Beauty

Poput sjajila za usne - novi trend u manikuri donosi jako, jako sjajne nokte

  • Lip gloss manikura posljednji je trend u svijetu manikura, a svoje korijene ima u tri postojeća trenda - žele noktima, minimalnoj 'clean girl' estetici i ledenim glaziranim noktima kakve je popularizirala Hailey Bieber
  • Izgleda sjajno na noktima svih duljina i oblika, od šiljastih stiletto noktiju do onih kratkih i četvrtastih 
  • Temelji su blijedoružičasti nokti, no mogu biti i mliječno roskasti, s izražajnim sitnim šljokicama ili gotovo prozirni

Glazirani nokti, nokti s efektom lakirane kože, nokti s piercingom, zanimljivi nail art... eksperimentiranje s omiljenom manikurom itekako je zabavno, ali svi mi ponekad jednostavno poželimo nešto jednostavno, suptilno i elegantno. Blijedoružičasti nokti s maksimalno puno sjaja koji izgledaju kao da su premazani sjajilom za usne mogli bi biti upravo ta megapopularna manikura koju ćemo u narednim tjednima i mjesecima gledati sve češće! 

Možda vas zanima Sofisticiranost s malo sjaja: Blagdanska kolekcija Chanel lakova za nokte je totalno neodoljiva Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Instagram @gelcare.official Instagram @gelcare.official

Lip gloss manikura je upravo onakva kakvo joj je i ime: lagana, s prozirnim slojem boje sa super sjajnim završetkom. I baš kao što malo ružičastog sjajila za usne donosi živost i vedrinu našim usnama, lip gloss nokti odlično pristaju uz sve i izgledaju sjajno na svim duljinama i oblicima noktiju, od šiljastih stiletto noktiju do onih kratkih, četvrtastih vrhova.

 | Autor: Instagram @gelcare.official Instagram @gelcare.official

U svijetu manikure, lip gloss nokti su poput male crne haljine: nenametljivi, uvijek u trendu i lako se prilagođavaju našoj boji kože, osobnom stilu i svakodnevnoj rutini, a svoje korijene imaju u nekoliko postojećih trendova: žele noktima, minimalnoj 'clean girl' estetici i ledenim, svjetlucavim glaziranim noktima koje je popularizirala Hailey Bieber. Kad bi se ova tri trenda spojili i dobili dijete, to dijete bi bili lip gloss nokti.

 | Autor: Instagram @tombachik Instagram @tombachik

Iako su najvjerniji predstavnici ovog trenda upravo blijedoružičasti nokti s puno sjaja, to ne znači da se moramo pridržavati točne formule da bismo dobili ovaj izgled, već je ovu manikuru lako prilagoditi našim vlastitim preferencijama. Temelji ovog trenda jesu super blijedoružičasti nokti, no oni mogu biti i mliječno roskasti, i s izražajnim sitnim šljokicama, i gotovo potpuno prozirni, baš kao što su različitog sjaja bila i naša omiljena sjajila za usne.

Možda vas zanima Nokti s efektom lakirane kože najnoviji su trend i jako nam se sviđaju! Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Instagram @gelcare.official Instagram @gelcare.official

Savršene, njegovane kutikule i ležišta noktiju također su ključni za lip gloss manikuru, a iako odgovaraju svim dužinama, posebno će lijepo izgledati na dužim noktima. To ne znači da su nam potrebni super dugi nokti da bismo nosili ovakvu manikuru, ali će ona definitivno izgledati ljepše što su nokti duži. Najbolji dio cijele priče je što ova manikura sjajno pristaje i najsvečanijim prilikama pa će jednako dobro proći i kao vjenčani look, i onaj za blagdanske zabave ili neke druge posebne događaje, ali i kao divan dnevni look. I još jedna stvar, uz nju nikada nećemo morati brinuti o tome jesmo li svoju odjeću ili nakit uskladili s noktima jer će oni pasati uz baš sve!

Photo: Instagram @themaniclub

Komentari 0