Beauty
lak za kosu

Ovaj lak za kosu toliko dobro miriše da bi nas ljudi mogli pitati koji to parfem nosimo?

  • Lak za kosu nezamjenjiv je proizvod kad želimo učvrstiti frizuru i zadržati volumen, a veliki je plus i kad neodoljivo miriše
  • Upravo je takav lak za kosu brenda Kevin Murphy, Doo Over, koji osim što ima puderasto-cvjetni miris, sadrži i fine čestice pudera, poput šampona za suho pranje, što održava kosu svježom
  • Uz Doo Over, donosimo izbor još nekoliko lakova za kosu predivnog mirisa

Lak za kosu iznimno je praktičan proizvod koji većina nas koristi u nekoj verziji brige o kosi, a uz karakteristike koje tražimo u  tom proizvodu, poput davanja volumena kosi, osjećaja lakože i satenskog finiša te njegujućih sastojaka koji ne štete vlasima, tu je i ugodan miris koji se širi iz naše kose.

Lak za kosu koji predivno miriše, a istodobno je učinkovit te ne šteti kosi je Kevin Murphy Doo Over, koji ima cvjetno-puderasti miris, uz dodatak jačih nota pačulija i cedra, koji zajedno tvore zanimljivu mirisnu mješavinu koja kosi pruža dugotrajan predivan miris.

Kosa je općenito mnogo bolje zadržava miris od kože zbog drugačije teksture te kutikule koja jače upija mirise, što možemo odlično iskoristiti upotrebom ovakvog laka za kosu. Kevin Murphy, osim odličnog mirisa, sadrži i sitne čestice pudera, poput šampona za suho pranje, što pomaže kosi i da ostane svježa! Potrebna je samo mala količina te kosu na koju smo nanijeli lak možemo zatim raščešljati, a svježi miris će trajati danima!

Kevin Murphy Doo Over lak za kosu

lakovi za kosu | Autor: Amazon Amazon Foto: Amazon. Kevin Murphy, Doo Over lak za kosu, (29,40 eur) Možda vas zanima 7 trikova uz koje će tvoja kosa uvijek biti glatka i sjajna poput svile Rubrika Beauty Beauty

Osim Kevin Murphy Doo Over laka za kosu, jednako dobro mirišu i učinkovito djeluju na postojanost naše frizure i ovi lakovi za kosu poznatih brendova!

Oribe Free Styler Working lak za kosu

lakovi za kosu | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: Cult Beauty. Oribe, Free Styler Working lak za kosu, (48,50 eur)

Lagani i fini lak za kosu iz Oribea kosi daje svilenkasti finiš i luksuzan miris, a sastojci poput ulja kukui sjemenki i ekstrakta korijena ginsenga hrane i štite našu kosu.

Morrocanoil Luminous lak za kosu

lakovi za kosu | Autor: Amazon Amazon Foto: Amazon. Moroccanoil Luminous lak za kosu, (24,68 eur)

Ovaj lak za kosu bez sulfata idealan je za svakodnevno korištenje i postizanje i održavanje predivnog izgleda naše frizure!

Ouai volumizirajući lak za kosu

lakovi za kosu | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: Cult Beauty. Ouai volumizirajući lak za kosu, (24,80 eur)

Baš kao i svi Ouai proizvodi, ovaj lak za kosu blagog je i luksuznog mirisa kojoj našoj kosi donosi glamurozan efekt i daje joj nevjerojatan volumen, istodobno ju njegujući hranjivim sastojcima poput vitamina E.

Možda vas zanima Botoks za kosu djeluje čudotvorno, a s popularnim tretmanom protiv bora, srećom, dijeli tek ime! Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: Instagram @matildadjerf

Komentari 0