Beauty

Nova tamnija nijansa za brinete odlična je alternativa ako ne voliš posvjetljivanje kose za proljeće i ljeto

  • Proljetne i ljetne boje za kosu mogu biti prilično predvidljive, baš poput ostalih trendova koji dolaze s toplijim danima
  • Nosimo pastelne boje i uzorke, a kosu bojimo u svijetlije nijanse
  • No, jedan trend tome se odlučio suprotstaviti, a to je nova, bogata nijansa smeđe!

S proljetnim i ljetnim danima dolaze i novi trendovi prikladniji tim razdobljima, poput cvjetnih uzoraka, pastelnih boja i svjetlijih nijansi za kosu. Sigurno si ponekad poželjela ipak napraviti nešto drugačije sa svojom kosom i izmijeniti predvidljive nijanse za proljeće i ljeto.

Iako je prirodna smeđa boja, kao i njene svjetlije nijanse odlična za toplije dane, s ovom tamnijom, raskošnom nijansom tvoja će kosa jednako zasjati! Obožavaju je i mnoge svjetske zvijezde, koje su isprobale moć ove bogate nijanse!

Ultra-tamne smeđe nijanse osvajaju sve više žena, a na njih se osim prirodnih brineta poput Megan Fox i Olivije Rodrigo, odlučuju i one čija je prirodna kosa nešto svjetlija.

Glumica Lily James također je jedna od slavnih dama koja je odlučila „prijeći na tamnu stranu“ te zamijenila svoje tamnoplave uvojke s tamnom nijansom, nakon što nas je sve iznenadila platinasto plavom bojom kose u ulozi Pamele Anderson u mini seriji Pam & Tommy.

Mnoge su zvijezde, poput Zoey Deutch krenule s bogatom smeđom, koja se sve više približava crnoj boji.

Katy Perry savršen je pak primjer prirodne plavuše koja je tamnu boju kose učinila svojim zaštitnim znakom, a već godinama mijenja nijanse između crne i tamnosmeđe.

Iako nije najočekivaniji smjer u kojem se kreće s dolaskom proljeća i ljeta, ultra-duboka nijansa smeđe je svježa, neočekivana i predivna boja koja će tvojoj kosi pružiti neodoljivu raskoš. 

Hladniji tonovi i boje kosu uvijek se čine tamnijima od onih toplijih tako da za postizanje ove nijanse, tonovi moraju biti dosta pepeljasti i hladni, bez topline i crvenih podtonova.

Uz novu nijansu tvoje kose, budući da će biti dosta hladna, dodaj malo više toplijih tonova kod svojeg make-upa, kako bi uravnotežila svoj look. Uskoro će nam i koža malo potamniti na suncu, stoga je sad savršeno vrijeme za raskošne tamnosmeđe nijanse!

Možda vas zanima Ova djevojka je samo željela suptilne plave pramenove, a frizerka joj je od kose napravila groblje Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @dovecameron

Komentari 0