Moda
velike torbe

Još jedan povratak iz 2000-ih donosi velike torbe kao ključni ljetni modni trend

  • Ovoga ljeta velike torbe vraćaju se kao retro modni trend
  • Funkcionalne i jednostavne torbe idealne su za odlazak na plažu, posao i kavu
  • Prostranost i jednostavnost dominiraju modelima, ali ne nedostaje razigranih boja i zanimljivih uzoraka

Era mini torbi tijekom ljeta dolazi kraju, jer u ovom periodu ponovno žudimo za torbama koje funkcioniraju u svakodnevnom životu. Faktor da budu dovoljno velike te da u sebi čuvaju sve što nam treba ja najbitniji. Ove torbe su dovoljno prostrane da mogu poslužiti i za kraće putovanje, a njihova veličina dolazi u minimalističkom stilu i onom koji krase monogrami brendova.

torbe košare Možda vas zanima Pletena torba košara je vječni ljetni trend, a ovo su najbolji modeli sezone Rubrika Moda Moda

velike torbe | Autor: mango mango

S lijeva na desno: Mango (169,00 kn); Mango (249,00 kn), Mango (449,00 kn)

Kožne opcije u zagasitim bojama i zemljanim tonovima ponovno se pokazuju kao idealan komad za poslovne potrebe. Dovoljno velike da u njih stanu laptop i planer, a opet dovoljno elegantne i šik da ne izgledaju robusno poput platnenih poslovnih torbi.

velike torbe | Autor: Instagram@cosstores Instagram@cosstores

Suptilne boje poput bež, crne i kaki, najčešće su izrađene od mekane kože i jednostavnih su i čistih linija. Naravno, nude se i opcije od pletiva koje su također dobrodošle u poslovnim kombinacijama, ali i za slobodno vrijeme i odlazak u nabavku namirnica.

Zara | Autor: zara zara

S lijeva na desno:  Zara (699,90 kn), Zara (199,90 kn), Zara (699,90 kn)

Drugi trend koji je zavladao među trendsetericama su velike torbe koje krase monogrami brendova i koji nas u potpunosti vraća u period od prije 20 godina.

velike torbe | Autor: Instagram@ isabelmarant Instagram@ isabelmarant

XXL natpisi na XXL torbama pravi su retro touch koji je najbolje kombinirati uz jednostavan ostatak stylinga. Od prepoznatljivih uzoraka i logotipa brendova pa sve do razigranih ljetnih boja poput ružičaste, ove tote torbe postaju sve traženiji komad koji se prilagođava svakom modnom izričaju.

velike torbe | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Emporio Armani (1.670,00 kn), Marc Jacobs (1.790,00 kn), Fiorucci (450,00 kn)

Funkcionalnost i prostranost torbi nakon dugo vremena ponovno su postali najvažniji elementi ovog modnog dodatka, a nama se izrazito sviđaju!

marc jacobs Možda vas zanima Marc Jacobs lansirao je torbu s posvetom devedesetima koju želimo odmah! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@jenatkinhair

Komentari 0