Beauty

Micelarni šampon odličan je za nježno, ali temeljito čišćenje kose - ovih 5 preporučamo

  • Namijenjeni njezi svih tipova kose, micelarni šamponi nježno čiste kosu i vraćaju joj svježinu i sjaj
  • Njihove blage formule ne stvaraju osjećaj težine na kosi te su većinom formulirani bez silikona i sulfata, a obogaćeni prirodnim obnavljajućim i njegujućim sastojcima
  • Meka, podatna i blistava kosa je rezultat koji nam je uvijek cilj prilikom pranja i njegovanja kose, a micelarnim šamponom upravo to možemo i dobiti!

Nježan, a učinkovit šampon koji će temeljito očistiti našu kosu, a istodobno ju njegovati teško je pronaći, no micelarni šamponi formula su koju vrijedi isprobati ako smo u potrazi za šamponom koji će kosu ostaviti čistom i blistavom.

micelarni šampon | Autor: Instagram @emilisindlev Instagram @emilisindlev Foto: Instagram @emilisindlev

Formule micelarnih šampona nježnije su od onih klasičnih, stoga će biti idealne za suhu kosu, ali i osjetljivo vlasište. Ovi pročišćavajući šamponi također će i zaštititi blistavosti obojene kose, a istovremeno ju temeljito očistiti. Micelarni šamponi većinom ne sadrže silikone i sulfate, stoga jače djeluju u očuvanju prirodnih ulja na kosi, koje klasične formule šampona mogu nepotrebno ukloniti. 

Na kosi ostavljaju osjećaj svježine, posebno na vlasištu, a vlasima daju sjaj i mekoću.

micelarni šampon | Autor: Instagram @hairbyruslan Instagram @hairbyruslan Foto: Instagram @hairbyruslan

Možda vas zanima Pranje kose samo jednom tjedno nije dobra ideja - čak i ako kosa izgleda čisto Rubrika Beauty Beauty

U nastavku donosimo pet prijedloga micelarnih šampona koje možemo uključiti u našu njegu kose!

L'Occitane nježni micelarni šampon za ravnotežu vlasišta

Micelarni šampon iz L'Occitanea savršen je za očuvanje prirodne ravnoteže vlasišta, a kosu čini mekom, podatnom i sjajnom. Obogaćen je eteričnim uljima limuna, naranče, ružmarina, kamilice i lavande koji kosu pružaju osjećaj lakoće i obavijaju je predivnim mirisom. Šampon je formuliran bez silikona i sulfata te izrazito nježan za kosu i prikladan za učestalo pranje.

micelarni šampon | Autor: L'Occitane L'Occitane Foto: L'Occitane. nježni micelarni šampon za ravnotežu vlasišta, (22,90 eur)

Nivea Pure Detox micelarni šampon za kosu – zeleni čaj i limeta

Pogodan i za svakodnevnu upotrebu, ovaj micelarni šampon aktivno hidratizira i hrani kosu te joj vraća vitalnost i energiju, a formula obogaćena organskim zelenim čajem i limetom temeljito uklanja sve nečistoće.

micelarni šampon | Autor: dm dm Foto: dm. Nivea, Pure Detox micelarni šampon za kosu - zeleni čaj i limeta, (4,60 eur)

Pantene Pro-V micelarni šampon za kosu

Pantene micelarni šampon namijenjen je beživotnoj kosi sklonoj mašćenju, a s kombinacijom nutrijenata pro-v i micelarnog kompleksa dubinski čisti i revitalizira kosu svojom nježnom, ali djelotvornom formulom. Ne sadrži silikone, mineralna ulja niti bojila te kosu od korijena do vrhova ostavlja osvježenom, lepršavom i punom energije. 

micelarni šampon | Autor: dm dm Foto: dm. Pantene, Pro-V micelarni šampon, (4,90 eur)

Syoss Pure Volume micelarni šampon za volumen bez silikona

Ovaj micelarni šampon bez silikona kosi pruža dodatnu njegu te ju i daje joj prirodan volumen, a vlasištu obnovljenu svježinu.

micelarni šampon | Autor: Notino Notino Foto: Notino. Syoss, Pure Volume, micelarni šampon za volumen bez silikona, (4,50 eur)

Herbal Essences Bio Refresh Blue Ginger micelarni šampon za kosu

Micelarni šampon Herbal Essences nježno čisti kosu, odstranjuje nečistoće i ulja te umornoj i beživotnoj kosi vraća blistavost i pokret. 

micelarni šampon | Autor: Amazon Amazon Foto: Amazon. Herbal Essences Bio Refresh Blue Ginger micelarni šampon, (9,26 eur)

Šamponi za masnu kosu Možda vas zanima Masna kosa je vrlo zahtjevna, ali ovih 12 šampona za masnu kosu će najbolje riješiti stvar Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @hollywilloughby

Komentari 0