Beauty
ulje za usne

Ulja za usne omiljeni su make up za pune i sjajne usne ovog ljeta

  • Razna ulja za usne, bezbojna i u predivnim poluprozirnim nijansama, trenutno su izrazito popularna, a obožavaju ih sve beauty influencerice
  • Posebne formule ulja za usne tvojim će usnama pružiti hidrataciju i sjaj, ali bez tipične ljepljivosti sjajila
  • Isprobaj neka od trenutno najpopularnijih ulja za usne, donosimo ti odlične prijedloge!

Ulja za usne ovog su ljeta u potpunosti preuzela vodstvo u njezi usana. Nježna, hidratantna i sjajna, usnama pružaju sve što je potrebno za savršen ljetni make up i predivan izgled usana koji savršeno hvata svjetlost. Ulja za usne donose zdravi sjaj tvojim usnama, naglašavaju njihov oblik te ih njeguju hidratantnim sastojcima.

Pronađi trenutno najpopularnija ulja za usne koje će tvoje usne obožavati u nastavku!

Dior Addict Lip Glow ulje za usne

Ovo ulje za usne najveću je popularnost steklo zahvaljujući TikToku, gdje ga beauty zajednica obožava. Prozirna, sjajna formula daje tek naznaku svijetlo ružičaste boje i sjaja s blagim mirisom mente. Ovo ulje dubinski štiti i naglašava usne svojom nemasnom i neljepljivom, hranjivom formulom, a dolazi u sedam nijansi.

ulje za usne | Autor: notino.hr notino.hr ulje za usne Dior Dior Addict Lip Glow ulje za usne, nijansa Pink, 274 kn

Clarins Lip Comfort ulje za usne

Nova verzija originalnog istoimenog ulja za usne ovog brenda koji je godinama bio make up favorit, dolazi u osam nijansi koje imaju lagani plumping efekt te usnama pružaju zaštitu. Nova formula sadrži jojoba i ulje lješnjaka koja njeguju usne i daju im sjaj.

ulje za usne | Autor: Douglas Douglas ulje za usne Clarins

Clarins Lip Comfort ulje za usne, nijansa Honey, 199 kn

Gisou ulje za usne s medom

Gisou je linija kozmetike čiji se svi proizvodi temelje na dodatku meda, a ulje za usne s medom jedan je od najnovijih proizvoda. Pakirano u preslatkoj bočici, ovo ulje sadrži hijaluronsku kiselinu i med proizveden na obiteljskoj farmi pčela. Uz ovo ulje, usne će biti zdravije i hidratizirane te pune sjaja!

ulje za usne | Autor: gisou.com gisou.com ulje za usne Gisou Gisou ulje za usne s medom, 210 kn

Balzam za usne u boji Možda vas zanima Balzami za usne u boji: Savršena lagana njega kad želimo 'odmoriti' usne Rubrika Beauty Beauty

Nyx Professional Makeup #Thisiseverything ulje za usne

Ovo ulje za usne iz NYX kozmetike vrlo je brzo postalo omiljeno među obožavateljicama brenda, a uz pristupačnu cijenu u prilog mu idu i hranjivi sastojci poput ulja badema, šipka i jojobe te predivan miris vanilije i cvijeta trešnje.

ulje za usne | Autor: notino.hr notino.hr ulje za usne NYX

Nyx Professional Makeup #Thisiseverything ulje za usne, nijansa Sheer, 59 kn

Fenty Beauty Cherry Treat Conditioning + Strenghtening ulje za usne

Ulje za usne brenda Fenty Beauty jača usne te ih trenutno hidratizira i poboljšava teksturu i mekoću. Njegova prozirna, neljepljiva formula sadrži hranjive sastojke poput Barbados trešnje, ulja koštice trešnje te ulja šipka i jojobe.

ulje za usne | Autor: Fenty Beauty Fenty Beauty Fenty Beauty ulje za usne Fenty Beauty Cherry Treat Conditioning + Strenghtening ulje za usne, 240 kn

Labello Lip Oil sjajilo za usne

Labello njegujuće ulje za usne ima sjajan efekt sjajila te ostavlja usne mekima i punima i duboko hidratiziranima. Njegujuće prozirno ulje ima vegansku formulu te usnama pruža predivan zdravi izgled i sjaj. Lako se nanosi, a njegova neljepljiva formula ne sadrži vosak ni mineralna ulja.

ulje za usne | Autor: dm.hr dm.hr ulje za usne Labello

Labello Lip Oil sjajilo za usne, nijansa Transparent, 47,90 kn

Essence Ginseng ulje za usne

Ovo ulje sadrži vitamine C i E te poboljšava prirodnu boju usana reagirajući na pojedinalnu pH vrijednost te im pruža potrebnu vlagu i čini ih jako mekanima. Obnavljajuće ginseng ulje je super sastojak ovog proizvoda koji će usnama pružiti dodatan plumping efekt i intenzivnu njegu.

ulje za usne | Autor: dm.hr dm.hr ulje za usne Essence Essence Ginseng ulje za usne, nijansa 02 Energy Booster, 21,90 kn

crveni ruž za usne Možda vas zanima Kako odabrati nijansu crvenog ruža koja će se savršeno slagati s tonom kože Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @fentybeauty

Komentari 0