Beauty

Ovaj hit serum za rast kose slovenskog brenda na odličnom je popustu još danas - do ponoći!

  • The Royal Affair je slovenski brend koji je stekao odličnu reputaciju zbog iznimnih proizvoda za njegu kose
  • Njihov Scalp Renew serum za poticanje zdravlja vlasišta i rasta kose nam je posebno zapeo za oko
  • Još danas do ponoći na službenoj web stranici brenda možeš nabaviti ovaj serum za rast kose po čak 40% nižoj cijeni - vrijedi iskoristiti popust
  • Pročitaj više: L'Oreal tonirani serum ima vrhunske recenzije - provjerila sam jesu li pohvale na mjestu

Često možemo primijetiti da nam kosa ne raste onoliko brzo koliko bismo voljele ili nam ispada više nego što rastu nove vlasi pa u tim trenucima posežemo za raznim proizvodima koji obećavaju čarobne rezultate, no mi ih rijetko kad možemo vidjeti i kod sebe. Zato smo sretne što smo pronašle The Royal Affair, slovenski brend koji je nastao kao rezultat nezasitne opsesije Neli Zovko da pronađe rješenje za svoju kosu - kako bi ju obnovila, njegovala i ‘ukrotila’ na najbolji mogući način. Nakon desetljeća istraživanja, proučavanja i testiranja najfinijih prirodnih sastojaka diljem svijeta, Neli se u Maroku zaljubila u nevjerojatne dobrobiti kane, cvijeta koji je postao središte The Royal Affair proizvoda koji bi konačno mogli biti spas i za našu kosu.

 | Autor: Instagram @the.royal.affair Instagram @the.royal.affair Foto: Instagram @the.royal.affair

The Royal Affair je stekao odličnu reputaciju zbog svojih iznimno kvalitetnih proizvoda za njegu kose, a njihov Scalp Renewal serum nije iznimka. Prepun snažnih sastojaka, ovaj serum je dizajniran za hranjenje folikula dlake, promicanje zdravog rasta kose i povećanje ukupne vitalnosti kose. A ovo je najbolji dio - danas do ponoći, The Royal Affair nudi nevjerojatnih 40% popusta na Scalp Renewal serum za rast kose! Ovo je prilika koju ne želimo propustiti.

Možda vas zanima Jedan sastojak koji koristimo za njegu lica, ove zime dodajemo svojoj haircare rutini za još sjajniju kosu! Rubrika Beauty Beauty

Zgrabi svoj serum danas, a u nastavku otkrij koja je njegova tajna!

The Royal Affair dizajniran je drugačije od većine brendova za njegu kose, a to je zato što proizvodi isprva nisu stvoreni za komercijalizaciju. Sofisticirani, ali osviješteni, The Royal Affair proizvodi su rezultat istinskog majstorstva u njezi kose koji su pažljivo formulirani u jednom od najnaprednijih kozmetičkih laboratorija. Razlika između njihovih proizvoda i proizvoda drugih brendova, osim što ne koriste toksične komponente, je visok postotak aktivnih sastojaka u njihovim formulama. To The Royal Affair čini ritualom njege za kosu koji je kao stvoren čak i za one najizbirljivije.

 | Autor: Instagram @the.royal.affair Instagram @the.royal.affair Foto: Instagram @the.royal.affair

Nakon godina razvoja, brend je predstavio izvanredni Royal Affair Scalp Renew serum za obnovu vlasišta i poticanje rasta kose. Ovaj je proizvod premašio je očekivanja i spreman je revolucionirati rutinu njege kose. Pročišćava vlasište od nečistoća, pospješuje cirkulaciju za vitalan rast kose te regulira žlijezde lojnice za zdravo vlasište. Intenzivna formula seruma temelji se na formulaciji enzima, kane i pantenola. Enzim bromelain razgrađuje odumrle epidermalne stanice, suzbija prhut, smanjuje masnoću i sprječava gubitak kose.

 | Autor: Instagram @the.royal.affair Instagram @the.royal.affair Foto: Instagram @the.royal.affair

The Royal Affair Scalp Renew serum omogućuje trenutačno uklanjanje ljuskave epiderme i drugih nečistoća, ostavljajući izlaze folikula nezačepljenima. To sprječava gubitak kose i pomaže da kosa ostane podignuta pri korijenu, glatka i sjajna. Zahvaljujući iznimnim sastojcima i inovativnoj formuli, Scalp Renew serum nudi vrhunsku njegu vlasišta, uklanja nečistoće, suzbija prhut, smanjuje mašćenje i ispadanje kose, a tjeme i kosu održava zdravima i sjajnima. S ovim proizvodom svatko može razotkriti snagu svoje kose, počevši od korijena, te podići svoju rutinu njege kose na potpuno novu razinu.

Možda vas zanima 7 trikova uz koje će tvoja kosa uvijek biti glatka i sjajna poput svile Rubrika Beauty Beauty

Kako se pravilno koristi The Royal Affair Scalp Renew serum?

Prije upotrebe potrebno je dobro protresti bočicu prije upotrebe seruma kako bismo osigurali jednoličnu smjesu sastojaka. Idući korak je priprema vlasišta. Potrebno je temeljito očistiti vlasište i kosu zatim nježno raščešljati mokru kosu kako bismo uklonili sve čvorove. Nakon toga kosu treba podijeliti na manje dijelove kako bismo si olakšali nanošenje seruma na vlasište.

Nakon toga slijedi nanošenje male količine seruma na vlasište. Serum nije potrebno ispirati jer će ostati aktivan do sljedećeg pranja kose. Sljedeći korak je nježna masaža vlasišta koja će pomoći u ravnomjernoj raspodjeli seruma na tjemenu i potaknuti cirkulaciju. Preporučuje se nanošenje seruma nakon svakog pranja kose, tijekom duljeg razdoblja, za postizanje najboljih rezultata. Nakon nanošenja seruma, može se nastaviti s uobičajenom rutinom oblikovanja kose. 

The Royal Affair Scalp Renew serum možeš nabaviti putem linka. Cijena s popustom mu je 30,00 € pa se kupovina definitivno isplati. Nemoj zaboraviti, sniženje traje još danas do ponoći.

Možda vas zanima Ovaj suhi šampon dosegnuo je 'Hall of Fame' status s više od 90.000 recenzija s pet zvjezdica Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @alisontoby

Komentari 0