vitaminom E , plus brzo se otapa, što omogućuje jednostavno uklanjanje i sprječava gubitak trepavica.

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Maybelline Full 'N Soft 64,90 kn

voluminozne trepavice Možda vas zanima Najbolje maskare za trepavice pune volumena među kojima ćeš naći svog favorita Rubrika Beauty Beauty

Najbolji prirodni izgled, drugo mjesto: Maybelline Great Lash Clear maskara

Kada želiš nešto još skromnije, razmisli o ovoj verziji kultne Maybelline maskare. Ova maskara bez pigmenta njeguje trepavice, pružajući prirodan učinak razdvajanja uz suptilno podizanje. "Kad sam na snimanju i želim no makeup izgled, ali želim poboljšati trepavice, posežem za ovom maskarom", kaže Moore. Ova formula produljuje prirodne trepavice bez crnih pigmenata. Najbolji dio svega? Može se koristiti i kao gel za fiksiranje obrva.

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Maybelline Great Lash Clear 57,90 kn

Najbolji tretman: Maybelline The Falsies Lash Mask regenerator za trepavice

Dobro, možda ovo tehnički i nije maskara, ali svaki ljubitelj maskare zna da je malo TLC-a bitno za prirodnu duljinu i volumen. Formulirana za one koji vole svoje prirodne ili čije naglašene trepavice trebaju malo više ljubavi, ova maska ​​za regeneraciju tijekom noći prožeta je vlaknima Pro-Kera Complex, arganovim uljem i shea maslacem za jačanje i stanje. Nakon čišćenja i uklanjanja šminke, nanesi je kao i svaku maskaru prije spavanja kako bi se probudila s mekim, zdravim i revitaliziranim trepavicama.

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Maybelline The Falsies Lash Mask 50,90 kn

Photo: Instagram@maybelline

Komentari 0