Beauty
Haus Labs Atomic Shake tekući ruž

Ovaj novi tekući ruž beauty influencerice obožavaju zbog njegove postojanosti

  • Ruževi s dugotrajnim formulama ponovno stupaju na scenu nakon ljetne vladavine sjajila i balzama za usne
  • Među njima je i Atomic Shake brenda Haus Labs, čija je formula oduševila beauty influencerice na društvenim mrežama
  • Formula Atomic Shakea je visoko pigmentirane i postojane boja te ne isušuje usne i čini nam se da će ubrzo dobiti kultni status među tekućim ruževima!

Iako se neki ne odriču tekućih ruževa ni ljeti, s dolaskom jeseni, ovakve formule sve više preuzimaju vladavinu u makeupu za usne. Kremasti i satenski finiši nisu toliko dugotrajni te su zato postojane formule tekućih ruževa toliko popularne. 

Posljednji veliki hit među tekućim ruževima je Atomic Shake Lip Lacquer brenda Haus Labs, iza kojeg stoji Lady Gaga.

Atomic Shake izrazito je pigmentirani tekući ruž koji se ne prenosi i ne razmazuje, a uz to je i vodootporan! Njegova posebnost je i što nakon nanošenja ostavlja sjajan efekt na usnama. Na službenoj stranici brenda Atomic Shake može se naručiti po cijeni od 247,60 kuna.

Haus Labs Atomic Shake tekući ruž | Autor: Instagram @hauslabs Instagram @hauslabs Haus Labs Atomic Shake tekući ruž

Sjajne karakteristike formule Atomic Shake tekućeg ruža omogućuju nošenje tijekom cijelog dana. Lagana i ugodna formula koja sadrži ekstrakt morske alge i njeguje usne tijekom nošenja, lako se nanosi, a tekući ruž trenutno se može kupiti u šest nijansi. Atomic Shake Cherry Shine, Rose Shine, Ruby Shine, Red Coral Shine su crvene i ružičaste nijanse,  Sepia Shine i Rosewood Shine su dvije nove neutralne nijanse.

 

@nikkietutorials I literally don’t understand how this works? #foryou #fyp #transformation ♬ original sound - nikkietutorials

 

Ovaj tekući ruž privukao je veliku pozornost, posebno na TikToku, gdje su brojne influencerice primijetile njegovu dugotrajnost i postojanost.

Možda vas zanima Svi savjeti i najbolji ruževi za stvaranje dojma punih usana na jednom mjestu! Rubrika Beauty Beauty

 

@themegscahill OK MEGS APPROVED! This @HausLabs atomic lip is dinner proof, no lipstick chin, no smudging. A red lip lovers dream! We need more colors! #redlips #redlipstick #hauslabs #weartest #makeupweartest #lipchallenge ♬ Betty (Get Money) - Yung Gravy

 

Kako nanijeti i odstraniti Atomic Shake tekući ruž

Prije nanošenja tekućeg ruža s transfer-proof formulom, svakako je potrebno napraviti piling usana kako bi bile jako meke i pogodne za nanošenje ruža, inače se ruž neće lijepo nanijeti niti ostvariti učinak koji ima.

Atomic Shake je prije nanošenja na usne potrebno nježno protresti pet sekundi te zatim izvaditi aplikator. Nakon toga, ruž se treba pažljivo nanijeti na usne, koje se nakon toga ne smiju dodirivati oko 15 sekundi, dok se formula ne osuši i dobije sjajan finiš.

Zbog svoje postojane formule, Atomic Shake nije lako ni skinuti poslije cjelodnevnog nošenja, stoga je potreban uljni čistač koji će ga nježno, ali temeljito otopiti i očistiti s usana.

Možda vas zanima Kako odabrati savršenu teksturu ruža za usne? Ovo je sve što moramo znati o 4 tipa ruževa Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @hauslabs

Komentari 0