Beauty

Pepeljuga plava, platinasta boja kose koju ćemo viđati posvuda

  • "Cinderella Blonde" lijepa je platinasta nijansa kose koja nas podsjeća na Disneyjevu princezu
  • Svijetla i blistava blagotvorno utječe na samopouzdanje, kao i svaka nova i dobra frizura. Možda je vrijeme za promjenu?
  • Evo kako postići look "Pepeljuga plavuše" i kako ćeš ju najbolje boju održavati sjajnom

Cinderella Blonde je boja za briljantan restart posvećen prvenstveno onima sa plavom kosom, ali ne samo njima. Bez obzira je li plava tvoja najdraža boja i/ili tvoj prirodni ton, ova krem plava boja s medenim podtonovima nijansa je zbog koje bismo se sve, masovno, mogle (ponovno) zaljubiti u plavu kosu.

Rosie Huntington-Whiteley Možda vas zanima Medeno plave nijanse kose za ljeto: Pronašle smo inspiraciju u 10 poznatih dama Rubrika Beauty Beauty

Prema frizeru Lukeu Hershesonu, kojeg je intervjuirao britanski Glamour riječ je o boji koju ćemo u idućem periodu često viđati.  "Opet sve više žena želi biti plavo",  kaže profesionalni frizer. "Mislim da ljudi žele uljepšati stvari. Žele se osjećati lakšima, a svijetla boja kose može imati stvarno podižući učinak, popravljajući raspoloženje."

Pepeljuga plava | Autor: Instagram@spokeandweal Instagram@spokeandweal

Izgleda da već i ime, Cinderella Blond, zvuči dovoljno da ovu novu plavu učini poželjnom (jer tko ne želi biti princeza?), a prema mnogim frizerima, ljeti je općenito tamna kosa out, a plava trendi. I to ovog ljeta ne bilo koja plavuša...  Vjerujemo da ni Disneyeva princeza nije znala da je tako chic!

Ne moraš biti plavuša kao Pepeljuga da bi ulovila ovaj trend, a ako razmišljaš o posvijetljenju kose, evo nekoliko savjeta. Nemoj odmah izbijeliti kosu. Najprije se posavjetuj s frizerom kako bi saznala na koji način najbolje postići željeni izgled.

Skandi valovi, frizura koju ćemo viđati ovog ljeta jer ne traži puno stiliziranja

Važno je prvo razmotriti koje će nijanse i podtonovi svesti tvoju boju na željenu nijansu plave. Posljednje što želiš je neuspješno farbanje! A kad postaneš plavuša, ne zaboravi održavati svoju tek obojanu kosu hidratantnim šamponima i proizvodima za zaštitu boje.

Ovo je početna nijansa za one koji prvi put posvjetljuju kosu, a laskava je i nosivija opcija za djevojke s tamnijim crtama lica - kremasta plava je omiljena među prirodnim brinetama poput Lily James (usput rečeno, Disneyjeva najnovija Pepeljuga), Emmu Roberts, Beyoncé i Serenu Williams.

Možda vas zanima Potpuno drukčiji, Botticellijev bob najljepši je ljetni stil za kratku kosu Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Instagram@juliastegner Instagram@juliastegner

Uz to, ako tražiš nešto za lakše održavanje, Hersheson kaže da samo posvjetljivanje pramenova za nekoliko nijansi može napraviti veliku razliku. Što se tiče prirodnih plavuša, to je lijep način da osvježiš kosu i kosi vratiš sjaj. Važan aspekt za plavu kosu je i njega kose, u salonu i kod kuće. Pepeljuga plavušu karakterizira luksuzan sjaj, što znači da je posjet frizeru važno nadopuniti maskama za kosu koje se ne ispiru odmah.

Photo: Instagram@melissa.hernandez

Komentari 0