Beauty
neonski make up

Neonski makeup: 9 odvažnih lookova za ljeto puno boja!

  • Odvažan neonski makeup možda nije tvoj prvi izbor kod šminkanja, no svakako će ostaviti poseban dojam
  • Neonski makeup već neko vrijeme polako vraća svoju popularnost, a čini nam se da će ovog ljeta zasjati u punom sjaju!
  • Žive boje koje se ističu na očima itekako se uklopaju u ljetni makeup, a mi smo pronašli 9 primjera koji ti mogu poslužiti kao inspiracija!

Iako se isprva čini pomalo zastrašujućim, neonske boje ne moraju preuzeti cijeli tvoj makeup look. I tanki potez tušem u primjerice neonsko zelenoj boji ili jarko ružičastoj, bit će dovoljan za postizanje efektnog makeup looka.

Neonske boje možeš i pomiješati, za zabavne raznobojne lookove na očima. Neonske boje na tvojim očima prekrasno će ih naglasiti, a možeš i eksperimentirati s nijansama kako bi pronašla one koje ti najbolje pristaju! 

neonski make up | Autor: @athina.ku @athina.ku neonski make up

U nastavku pronađi neonske makeup lookove koje ćeš sigurno poželjeti rekreirati za ljetne izlaske!

1. Neon zelena i plava u ljetnoj kombinaciji s ružičastim ružem

Ova prava ljetna kombinacija boja puna je predivnih neon nijansi koje stvaraju savršeni kontrast. Nijedna nije prejaka, već se lijepo nadopunjuju iako nijanse nisu ni približno slične.

neonski make up | Autor: @hungvanngo @hungvanngo neonski make up

2. Dugine boje u neonskim nijansama

Ovakav makeup look pokazat će svu ljepotu duginih boja i to u neonskim nijansama! Pravo neonsko remek djelo na očima sigurno neće proći nezapaženo, a možeš se poigrati i s linijama i oblicima te načinima na koje ćeš nanijeti i kombinirati boje u ovom looku.

neonski make up | Autor: @tominamakeup @tominamakeup neonski make up

3. Razigrani spoj pastelnih i neonskih nijansi

Nježne pastelne nijanse i jarke neonske? Zvuči kao savršen kontrastni spoj. Meka pastelno ružičasta i zelena u kombinaciji s neon ružičastom i ljubičastim tonovima čini ovaj makeup look doista posebnim. Kod ovog looka mnogima će se sigurno svidjeti i to što prevelika preciznost nije potrebna, već se boje mogu slobodnije rasporediti.

neonski make up | Autor: @danessa_myricks @danessa_myricks neonski make up

4. Igra boja različitih jarkih sjenila

Neobičan i svakako efektan look postignut je korištenjem različitim boja neon sjenila na svakom od kapaka. Dodatak neon i pastelno ružičaste radi lijepu poveznicu cjelokupnog looka u čijem središtu su neon zelena i žuta boja sjenila.

neonski make up | Autor: @lapetitevengeance @lapetitevengeance neonski make up

5. Tople nijanse za šareni neonski makeup look

Sjenila u raznim toplim bojama stvaraju predivne neon naglaske. Prekrasne ružičaste, narančaste, ljubičaste i žute nijanse na očima izgledaju kao pravi ljetni zalazak sunca, a u kombinaciji s crvenim usnama, savršen su makeup look za ljeto. 

neonski make up | Autor: @ nikki_makeup @ nikki_makeup neonski make up

6. Tirkizno plava neonska nijansa savršena je za naglašavanje

Uz efektnu tirkizno plavu nijansu jednostavno nanesenu na unutarnji i vanjski dio kapka, tvoj makeup savršeno će se stopiti s jedinstvenom bojom mora! Ostatak makeupa može biti vrlo decentan, no savršeno nanesen, uz blagi highlighter i bezbojne, sjajne usne.

neonski make up | Autor: @fatimacaser @fatimacaser neonski make up

7.    Klasičan smoky eye dobiva neočekivan neonsko ružičasti dodatak

Dramatičan crni smoky eye uvijek je dobar izbor, no s neobičnim dodatkom neonsko ružičastog sjenila na donjim kapcima i u unutarnjem dijelu oka, ovaj makeup dobiva sasvim novu dimenziju. Uz ovako upečatljiv look na očima, usne ne moraš previše naglašavati, već će lijepa nude nijansa biti sasvim dovoljna!

neonski make up | Autor: @tominamakeup @tominamakeup neonski make up

8. Monokromatski neon makeup

Eyeliner i trepavice u neonsko ljubičastoj? Apsolutno da! Ovaj neonski look u istoj nijansi jedne boje toliko je jednostavan, a upečatljiv da će mnogima biti prvi izbor kod odabira neonskog makeup looka. Predivno će naglasiti tvoje oči, a slično kao i kod ostalih neonskih makeupa na očima, na ostatku lica nije potrebno previše naglasaka u drugim bojama.

neonski make up | Autor: @mikaylajmakeup @mikaylajmakeup neonski make up

9. Sitni neonski naglasci u kutu oka

Mali neonski bljesak boje u unutarnjem kutu oka kao dio višebojnog smokey eye looka daje dozu razigranosti, ali i elegancije. Sitni neonski naglasak u žutoj ili nekoj drugoj nijansi dodaj na kraju šminkanja kao savršeni završetak cjelokupnog looka!

neonski make up | Autor: @ monikajohnmakeup @ monikajohnmakeup neonski make up

Meghan Markle Možda vas zanima Vizažistica koja je šminkala i Lady Di i Meghan Markle otkriva kakav makeup članice kraljevske obitelji najviše vole! Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: @tominamakeup

Komentari 0