Beauty
Rosie Huntington-Whiteley

Medeno plave nijanse kose za ljeto: Pronašle smo inspiraciju u 10 poznatih dama

  • S ljetnim danima dolaze nam i predivne nijanse plave kao stvorene za uživanje u suncu i moru
  • Medene nijanse plave omiljene su i mnogim slavnim damama, koje uvijek mogu poslužiti kao inspiracija za novu boju kose
  • Osvježi svoju boju i ovo ljeto svojoj kosi dodaj toplije ili hladnije nijanse plave!

Plavu boju kose moguće je ostvariti u bezbroj nijansi i miješanjem različitih boja pramenova kako bismo postigli upravo onu nijansu koju želimo. Zlatne i butter nijanse, kao i u boji meda, iznimno su u trendu ovog ljeta.

Kako bi svojem frizeru što lakše objasnila kakvu točno nijansu plave želiš postići na svojoj kosi te je li više toplija, hladna ili pak “vuče” na zlatno, donosimo ti deset ideja s frizurama celebrityja među kojima ćeš sigurno pronaći i svoju nijansu za ljeto!

Brojne poznate plavuše već godinama obožavaju medene tonove plave na svojoj kosi, no u ovoj sezoni te su nijanse posebno popularne. Blake Lively, Jennifer Lopez, Hailey Bieber i Rosie Huntington-Whiteley samo su neke od najpoznatijih predstavnica ovih plavih tonova.

Klasična medena plava je nepogrešiva i multidimenzionalana te se može prilagoditi svakom tonu kože. To uključuje tehnike balayagea, tamnije obojen korijen ili deblje pramenove.

U nastavku pronađi deset predivnih prijedloga medenih plavih nijansi koje su kao stvorene za ljeto!

Julia Roberts

Slavna glumica svoje je medeno plave nijansirane pramenove još više naglasila predivnim kovrčama!

Mariah Carey

Mariah Carey svoju je svijetlosmeđu boju osvježila zlatnim i medenim tonovima koji su joj dali posebnu dinamičnost i dodali dimenziju.

Sofia Vergara

Iako je njena kosa većinom u nijansama svijetlosmeđe, Sofia je svjetlijim preljevom u boji meda kosi dodala poseban sjaj.

Elizabeth Olsen

I hladniji medeni tonovi mogu predivno naglasiti ten, a kod glumice Elizabeth Olsen svjetliji pramenovi uz lice u boji šampanjca savršeno su se uklopili.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow svijetla plava boja s hladnim, pepeljastim podtonovima zaštitni je znak, a sitnim medenim pramenovima kosi je dodana toplina.

Regenerator Možda vas zanima Nakon suhog šampona stigao je suhi regenerator. Što je on zapravo i kako ga koristiti? Rubrika Beauty Beauty

Olivia Wilde

Glumica Olivia Wilde poznata je po kosi prošaranoj savršenom kombinacijom medenih pramenova u svjetlijim i tamnijim nijansama!

Jennifer Lopez

Latino diva savršeno zna koje nijanse najbolje pristaju uz njen maslinasti ten. Kombinacija toplih pramenova u plavih i svijetlosmeđim nijansama predivno je naglasila njenu boju kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley također se voli “poigrati” s nijansama medeno plave i smeđe u svojoj kosi, često s nešto tamnije nijansiranim korijenom kose za prirodniji izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Blake Lively

Boja kose Blake Lively uvijek ostaje u nešto tamnijim, plavim medenim nijansama koje su uvijek u toplim tonovima.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston mnogima je godinama uzor po pitanju boje kose, čije nijanse tek suptilno mijenja te su uvijek u hladnijim medenim tonovima plave.

Možda vas zanima Nova tamnija nijansa za brinete odlična je alternativa ako ne voliš posvjetljivanje kose za proljeće i ljeto Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: @rosiehw

Komentari 0