Beauty
Mat ruževi

Najbolji mat ruževi: Uz ove će ruževe tvoje usne uvijek izgledati savršeno!

  • Iako su trenutno izrazito popularne sjajne usne, mat ruževi klasik su koji nikad ne izlazi iz mode
  • Jako su praktični i tijekom toplijih mjeseci kad dokazuju svoju postojanost i uspješno se zadržavaju na usnama tijekom dana
  • Mat ruževi dolaze u mnoštvu boja, a neovisno jesi li ljubiteljica tamnijih ili svjetlijih nijansi, među našim odabirom najboljih mat ruževa, sigurno ćeš pronaći svoj favorit!

Sjajila za usne i razna ulja za usne veliki su beauty hit među šminkom za usne ove sezone, no mat ruževi bezvremenska su šminka koja nikad ne izlazi iz mode. Postojani u boji i teksturi tijekom cijelog dana, odličan su izbor za važne svakodnevne aktivnosti, a cijelom looku u trenu daju elegantan i sofisticiran izgled.

U nastavku među našim prijedlozima pronađi svoj novi najdraži mat ruž od kojeg se nećeš odvajati!

Maybelline SuperStay Matte Ink tekući ruž

Ovi mat tekući ruževi dolaze u bezbroj nijansi za baš svaku prigodu i mnogima su najdraži izbor mat ruža jer imaju odličan omjer cijene i performansa kojima se mogu pohvaliti!

Dior Rouge Refillable mat ruž

Osim što je izrazito postojan čak i 16 sati nakon nanošenja, ovaj Dior mat ruž može se i ponovno puniti pa tako čuvaš i okoliš i smanjuješ proizvodnju otpada. Dior Rouge Refillable sadrži i ekstrakte božura, cvijeta nara i shea maslaca koji pružaju dodatnu njegu tvojim usnama.

Revlon Ultra HD tekući ruž s mat efektom

Revlon mat tekući ruž obećava do 8 sati postojane kremaste boje. U sebi ima fine čestice matirajućeg pudera koje omogućavaju lako nanošenje boje na usne bez isušivanja. 

mat ruž za usne | Autor: dm/Nordstrom/Notino dm/Nordstrom/Notino Mat ruževi za usne

S lijeva na desno: Maybelline SuperStay Matte Ink tekući ruž (59,90 kn); Dior Rouge Refillable mat ruž (300,30 kn); Revlon Ultra HD tekući ruž s mat efektom (71,05 kn)

Huda Kattan i Huda Beauty Možda vas zanima Makeup trik 'luk i strijela' za punije i seksi usne prepisujemo od beauty guruice Hude Kattan Rubrika Beauty Beauty

MAC Retro mat ruž

Mac Cosmetics poznati su po više proslavljenih ruževa koji se nose već godinama, a Retro mat je upravo jedan od tih klasika. Uz legendarnu crvenu nijansu Ruby Woo, možeš izabrati i ružičaste, narančaste, ljubičaste ili pak nude nijanse ovog ruža!

NYX Soft Matte lagani tekući mat ruž

Mat ruž iz NYX kozmetike dolazi u laganoj mat, kremastoj formuli koja daje intenzivnu boju po vrlo pristupačnoj cijeni.

Chanel Rouge Allure Velvet Luminous mat ruž

Ovaj Chanelov ruž ostavlja baršunasto mat osjećaj na usnama s vrlo intenzivnom bojom, a istodobno hrani i njeguje tvoje usne!

mat ruž za usne | Autor: Douglas/Notino Douglas/Notino Mat ruževi za usne

S lijeva na desno: MAC Retro mat ruž (189 kn); NYX Soft Matte lagani tekući mat ruž  (71,00 kn); Chanel Rouge Allure Velvet Luminous mat ruž (344,10 kn)

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Longwear tekući ruž

Fenty Beauty tekući mat ruž je dugotrajan s blagim mat završetkom, a aplikator u tekućem ružu dizajniran je posebno kako bi nanošenje bilo što preciznije i urednije.

YSL Beauty The Slim Velvet Radical mat ruž

Slim Vlevet Radical dobra je opcija ako ne želiš u potpunosti mat ruž, zbog svoje kremaste, polu-mat formule, pigmentirane boje i ulja koja omogućavaju da se boja na usne predivno nanese.

Giorgio Armani Rouge d’Armani mat ruž

Ako želiš izrazito bogatu boju i postojanost na usnama, ovaj Armani mat ruž odličan je izbor. Formula sadrži jojoba ulje za hidrataciju i tehnologiju boje koja sprječava slabljenje boje na usnama.

mat ruž za usne | Autor: Sephora/Douglas Sephora/Douglas Mat ruževi za usne

S lijeva na desno: Fenty Beauty Stunna Lip Paint Longwear tekući ruž (182,00 kn); YSL Beauty The Slim Velvet Radical mat ruž (315,00 kn); Giorgio Armani Rouge d’Armani mat ruž (319,00 kn)

Lip art Možda vas zanima Lip art: ove usne nikad neće proći nezapažene i s pravom se smatraju umjetnošću Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: Instagram@drdennisgross

Komentari 0