Beauty
voluminozne trepavice

Najbolje maskare za trepavice pune volumena među kojima ćeš naći svog favorita

  • Odabrati savršenu maskaru postaje sve teži zadatak, s toliko opcija između kojih možemo birati te svojstva koje obećavaju ispuniti
  • Iako ne žele svi maskarom postići izgled umjetnih trepavica, većini je važno da maskara dodaje volumen trepavicama 
  • Donosimo ti provjeren izbor najboljih maskara od kojih će barem jedna sigurno zadovoljiti sva tvoja očekivanja!

Maskara je make up proizvod čijih verzija na tržištu ima vrlo vrlo mnogo, a i ukusi se razlikuju pa tako neke žene žele suptilan i nježan izgled svojih trepavica, dok su kod drugih velike, naglašene trepavice jedne od najtraženijih značajki pri odabiru savršene maskare.

No, možemo se složiti da svi od maskare očekujemo jednu stvar koja nam je svima zajednička, a to je podizanje trepavica i volumen, neovisno o tome je li suptilan ili vrlo naglašen. Često su mnogima najdraže one maskare uz koje se postigne volumen po želji, ovisno o tehnici aplikacije.

Za tebe smo odabrale sedam odličnih maskara za postizanje volumena trepavica među kojima ćeš zasigurno pronaći svojeg favorita!

Lancôme Le 8 Hypnôse

Legendarna Hypnôse maskara brenda Lancôme smatra se jednom od najboljih maskara ikad. Tvojim će trepavicama dati posebnu duljinu bez osjećaja težine.

Najnovija verzija ove linije maskare uz osjećaj lagodnosti donosi i mnogo više volumena! Dodatna prednost je i to što je formulirana od sastojaka hranjivih za tvoje trepavice, poput amino kiselina i shea maslaca, koji će tvoje trepavice nahraniti i napraviti punijima čak i kad ne nosiš maskaru!

Maskare za volumen | Autor: whowhatwear.com whowhatwear.com Lancôme Le 8 Hypnôse maskara

Lancôme Le 8 Hypnôse maskara, 293 kn

Yves Saint Laurent Lash Clash Extreme Volume

Iako YSL maskare nikad nisu privukle pozornost poput nekih drugih brendova, ova nova maskara već je zasluženo zauzela svoje mjesto među favoritima. Njena formula koja daje dojam voska pomaže pri stvaranju intenzivnog volumena crne boje, a velika četkica osigurava da nijedna trepavica neće biti zapostavljena.

Maskare za volumen | Autor: whowhatwear.com whowhatwear.com Yves Saint Laurent Lash Clash Extreme Volume maskara

Yves Saint Laurent Lash Clash Extreme Volume maskara, 295 kn

L'Oréal Paris Lash Paradise 

Neovisno o tome što želiš od izgleda svojih trepavica, ako već nisi, ovoj maskari bi trebala dati šansu. Tvoje će trepavice produljiti, savršeno ih uviti te dati mnogo volumena. Ova maskara savršena je za svaki dan, već je godinama pravi beauty favorit, a mnogi je vizažisti, kao i poznate zvijezde, obožavaju.

Maskare za volumen | Autor: whowhatwear.com whowhatwear.com L'Oréal Paris Lash Paradise maskara

L'Oréal Paris Lash Paradise maskara, 109,90 kn

Dior Diorshow Pump 'N' Volume 

Ova maskara udvostručit će volumen tvojih trepavica i sa samo nekoliko slojeva ostaviti ih punijeg, intenzivnijeg i definiranijeg izgleda!

Maskare za volumen | Autor: whowhatwear.com whowhatwear.com Dior Diorshow Pump 'N' Volume maskara

Dior Diorshow Pump 'N' Volume maskara, 305 kn

Too Faced Better Than Sex 

Maskara brenda Too Faced vjerojatno je jedna od najpopularnijih i najprodavanijih na svijetu, a preporučuju je i brojni beauty influenceri. Ovom maskarom postići ćeš dugačke, voluminozne trepavice u trenu!

Maskare za volumen | Autor: whowhatwear.com whowhatwear.com Too Faced Better Than Sex maskara

Too Faced Better Than Sex maskara, 189 kn

Maybelline Lash Sensational 

Lash Sensational maskara brenda Maybelline odličan je omjer pristupačne cijene i kvalitetnih rezultata. Uz Lash Sensational, koju obožava i Meghan Markle, tvoje će trepavice biti podignute i stvoriti raspršeni efekt s intenzivnim pigmentom.

Maskare za volumen | Autor: whowhatwear.com whowhatwear.com Maybelline Lash Sensational maskara

Maybelline Lash Sensational maskara, 49,90 kn

Benefit They're Real

Za Benefit They're Real maskaru može se reći da je doista izdržala beauty test vremena, budući da se prvi put na tržištu pojavila prije deset godina! Kad je izašla, svi su je obožavali, a mnogima je favorit i danas. Čvrsta četkica savršeno prianja uz trepavice, razdvaja ih kako bi izbjegla grudice te ih ostavlja nevjerojatno voluminoznima i dugima.

Maskare za volumen | Autor: whowhatwear.com whowhatwear.com Benefit They're Real! maskara

Benefit They're Real maskara, 235 kn

Možda vas zanima Plava maskara: zašto ju je dobro uklopiti u makeup ovog proljeća Rubrika Beauty Beauty
Photo: @larlarlee

Komentari 0