Beauty
Blake Lively

Gdje Blake Lively samo pronalazi takve manikure?! Za ovu su inspiriracija bile bakine tapete!

 

Ujesen se okrećemo bojama lakova za nokte tamnijih nijansi: crvena kao burgundac, zelena poput mahovine, smeđa poput čokolade, zagasita narančasta kakva je i boja lišća ujesen, siva poput zimskog neba... No ne crpimo inspiraciju samo iz prirode. Nail artisti je pronalaze u umjetnosti, glazbi, arhitekturi, pop kulturi... A Blake Lively.. Pa, ona ju je pronašla u tapetama. 

 | Autor: Instagram@blakelively Instagram@blakelively

Objavivši fotografiju svoje nove manikure na Instagram Storyjima pokazala je ovalno oblikovane nokte u bojama senfa, smeđe, zelene i ružičaste, sve ukomponirano u cvjetni uzorak. Glumica ih je opisala kao uzorak "starinskih bakinih tapeta" zahvaljujući nail artistici poznatih osoba Elle Gerstein za ovaj novi dizajn. Možda izgledaju poput starih brokatnih tapeta u stilu 70-ih, ali sigurno dobro izgleda na Livelynim rukama.

Glumica je u objavi označila House of Hackney, britanski brend za uređenje interijera i lifestylea poznat po svojim printevima s uzorcima i sugerira da je uzorak izravno inspiriran jednom od njihovih tapeta. Iako je bezbroj različitih uzoraka na web stranici House of Hackney, vjerojatno je to Aurora tapeta koja odaje počast orijentalnoj kineskom stilu, a ima sličnu paletu boja kao Livelyni nokti.

Pa, kad sljedeći put odeš ne manikuru, zašto ne pomaknuti malo granice? Možda izgledaju kao stare tapete, ali na glumici izgledaju jako dobro. Bakičin ukus ali podignut na novu razinu za zimu 2022. 

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0