Beauty

Ovaj suhi šampon dosegnuo je 'Hall of Fame' status s više od 90.000 recenzija s pet zvjezdica

Bilo da je riječ o stavljanju naše omiljene sheet maske za lice ili dodatnoj njezi kose serumom za vlasište, svi volimo one opuštajuće trenutke njege. Međutim, oni mogu oduzimati puno vremena pa postoje i oni trenuci kada samo želimo proizvode koji će nam dati brze rezultate i jednostavni su za primjenu. 

Možda vas zanima Ovo ulje za rast kose ima više od 30.000 obožavatelja koji su ga ocijenili s 5 zvjezdica Rubrika Beauty Beauty

Pranje kose može biti prava gnjavaža, a feniranje i oblikovanje zna trajati još duže. Tako da nam je tijekom onih lijenih dana potreban suhi šampon kako bismo mogle svoju kosu u trenu osvježiti. Vjerojatno si već mogla primijetiti Amikino upečatljivo i zabavno pakiranje na svojim feedovima na društvenim mrežama? Radi se o njihovom iznimno popularnom Perk Up suhom šamponu koji se čini kao savršen dodatak za one ‘lazy girl’ dane.

 | Autor: Instagram @esti.anni Instagram @esti.anni Foto: Instagram @esti.anni

Br. 1 suhi šampon u SAD-u za svježe opran izgled kose s volumenom

Nezadovoljni formulama koje su dotad postojale na tržištu, stručnjaci koji stoje iza Amike odlučili su kreirati suhi šampon koji će ispunjavati sve njihove zahtjeve i tako je nastao Perk Up suhi šampon. Nevidljiva kad se pravilno koristi, ova super-fina maglica ključ je svježe opranog izgleda bez bijelih tragova. 

Perk Up suhi šampon prožet je hranjivim tvarima - bogatim pasjim trnom i prirodnim rižinim škrobom umjesto talka pa ga možemo koristiti čak i na tamnoj kosi bez straha od neželjenih bijelih tragova. Pasji trn je jedan od najmoćnijih prirodnih sastojaka na planeti i rijetki biljni izvor omega 7 masnih kiselina. Bogat je s 15 puta više vitamina C od naranče i tri puta više vitamina A nego mrkva, što ga čini ultimativnim sastojkom za zdraviju kosu i vlasište.

 | Autor: Instagram @amika Instagram @amika Foto: Instagram @amika

Perk Up suhi šampon upija ulje i smanjuje neugodan miris neoprane kose. Uz to, vraća ravnu kosu u život, pružajući joj voluminozan izgled. Važno je istaknuti da je siguran za kosu tretiranu bojom i keratinom, a prikladan je za sve tipove kose.

Možda vas zanima 7 trikova uz koje će tvoja kosa uvijek biti glatka i sjajna poput svile Rubrika Beauty Beauty

Zašto je ovaj proizvod zaslužio ‘Hall of Fame’ status?

Amika je brend proizvoda za kosu sa sjedištem u New Yorku koji okuplja najbolje stručnjake za njegu svih tipova kose. Poznat po proizvodima poput svog viralnog suhog šampona Perk Up koji je skupio više od 90.000 recenzija s pet zvjezdica i neko vrijeme ga je bilo nemoguće pronaći na zalihama. Amiku čini kolektiv kreativaca, frizera i kemičara koji su se okupili kako bi prekršili pravila i kreirali proizvode za sve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli amika (@amika)

Tako Perk Up suhi šampon produljuje vrijeme između pranja dok sprječava neželjene mirise i upija masnoću točno pri korijenu kose. Bilo da imaš jedan od onih tjedana u kojima pranje kose jednostavno nije opcija jer ti je vrijeme ograničeno ili samo trebaš last-minute osvježenje za kosu, Amikin heroj učinit će upravo ono što trebaš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli amika (@amika)

Kako pravilno koristiti Amika Perk Up suhi šampon? 

Bočicu je potrebno dobro protresti, potom raspršiti na korijen kose na udaljenosti od barem 20 centimetara. Iznimno je važno pustiti šampon da djeluje 30 sekundi kako bi upio masnoću, neugodne mirise i odradio svoju čaroliju. Nakon pola minute treba umasirati ostatke i detaljno iščetkati kosu.

Možda vas zanima Jedan sastojak koji koristimo za njegu lica, ove zime dodajemo svojoj haircare rutini za još sjajniju kosu! Rubrika Beauty Beauty

Kada se nanese na kosu može biti prisutan suptilan bijeli trag, ali ne brini jer on će nestati nakon što se pravilno utrlja u kosu. Potom je samo potrebno uživati u divnim i voluminoznim rezultatima koje pruža Perk Up šampon kao i u njegovom prepoznatljivom mirisu koji čini opojna mješavina tople vanilije, slatke djeteline i svježih citrusa. Šampon možeš naručiti putem linka. Cijena mu je 30 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli amika (@amika)

Photo: Instagram @fabienne.bethmann

Komentari 0