Moda 02. lipnja 2022.

Marc Jacobs lansirao je torbu s posvetom devedesetima koju želimo odmah!

marc jacobs
Instagram@marcjacobs.
  • Marc Jacobs lansirao je novu J Marc torbu, a zaštitno lice kampanje je njegova dugogodišnja muza, glumica Winona Ryder
  • J Marc torbica dolazi u šest boja i sjajna je oda devedesetima
  • S metalnim remenom u obliku lanca može se nositi preko ramena, kao cross body torba ili klasični clutch

Winona Ryder postala je još jednom zaštitno lice svog prijatelja i poznatog dizajnera Marca Jacobsa u kampanji koja predstavlja J Marc model torbe. Komad je inspiriran klasičnim dizajnom devedesetih, stoga ne iznenađuje kako je njegova ambasadorica glumica koja je obilježila upravo to desetljeće. Također, Winona je već duži niz godina Jacobsova muza koja je bila zaštitno lice u kampanji za proljeće 2003. godine te je postala ambasadorica Jacobsovog beauty brenda 2015. godine.

Iako je trenutačno možemo gledati u iznimno popularnoj seriji „Stranger Things“, Winona je u Jacobsovoj kampanji pravo utjelovljenje grunge chica! Teška crna olovka na očima, razbarušena kosa i crni stylinzi s puno tila kombinirani uz Jacobsove kultne Kiki čizme, na najbolji su način u fokus stavili glavni proizvod – torbu.

Možda vas zanima... Haljine, cipele, nakit... Provjerili smo što se nosi ove sezone Rubrika Moda Moda

Marc Jacobs | Autor: Instagram@marcjacobs Instagram@marcjacobs Marc Jacobs | Autor: Marc Jacobs Marc Jacobs

J Marc torba čistog i jednostavnog dizajna dolazi u šest boja, uključujući plavu, magenta ružičastu, narančastu i zelenu, kao i crno-bijelu i potpuno crnu, a dodatno je krasi metalni remen.

Marc Jacobs | Autor: Marc Jacobs Marc Jacobs Kao što je predstavljeno u kampanji, J Marc torba se može nositi na brojne načine. Kao klasična clutch torbica, preko ramena ili kao cross body torba. Jednostavnost dizajna i efektne boje na najbolji način se uklapaju uz sve modne izričaje i stoga ne sumnjamo da će J Marc postati potpuni hit među ljubiteljicama mode. Cijena torbice iznosi 395 dolara, odnosno 2.785 kuna, a ovi modeli se trenutno mogu pronaći na Marc Jacobs službenoj stranici.

torbe košare Možda vas zanima... Pletena torba košara je vječni ljetni trend, a ovo su najbolji modeli sezone Rubrika Moda Moda

Komentari 0