Beauty

Konačno smo pronašli maskaru koja daje ekstreman volumen i potiče rast trepavica

  • Slavne zvijezde A-liste imaju cijelu vojsku stilista, frizera i vizažista koji brinu o njihovom izgledu, a na njihovom popisu kozmetike nalaze se vrhunski high end proizvodi koji nerijetko dostižu astronomske cijene
  • Tim više, kada slavne ljepotice u svoju beauty rutinu uvrste neki drogerijski proizvod, odmah nam je jasno da je u pitanju vrhunski proizvod koji i sami želimo imati u svojoj kozmetičkoj torbici
  • Kim Kardashian je tako svojevremeno svojim fanovima otkrila da njeno omiljeno rumenilo košta otprilike oko 130 kuna, a riječ je o Milani Cosmetics Baked rumenilu u nijansi 05 Luminoso

S popularnim rumenilom upoznao ju je njezin dugogodišnji vizažist i prijatelj Mario Dedivanović koji brine o njezinom makeupu za sve važne prigode. On je još prije pet godina otkrio kako Milani Cosmetics Baked rumenilo često koristi kako bi zaokružio look popularne članice klana Kardashian koju mnogi smatraju jednom od najvećih i najutjecajnijih imena današnjice.

Što je to kod ovog rumenila što je toliko oduševilo Kim? Ova bogatopigmentirana i nadogradiva rumenila pristaju svakom karakteru i ističu obraze na svakom tonu kože, ostavljajući na koži prekrasan blistavi sjaj. Baked rumenila su pečena na suncu na talijanskim pločama od terakote kako bi osigurali topli finiš i glamurozni sjaj koji na koži izgleda zaista impresivno. 

No, to nije jedini globalno popularan proizvod ovog hvaljenog losanđeleskog brenda kozmetike koji više od 20 godina slovi za tržišnog lidera u industriji ljepote. Izdvojili smo 5 Milani Cosmetics bestsellera koje obožavaju žene diljem svijeta.

1. Baked rumenila

Baked Blush linija s razlogom je omiljena u svijetu, a birati možeš između 11 nijansi. Od Luminoso do Dolce Pink, preko nove Petal Primavera do klasične Berry Amore - ova bogato pigmentirana rumenila koja se mogu nadograđivati dolaze u paleti satenskih i svjetlucavih nijansi koje odgovaraju svakom tonu. Kao što im i samo ime kaže, ova rumenila su zaista pečena (na suncu na talijanskim pločicama od terakote) kako bi koži dalo toplu završnicu i blistavost koja izgleda upečatljivo, ali istovremeno prirodno. Pomoću ovog rumenila možeš istaknuti obraze, naglasiti konture i koži dati prekrasan, zdravi sjaj.

 | Autor: Milani Cosmetics Milani Cosmetics

2. Highly Rated Anti Gravity maskara

Milani Cosmetics Highly Rated Anti Gravity maskara trenutno daje ekstreman volumen, duljinu i podizanje trepavica koje su uistinu izvan ovog svijeta. Intenzivna crna formula prožeta je hranjivim ricinusovim uljem za koje dobro znamo da potiče rast trepavica. Nanosi se bez grudica ili mrlja i traje do čak 24 h besprijekornog nanošenja. Inovativan dizajn fleksibilne Milani Anti Gravity četkice u obliku pješčanog sata omogućuje nanošenje maskare na svaku trepavicu za maksimalan učinak prilikom nanošenja.

 | Autor: Milani Cosmetics Milani Cosmetics

3. Conceal + Perfect 2in1 Foundation Concealer

Razlog zašto je ovaj proizvod omiljen među ženama diljem svijeta je taj što je riječ o dva proizvoda u jednom. Kao što i samo ime kaže, riječ je o korektoru i puderu u jednom. Conceal + Perfect 2in1 tekući puder u trenu će zagladiti kožu i ukloniti nepravilnosti poput akni, crvenila, ispucalih kapilara i podočnjaka i osigurati ti savršen izgled lica u samo jednom koraku. Pametna formula obavlja ulogu pudera i korektora te pruža srednje do potpuno prekrivanje. Milani Conceal + Perfect 2in1 tekući puder prikladan je za sve tipove i za sve tonove kože.

 | Autor: Milani Cosmetics Milani Cosmetics

4. Color Fetish Matte ruževe

Ako još uvijek nisi isprobala Milani Cosmetics Color Fetish Matte ruževe, vrijeme je da to promijeniš. Color Fetish Matte je ultrakremasti ruž za usne baršunastog-mat finiša. Formula sadrži hidratantnu hijaluronsku kiselinu zbog čega ne isušuje usne te je izrazito udobnan za nošenje. Boje su inspirirane proljetnim cvijećem i dolaze u bogato ružičastim, raskošno crvenim i odvažnim nijansama bobičastog voća. Milani Color Fetish Matte ruževi imaju izrazito dugotrajnu formulu i nanose se u jednom potezu. 

 | Autor: Milani Cosmetics Milani Cosmetics

5. Make It Last Matte sprej za fiksiranje

Lice ti se brzo masti i često se događa da masnoća probije na površinu kože te se lice pretjerano sjaji čak i unatoč tome što si setirala makeup? Milani Cosmetics Make It Last Matte sprej za fiksiranje u trenu će riješiti taj problem. Sadrži snažne sastojke za matiranje koji će spriječiti pretjerani sjaj lica. Nakon što nanesete šminku, lice fiksirajte ovim glamuroznim mat finišem. Make It Last Matte je odličan sprej koji upija ulja zahvaljujući mikro finim česticama pudera ugljena koje održavaju šminku i sužavaju pore. Ovaj sprej za fiksiranje produljuje trajanje šminke do 16 sati i odlična je nadopuna makeup rutine.

 | Autor: Milani Cosmetics Milani Cosmetics

Photo: Instagram/@milanicosmetics

Komentari 0