Beauty
Frizura koja pomlađuje

Ova frizura oduzet će svakoj ženi 10 godina, a riječ je o nostalgičnom trendu

  • 2000-te su se vratile u modu i volimo ih jer se osjećamo mlađe
  • Međutim, s ovim razigranim trendom frizure i izgledamo mlađe
  • Ova frizura učinit će da odmah izgledaš desetak godina mlađe

Dakle, 90-te i 2000-te su aktualnije u 2022. godini više nego ikad. Pod pojmom Y2K („year 2 kilo“ = 2 Kilo = 2000), mnogi se ljubitelji mode i ljepote ponovno vraćaju na trendove koje su zvijezde poput J.Lo ili Christine Aguilere nosile na crvenom tepihu 2003. godine. Tada podignuta frizura nije bila potpuna bez uzbudljivog cik-cak razdjeljka ili odjevne kombinacije bez traperica niskog struka. Ono što bi neke moglo odbiti ponovno je u modi kod zvijezda i manekenki poput Belle Hadid. Osobito kada su frizure u pitanju, mnogi slavni stilisti vraćaju se trendu frizure koji je apsolutno iz 2000-ih i pomaže nam da izgledamo mlađe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Možda vas zanima Ova omiljena frizura Francuskinja vraća se na proljeće i uvijek je dobar izbor Rubrika Beauty Beauty

Slavne osobe poput Juno Temple ili Rahel Zegler predstavile su frizuru na posljednjoj dodjeli nagrada Critics' Choice Awards 2022.: istaknuti prednji pramenovi. Poznato i kao tendril hair, pramenovi koji vise savršeno uokviruju lice i daju mu nešto gotovo romantično i cvjetno. Budući da je to nostalgičan trend, ne samo da se osjećamo mlađe, nego izgledamo svježije i razigranije s pramenovima ispred.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juno Temple (@junotemple)

Ovisno o tome s kojom frizurom želiš nositi pramenove, izgled može biti otmjen, cool ili razigran. Na primjer, što kažeš na podignutu kosu poput manekenke Ashley Graham ili usku punđu poput Belle Hadid? Napola podignuta ili niska neuredna punđa također mogu izgledati razigranije i mlađe s pramenovima ispred.

Evo kako to funkcionira: jednostavno oblikuj svoju omiljenu frizuru, a zatim izvuci dva tanka pramena uz lice. Možeš ih izravnati, uviti ili isplesti u male pletenice po želji. Popravi gelom za styling ili lakom za kosu, et voilá: nostalgična, pomlađujuća frizura izgleda savršeno!

Možda vas zanima Jednostavne frizure: 7 frizura koje je lako održavati, a super su trendi u 2022. Rubrika Beauty Beauty
Photo: shutterstock

Komentari 0