Beauty
Haus Labs puder

Ovaj novi puder divno hidratizira kožu, a izgled je savršen. Od lansiranja skuplja same pohvale

  • Nakon nevjerojatnih tekućih eyelinera koji su osvojili svojom kvalitetom, Haus Labs ponovno ima hit makeup proizvod! 
  • Prošlog su mjeseca lansirali Triclone Skin Tech, novi puder koji je oduševio svojom inovativnom formulom koja je stvarana čak dvije godine
  • Dostupan u 51 nijansi, Triclone Skin Tech namijenjen je svim tipovima kože!

Haus Labs celebrity je beauty brend Lady Gage koji je nedavno na tržište lansirao novi puder, Triclone Skin Tech, a beauty influencerice na TikToku ga već obožavaju.

Lady Gaga Haus Labs puder | Autor: Instagram @hauslabs Instagram @hauslabs Lady Gaga

Makeup entuzijasti na ovoj platformi oduševljeni su novom, čistom i prirodnom, veganskom formulom koju odlikuje srednje prekrivanje koje se može pojačati te ne sjedi otežano na koži. Dolazi u čak 51 nijansi i sadrži više od dvadeset skincare sastojaka, uključujući i fermentiranu arniku, odnosno gorsku moravku, koja pomaže smanjiti crvenilo, ujednačiti ten i zaštititi od vanjskog stresa uzorkovanog utjecajima okoline. Pogodna je za sve tipove kože pa čak i osjetljivu kožu, kao i kožu sklonu aknama.

Haus Labs puder | Autor: Haus Labs Haus Labs Haus Labs, Triclone Skin Tech Puder, (436,65 kn)

Iz Haus Labsa su rekli kako je formula korejske proizvodnje razvijana dvije godine te je prije završnog proizvoda prvo napravljeno čak 40 verzija. U procesu proizvodnje, nijanse formule testirane su na više od 350 ljudi.

Možda vas zanima Konačno smo pronašli maskaru koja daje ekstreman volumen i potiče rast trepavica Rubrika Beauty Beauty

Formula ima srednje prekrivanje, no ima i mogućnost 'nadogradnje' uz ponovno nanošenje, a na koži ostavlja sjajan i hidratizirajući efekt koji se savršeno upija u kožu.

 

@dont_look_back_audrey Lady Gaga got bored at slaying the music/film industry and decided to slay the beauty industry for a change #ladygaga #hauslabs #hauslabsfoundation #foundationreview #hauslabstricloneskintech ♬ Lady Gaga(DJ版) - 南辰Music&吉子迈子

 

Jedna je beauty TikTokerica, oduševljena novim puderom, rekla: "Ovo je budućnost pudera. Ovo nije 'tvoja koža, ali bolja' tip pudera, ovo je vrsta zbog koje ljude gledaju u tebe i zapitaju se je li sinoć stvorena u laboratoriju?"

Puder je u 51 nijansi dostupan na stranici hauslabs.com po cijeni od 436,65 kuna.

Clinique Almost Lipstick u nijansi Black Honey Možda vas zanima Ruž koji postoji već 50 godina i sada pobire sve pohvale beauty urednica. Klasik koji se isplati kupiti Rubrika Beauty Beauty
Photo: Haus Labs

Komentari 0